7.5 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΔημήτρης Αρώνης

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Αρώνης

Ο Δημήτρης Αρώνης κατάγεται από τη Μακεδονία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη μέχρι που τα επαγγελματικά τον έφεραν στην πρωτεύουσα. Από τότε ζει στην Αθήνα. Για τουλάχιστον δύο δεκαετίες ήταν στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου ηθοποιών. Έχει χρηματίσει αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος.

Υπήρξε εξεταστής στις εισαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των δραματικών σχολών. Ήταν στο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ Καλλιθέα για δύο τρία χρόνια. Ο Δημήτρης Αρώνης είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών που έχουν σπουδάσει και εργάζονται. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη τηλεοπτική σειρά ”Καλημέρα ζωή” ως ταξίαρχος Βασίλης Λεβένταγας.

Δημήτρης Αρώνης: Φιλμογραφία

Ο κατεργάρης (1971)
Ιπποκράτης και Δημοκρατία (1972)
Ο τσαρλατάνος (1973)
Ψυχή και σάρκα (1974)
Γυμνοί στο χιόνι (1974)
Αιμιλία, η διεστραμμένη (1974)
Γυμνό κεντρί (1975)
Βρώμικες κυρίες (1975)
Ιφιγένεια (1977)
Ελευθέριος Βενιζέλος (1980)
Το εργοστάσιο (1981)
Υπόγεια διαδρομή (1983)
Καραβάν Σαράι (1986)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Λειβαδίτης Αλέκος

Ο Αλέκος Λειβαδίτης του Λυσάνδρου γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1914,  ήταν ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου.Μεγάλωσε στην Αθήνα και ήταν τελειόφοιτος Μέσης Εμπορικής...

Ιάκωβος Ψαρράς 1936-2006

Ο Ιάκωβος Ψαρράς γεννήθηκε στη Νάξο το 1936. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, με το οποίο συνδέθηκε στενά, συνεργαζόμενος για πολλά χρόνια...

Χριστοφορίδης Τάκης

Ο Τάκης Χριστοφορίδης ήταν Έλληνας ηθοποιός και ξάδερφος του επίσης ηθοποιού Περικλή Χριστοφορίδη.Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1914 και πέθανε στην Αθήνα το1973 από πνευμονία...

Τελευταίες αναρτήσεις