Ευαγγελάτος Γρηγόρης

on

Γρηγόρης Ευαγγελάτος
Ο Γρηγόρης Ευαγγελάτος γεννήθηκε τo 1938 στη Ζάκυνθο και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και στη Σχολή Γρηγόρη Βαφιά. Διέκοψε νωρίς τη σταδιοδρομία του ως ηθοποιός και δημιούργησε προσωπική επιχείρηση κατασκευής κοσμημάτων. Πέθανε τον Αύγουστο του 2015.
Φιλμογραφία
Τριλογία: Το λιβάδι που δακρύζει (2003) [δάσκαλος]
Τοπίο στην ομίχλη (1988)
Μια τόσο μακρινή απουσία (1985)
Οι δρόμοι της αγάπης είναι νυχτερινοί (1981) [Στέφανος Ευαγγέλου]
Ο Μεγαλέξανδρος (1980)
Ο θίασος (1975) [ποιητής]
Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ (1973)
Θανάση πάρε τ’ όπλο σου (1972)
Με φόβο και πάθος (1972)
Κατάχρησις εξουσίας (1971)
Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση (1971)
Ο Αστραπόγιαννος (1970) [Φώτης Τόνγκας]
Πανικός (1969) [Μιχάλης]
Αγάπη και αίμα (1968)

Ελληνικός Κινηματογράφος Ευαγγελάτος Γρηγόρης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,129ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,556ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Τριανταφυλλίδη Νίκη Ευαγγελάτος Γρηγόρης

Τριανταφυλλίδη Νίκη

Η Νίκη Τριανταφυλλίδη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός,συγγραφέας και σκηνοθέτης,που γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου του 1942 στην Αθήνα. Κόρη του συνθέτη Πάνου Τριανταφυλλίδη. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή...
Βλάχος Ανέστης Ευαγγελάτος Γρηγόρης

Βλάχος Ανέστης

Δοξακοπούλου Έρση Ευαγγελάτος Γρηγόρης

Δοξακοπούλου Έρση

Μανίσαλη Νατάσα Ευαγγελάτος Γρηγόρης

Μανίσαλη Νατάσα