33.2 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΔημήτρης Αρώνης

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Αρώνης

- Advertisement -

Ο Δημήτρης Αρώνης κατάγεται από τη Μακεδονία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη μέχρι που τα επαγγελματικά τον έφεραν στην πρωτεύουσα. Από τότε ζει στην Αθήνα. Για τουλάχιστον δύο δεκαετίες ήταν στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου ηθοποιών. Έχει χρηματίσει αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος.

Υπήρξε εξεταστής στις εισαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των δραματικών σχολών. Ήταν στο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ Καλλιθέα για δύο τρία χρόνια. Ο Δημήτρης Αρώνης είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών που έχουν σπουδάσει και εργάζονται. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη τηλεοπτική σειρά ”Καλημέρα ζωή” ως ταξίαρχος Βασίλης Λεβένταγας.

Δημήτρης Αρώνης: Φιλμογραφία

Ο κατεργάρης (1971)
Ιπποκράτης και Δημοκρατία (1972)
Ο τσαρλατάνος (1973)
Ψυχή και σάρκα (1974)
Γυμνοί στο χιόνι (1974)
Αιμιλία, η διεστραμμένη (1974)
Γυμνό κεντρί (1975)
Βρώμικες κυρίες (1975)
Ιφιγένεια (1977)
Ελευθέριος Βενιζέλος (1980)
Το εργοστάσιο (1981)
Υπόγεια διαδρομή (1983)
Καραβάν Σαράι (1986)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ρήγας Αξελός

Ο Ρήγας Αξελός γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει παίξει σε περισσότερες από 90 θεατρικές παραστάσεις με κρατικούς ή ιδιωτικούς θιάσους.Έπαιξε επίσης σε κινηματογραφικές ταινίες...

Γιάννης Ευδαίμων 1951-2019

Ο Γιάννης Ευδαίμων γεννήθηκε το 1951. Αποφοίτησε το 1971 από τη Δραματική σχολή του θεάτρου τέχνης του Κάρολου Κουν.Χαρακτηριστικη φωνή στις μεταγλωττίσεις των «παιδικών»...

Κώστας Βουτσάς 1931-2020

Ο Κώστας Βουτσάς διέγραψε τεράστια, επιτυχημένη καριέρα 70 ετών. Ήταν από τους σταρ που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο.Σπουδαίος κωμικός, άφησε ανεξίτηλο στίγμα στο ρόλο...

Τελευταίες αναρτήσεις