Ελληνικός Κινηματογράφος Καππάτος Στέλλιος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΚαπιτσινέα Πίτσα
Επόμενο άρθροΚαραγιώργης Κώστας

Καππάτος Στέλλιος

Ο Στέλιος Καππάτος γεννήθηκε το 1938 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη της Αθήνας, με καταγωγή από τα Δηλινάτα της Κεφαλονιάς.
Υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα, βασικό και μόνιμο στέλεχος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
Άπειρες οι Θεατρικές παραστάσεις στις οποίες είχε εκφράσει το πηγαίο ταλέντο του.
Πιο σημαντικές, Λεωφορείον ο Πόθος (1965), ΝΕΦΕΛΕΣ [1978] με τους Θύμιο Καρακατσάνη (Στρεψιάδης), και τον ίδιο, στον ρόλο του Ξανθία.
Το 1980-1981 πρωταγωνίστησε με τον Διονύση Παγουλάτο στο έργο «Ο Αφορεσμένος» του Λασκαράτου. Επίσης στην Τραγωδία «ΕΛΕΝΗ», του ΚΘΒΕ με σκηνοθέτη τον Ανδρέα Βουτσινά, όπου ο Στέλιος Καπάτος, ερμήνευσε έναν Αιγύπτιο Αγγελιαφόρο.
Ο Στέλιος Καππάτος απεβίωσε στην Θεσσαλονίκη, στις 3 Νοεμβρίου 1987.
Φιλμογραφία
Δοξόμπους (1987)
Μάης (1976)
Δι`Ασήμαντον Αφορμήν (1974) [Μήτσος]
Πληγωμένα Νιάτα (1969)
Πικρή Ζωή (1965) [φίλος του Ρόμπι]

Similar Articles

Αρθρα

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 628ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 628ο

Το Έτερος Εγώ ένα βήμα πριν το Netflix

Το "Έτερος Εγώ" του Σωτήρη Τζαφούλια θα κάνει τους θεατές σε όλο τον κόσμο να ακούσουν ελληνικά, και περιμένουμε να ακούσουμε τους Αμερικάνους να...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 627ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 627ο