3.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑρώνης Δημήτρης

Σχετικές αναρτήσεις

Αρώνης Δημήτρης

Ο Δημήτρης Αρώνης κατάγεται από τη Μακεδονία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη μέχρι που τα επαγγελματικά τον έφεραν στην πρωτεύουσα. Από τότε ζει στην Αθήνα. Για τουλάχιστον δύο δεκαετίες ήταν στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου ηθοποιών. Έχει χρηματίσει αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος. Υπήρξε εξεταστής στις εισαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των δραματικών σχολών. Ήταν στο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ Καλλιθέα για δύο τρία χρόνια. Ο Δημήτρης Αρώνης είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών που έχουν σπουδάσει και εργάζονται. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη τηλεοπτική σειρά ”Καλημέρα ζωή” ως ταξίαρχος Βασίλης Λεβένταγας.
Φιλμογραφία
Ο κατεργάρης (1971)
Ιπποκράτης και Δημοκρατία (1972)
Ο τσαρλατάνος (1973)
Ψυχή και σάρκα (1974)
Γυμνοί στο χιόνι (1974)
Αιμιλία, η διεστραμμένη (1974)
Γυμνό κεντρί (1975)
Βρώμικες κυρίες (1975)
Ιφιγένεια (1977)
Ελευθέριος Βενιζέλος (1980)
Το εργοστάσιο (1981)
Υπόγεια διαδρομή (1983)
Καραβάν Σαράι (1986)

Προηγούμενο άρθροΚίττυ Αρσένη 1935-2013
Επόμενο άρθροΑσημάκης Παναγιώτης

Σχετικές αναρτήσεις

Η στροφή 1982-1983

Η ταινία, "Η στροφή" προβλήθηκε τη σαιζόν 1982-1983 και έκοψε 177.306 εισιτήρια. Ήρθε στην 6η θέση σε 48 ταινίες.-Από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας...

Τάκης Μηλιάδης 1922-1985

Ο Τάκης Μηλιάδης ήταν Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, που διακρίθηκε κυρίως σε κωμικούς ρόλους.Ο Δημήτριος Μηλιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα...

Πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα

Η ταινία, "Πονηρό θηλυκό κατεργάρα γυναίκα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1980-1981 και έκοψε 289.204 εισιτήρια. Ήρθε στην 2η θέση σε 25 ταινίες.Πρόκειται για την 41η...

Τελευταίες αναρτήσεις