6.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΕυαγγελάτος Γρηγόρης

Σχετικές αναρτήσεις

Ευαγγελάτος Γρηγόρης

Γρηγόρης Ευαγγελάτος
Ο Γρηγόρης Ευαγγελάτος γεννήθηκε τo 1938 στη Ζάκυνθο και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και στη Σχολή Γρηγόρη Βαφιά. Διέκοψε νωρίς τη σταδιοδρομία του ως ηθοποιός και δημιούργησε προσωπική επιχείρηση κατασκευής κοσμημάτων. Πέθανε τον Αύγουστο του 2015.
Φιλμογραφία
Τριλογία: Το λιβάδι που δακρύζει (2003) [δάσκαλος]
Τοπίο στην ομίχλη (1988)
Μια τόσο μακρινή απουσία (1985)
Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί (1981) [Στέφανος Ευαγγέλου]
Ο Μεγαλέξανδρος (1980)
Ο θίασος (1975) [ποιητής]
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)
Θανάση πάρε τ’ όπλο σου (1972)
Με φόβο και πάθος (1972)
Κατάχρησις εξουσίας (1971)
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Ο Αστραπόγιαννος (1970) [Φώτης Τόνγκας]
Πανικός (1969) [Μιχάλης]
Αγάπη και αίμα (1968)

Σχετικές αναρτήσεις

Ποδηματά Λουϊζα

Η σπουδαία καρατερίστα Λουίζα Ποδηματά άφησε τη σφραγίδα της στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση με ρόλους χαρακτηριστικούς, παίζοντας πάντα δίπλα σε σπουδαίους...

Γιώργος Χαραλαμπίδης 1938-2016

Ο Γιώργος Χαραλαμπίδης γεννήθηκε στους Ασωμάτους το 1938 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, απ' όπου αποφοίτησε το 1960. Ήταν Έλληνας...

Άγγελος

Πλοκή: Ο εραστής ενός νεαρού ομοφυλόφιλου τον σπρώχνει στην πορνεία και το έγκλημα.Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1982-1983 και έκοψε 297.461 εισιτήρια. Ήρθε...

Τελευταίες αναρτήσεις