32.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Νίκος Σταυρίδης: Το μεγάλο του παράπονο

Ο Νίκος Σταυρίδης ήταν ένας σπουδαίος κωμικός...

Το ανθρωπάκι: Αχ βρε Κική τι με κάμεις

"Το ανθρωπάκι" είναι μία από τις αγαπημένες...
ΑρχικήHθοποιοίΛιλή Ντερτίμα

Σχετικές αναρτήσεις

Λιλή Ντερτίμα

- Advertisement -

Η Λιλή Ντερτίμα ήταν χωρίς αμφιβολία η ερωτική φαντασίωση όσων τώρα είναι 40+. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως η Βίνα Ασίκη είχε το όνομα, αλλά η Λιλή Ντερτίμα τη χάρη.

Η χρυσή εποχή της βιντεοκασέτας, μπορεί να ανέδειξε πολλά θηλυκά, η συγκεκριμένη, όμως, μπαίνει σίγουρα στην πεντάδα με τις ωραιότερες κυρίες που είδαμε στις κλασσικές παραγωγές των ‘80s.

lili ntertima 1

Πιθανότατα το όνομά της να μη λέει και πολλά στους νεότερους, οι 40+ όμως πίνουν μέχρι σήμερα νερό στ’ όνομά της.

Υπήρξε, βλέπετε, μία από τις συνηθέστερες ερωτικές φαντασιώσεις των εφήβων της εποχής, αφού κάτι το ξανθό της μαλλί, κάτι το προκλητικό της βλέμμα και κάτι το σούπερ σέξι, χυμώδες κορμί που διέθετε δεν υπήρχε περίπτωση να μην τραβήξει τα βλέμματα επάνω της.

Παραδόξως, η γυναίκα αυτή ούτε την καριέρα της Ασίκη έκανε, ούτε της δόθηκαν ποτέ ρόλοι που χάριζαν στο κοινό την ευκαιρία να τη χορτάσει.

lili ntertima 2

Λιλή Ντερτίμα: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1973|1973Ο κουσούρης ΥΕΝΕΔ
1974|1974Λούνα Παρκ ΕΙΡΤ
1977|1977Υποψίες: Το ψέμα ΕΡΤ 
1978|1978Τρεις στο γύρο ΥΕΝΕΔ
1984|1984Βραδυά επιθεώρησης ΕΡΤ
1984|1984Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα: Ο μικρός αλέκτορας ΕΡΤ2
1984|1984Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα: Το ρομάντζο του σουλήνα ΕΡΤ2
1991|1991Η μπλόφα ΕΤ2
1991|1991Μάλιστα κύριε: Η διάρρηξη ΑΝΤ1
1991|1991Μάμα Μία ΑΝΤ1
1993|1993Καλημέρα Ζωή ΑΝΤ1
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1977Η μεγάλη απόφασις 
1981Μετεωρόλιθος 
1982Ο αυτάκιας 
1983Άγριες πλάκες στα θρανία 
1983Παπαδίστικη κομπανία 
1984Αν ήταν το βιολί πουλί 
1984Και κλάααμα στα σχολεία 
1984Λαλάκης ο εισαγόμενος 
1985Ένας πρωτάρης στο κολλέγιο 
1985Μια παπαδιά στα μπουζούκια Νο2
1985Ο απατών ελληνικά 
1986Αγάπησα έναν Πόντιο 
1986Ράδιο-Αρβύλα 
1986Ένα και να καίει 
1986Ανάργυρος ο γόης 
1986Η γυναίκα λαχείο 
1986Μια τρύπα στο νερό 
1986Ο Πιπίλας και ο Τορπίλας 
1986Ο γιός του πάρτα όλα 
1986Οι ματάκηδες 
1987Αμάρτησα για το μισό μου 
1987Από σπόντα κερατάς 
1987Η μπλόφα 
1987Μασάζ για όλα τα γούστα 
1987Ο ιππότης της κομπίνας 
1987Ο ξεμωραμένος 
1987Συζυγικά μαθήματα 
1988Διακοπές του κερατά 
1988Ο γκομενάκιας 
1988Ο τελευταίος έρωτας 
1989Οι σκληροί της Πλάκας 
1989Τα σημάδια της βίας 
- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Η τελευταία ταινία της Τζένης Καρέζη με την Φίνος Φιλμ

Στις 16 Νοεμβρίου του 1968 κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αθήνας και του Πειραιά, η ελληνική ταινία «Ένας ιππότης για τη Βασούλα», η οποία...

Στηβ Ντούζος: Πήγαινα για απλές εξετάσεις και βρισκόμουν νεκρός

Σοκάρει η περιγραφή του Στηβ Ντούζου στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα για τις στιγμές που φλέρταρε με τον θάνατο.Στα 57 του χρόνια,...

Γιώργος Κιμούλης 1956-

Ο Γιώργος Κιμούλης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 18 Σεπτεμβρίου του 1956 και είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφραστής.Εμφανίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στο θέατρο το 1977...

Τελευταίες αναρτήσεις