7.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑρσένη-Βασιλειάδου Σοφία

Σχετικές αναρτήσεις

Αρσένη-Βασιλειάδου Σοφία

Η Σοφία Αρσένη – Βασιλειάδου γεννήθηκε το 1915. Εμφανίστηκε ως ηθοποιός σχετικά αργά, δεν είναι γνωστή η δραστηριότητά της πριν τον πόλεμο. Μεταπολεμικά εμφανίστηκε με θίασο νέων στο θέατρο “Βέρα” της λεωφ. Αλεξάνδρας. Συμμετείχε επίσης και με τον θίασο της κυρίας Κατερίνας (Ανδρεάδη).

Φιλμογραφία
Πικρό ψωμί (1951) [κυρα-Καλλιόπη]
Ορκίστηκα εκδίκηση (1952)
Ο γρουσούζης (1952) [Φροσάρα]
Οι ουρανοί είναι δικοί μας (1953) [κυρα-Πελαγία, σπιτονοικοκυρά]
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954) [στη μπουγάδα]
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955) [θυρωρίνα]

Προηγούμενο άρθροΚίττυ Αρσένη 1935-2013
Επόμενο άρθροΑσημάκης Παναγιώτης

Σχετικές αναρτήσεις

Αναλυτή Κάκια

Η Κάκια Αναλυτή ήταν ενζενί του Ελληνικού Κινηματογράφου και του θεάτρου. Εξαιρετικό ταλέντο, κατάφερε να γίνει σταρ της «χρυσής εποχής του Ελληνικού Κινηματογράφου» με...

Κοινωνία ώρα μηδέν (1966-1967)

Η ταινία, "Κοινωνία ώρα μηδέν" προβλήθηκε τη σαιζόν 1966-1967 και έκοψε 596.289 εισιτήρια. Ήρθε στην 2η θέση σε 117 ταινίες.-Πρόκεται για μια από τις...

Βοζικιάδου Έλλη

Η Έλλη Βοζικιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών και τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου με άριστα. Απόφοιτος επίσης...

Τελευταίες αναρτήσεις