33.4 C
Athens
Κατηγορία:

Αρσένη-Βασιλειάδου Σοφία

Η Σοφία Αρσένη – Βασιλειάδου γεννήθηκε το 1915. Εμφανίστηκε ως ηθοποιός σχετικά αργά, δεν είναι γνωστή η δραστηριότητά της πριν τον πόλεμο. Μεταπολεμικά εμφανίστηκε με θίασο νέων στο θέατρο “Βέρα” της λεωφ. Αλεξάνδρας. Συμμετείχε επίσης και με τον θίασο της κυρίας Κατερίνας (Ανδρεάδη).

Φιλμογραφία
Πικρό ψωμί (1951) [κυρα-Καλλιόπη]
Ορκίστηκα εκδίκηση (1952)
Ο γρουσούζης (1952) [Φροσάρα]
Οι ουρανοί είναι δικοί μας (1953) [κυρα-Πελαγία, σπιτονοικοκυρά]
Χαρούμενο ξεκίνημα (1954) [στη μπουγάδα]
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955) [θυρωρίνα]

Προηγούμενο άρθροΑρσένη Κίττυ
Επόμενο άρθροΑσημάκης Παναγιώτης

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα