12.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΓρηγόρης Ευαγγελάτος 1938-2015

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Ευαγγελάτος 1938-2015

- Advertisement -

Ο Γρηγόρης Ευαγγελάτος γεννήθηκε τo 1938 στη Ζάκυνθο και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και στη Σχολή Γρηγόρη Βαφιά. Διέκοψε νωρίς τη σταδιοδρομία του ως ηθοποιός και δημιούργησε προσωπική επιχείρηση κατασκευής κοσμημάτων. Πέθανε τον Αύγουστο του 2015.

Γρηγόρης Ευαγγελάτος: Φιλμογραφία

Τριλογία: Το λιβάδι που δακρύζει (2003) [δάσκαλος]
Τοπίο στην ομίχλη (1988)
Μια τόσο μακρινή απουσία (1985)
Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί (1981) [Στέφανος Ευαγγέλου]
Ο Μεγαλέξανδρος (1980)
Ο θίασος (1975) [ποιητής]
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)
Θανάση πάρε τ’ όπλο σου (1972)
Με φόβο και πάθος (1972)
Κατάχρησις εξουσίας (1971)
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Ο Αστραπόγιαννος (1970) [Φώτης Τόνγκας]
Πανικός (1969) [Μιχάλης]
Αγάπη και αίμα (1968)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Δήμου

Ο Γιώργος Δήμου (ή Δήμος όπως είναι εγγεγραμένος στο Σ.Ε.Η.) γεννήθηκε το 1909 στο χωριό Νεράιδα Αγράφων Ευρυτανίας. Σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου και...

Νίκος Τσούκας 1935-

Ο Νίκος Τσούκας γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1935 στη Δεσκάτη Γρεβενών. Για τα παιδικά του χρόνια δεν είναι τίποτα γνωστό, ξέρουμε πάντως πως το...

Γαρδέλης Σταμάτης

Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε την Πρωτομαγιά του 1960 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1981, στα 21 του χρόνια, όταν πρωταγωνίστησε...

Τελευταίες αναρτήσεις