Αρσένη-Βασιλειάδου Σοφία

on

Η Σοφία Αρσένη – Βασιλειάδου γεννήθηκε το 1915. Εμφανίστηκε ως ηθοποιός σχετικά αργά, δεν είναι γνωστή η δραστηριότητά της πριν τον πόλεμο. Μεταπολεμικά εμφανίστηκε με θίασο νέων στο θέατρο “Βέρα” της λεωφ. Αλεξάνδρας. Συμμετείχε επίσης και με τον θίασο της κυρίας Κατερίνας (Ανδρεάδη).

Φιλμογραφία
Πικρό ψωμί (1951) [κυρα-Καλλιόπη]
Ορκίστηκα εκδίκηση (1952)
Ο γρουσούζης (1952) [Φροσάρα]
Οι ουρανοί είναι δικοί μας (1953) [κυρα-Πελαγία, σπιτονοικοκυρά]
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954) [στη μπουγάδα]
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955) [θυρωρίνα]

Προηγούμενο άρθροΑρσένη Κίττυ
Επόμενο άρθροΑσημάκης Παναγιώτης
Ελληνικός Κινηματογράφος Αρσένη-Βασιλειάδου Σοφία
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,288ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,964ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Βενιέρη-Μαυρομάτη Ρένα Αρσένη-Βασιλειάδου Σοφία

Βενιέρη-Μαυρομάτη Ρένα

Η Ρένα Βενιέρη - Μαυρομάτη  γεννήθηκε στην Άρτα  στις 20 Ιουνίου 1943. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1965. Εμφανίστηκε στη σκηνή, στο...
Βρεττός Νίκος Αρσένη-Βασιλειάδου Σοφία

Βρεττός Νίκος

Καλογήρου Σπύρος Αρσένη-Βασιλειάδου Σοφία

Καλογήρου Σπύρος

Γκίκας Ακίνδυνος Αρσένη-Βασιλειάδου Σοφία

Γκίκας Ακίνδυνος