18.8 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΓρηγόρης Ευαγγελάτος 1938-2015

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Ευαγγελάτος 1938-2015

- Advertisement -

Ο Γρηγόρης Ευαγγελάτος γεννήθηκε τo 1938 στη Ζάκυνθο και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και στη Σχολή Γρηγόρη Βαφιά. Διέκοψε νωρίς τη σταδιοδρομία του ως ηθοποιός και δημιούργησε προσωπική επιχείρηση κατασκευής κοσμημάτων. Πέθανε τον Αύγουστο του 2015.

Γρηγόρης Ευαγγελάτος: Φιλμογραφία

Τριλογία: Το λιβάδι που δακρύζει (2003) [δάσκαλος]
Τοπίο στην ομίχλη (1988)
Μια τόσο μακρινή απουσία (1985)
Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί (1981) [Στέφανος Ευαγγέλου]
Ο Μεγαλέξανδρος (1980)
Ο θίασος (1975) [ποιητής]
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)
Θανάση πάρε τ’ όπλο σου (1972)
Με φόβο και πάθος (1972)
Κατάχρησις εξουσίας (1971)
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Ο Αστραπόγιαννος (1970) [Φώτης Τόνγκας]
Πανικός (1969) [Μιχάλης]
Αγάπη και αίμα (1968)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Βανδώρος 1924-

Ο Νίκος Βανδώρος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Δεκεμβρίου του 1924 και είναι Έλληνας ηθοποιός.Ο πατέρας του, Γεράσιμος Βανδώρος, υπήρξε για μικρό διάστημα βαρύτονος του μελοδράματος και η μητέρα του (με...

Μαίρη Μοντ (άγνωστο – 2010)

Η Μαίρη Μοντ - Σπάθη (Mαρία Μουστάκα) γνωστή τραγουδίστρια της περιόδου '55-'65 που υπήρξε σύζυγος ενός σπουδαίου Θεσσαλονικιού συνθέτη ελαφρού τραγουδιού και μαέστρου, του...

Δάφνις και Χλόη 1931-1932

Η ταινία, “Δάφνις και Χλόη” σε σενάριο και σκηνοθεσία, Ορέστη Λάσκου προβλήθηκε τη σαιζόν 1931-1932.-Στην ταινία εμφανίζεται η σκηνή με το πρώτο γυμνό στην...

Τελευταίες αναρτήσεις