Εκείνος κι εκείνη

Παραγωγής: Φίνος Φιλμ
Πρεμιέρα: Πρεμιέρα: 30 Ιανουαρίου 1967
Παραγωγός: Φιλοποίμην Φίνος
Φωτογραφία: Karlheinz Hummel
Συγγραφέας: Ερρίκος Ανδρέου
Σεναρίο: Ερρίκος Ανδρέου

Αισθηματική
1967

Ηθοποιοί: Τζένη Καρέζη , Φαίδων Γεωργίτσης , Τάκης Εμμανουήλ , Ζώρας Τσάπελης , Βάσος Ανδρονίδης , Νότης Περγιάλης , Γιώργος Διαλεγμένος , Βαγγέλης Καζάν , Νίκος Λυκομήτρος , Δημήτρης Μπισλάνης , Εύα Ευαγγελίδου , Κίμων Δημόπουλος , Νάσος Κατακουζηνός , Μιχάλης Μαραγκάκης , Άννα Σταυρίδου , Γιόλα Βουτσαρά

Πλοκή: Εκείνος είναι αγνό παιδί της φύσης. Εκείνη έρχεται από την αμαρτωλή πολιτεία. Θα βρεθούν μαζί στην παρθένα φύση, αλλά σύντομα εκείνη θα βαρεθεί. Ξαφνικά βρίσκεται ένοχη προδοσίας στο δικαστήριο των απλών ανθρώπων και εκείνος ξεσπάει πρωτόγονα.
Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1966-1967 και έκοψε 198.551 εισιτήρια. Ήρθε στην 29η θέση σε 117 ταινίες.
Μετά την τεράστια επιτυχία κωμωδιών όπως το “Τζένη Τζένη” και “Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια”, ο Φίνος αποφασίζει να κάνει στην Καρέζη όλα της τα χατίρια, γυρίζοντας αυτή την ταινία, που αποτελεί εξαίρεση για τα δεδομένα της εποχής, αλλά και για το ύφος της εταιρίας.

Ελληνικός Κινηματογράφος Εκείνος κι εκείνη
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΟι ουρανοί είναι δικοί μας
Επόμενο άρθροΗ βίλλα των οργίων

Similar Articles

Comments