13.9 C
Athens
Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΔημήτρης Αρώνης

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Αρώνης

- Advertisement -

Ο Δημήτρης Αρώνης κατάγεται από τη Μακεδονία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη μέχρι που τα επαγγελματικά τον έφεραν στην πρωτεύουσα. Από τότε ζει στην Αθήνα. Για τουλάχιστον δύο δεκαετίες ήταν στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου ηθοποιών. Έχει χρηματίσει αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Θεάματος – Ακροάματος.

Υπήρξε εξεταστής στις εισαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις των δραματικών σχολών. Ήταν στο διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ Καλλιθέα για δύο τρία χρόνια. Ο Δημήτρης Αρώνης είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών που έχουν σπουδάσει και εργάζονται. Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη τηλεοπτική σειρά ”Καλημέρα ζωή” ως ταξίαρχος Βασίλης Λεβένταγας.

Δημήτρης Αρώνης: Φιλμογραφία

Ο κατεργάρης (1971)
Ιπποκράτης και Δημοκρατία (1972)
Ο τσαρλατάνος (1973)
Ψυχή και σάρκα (1974)
Γυμνοί στο χιόνι (1974)
Αιμιλία, η διεστραμμένη (1974)
Γυμνό κεντρί (1975)
Βρώμικες κυρίες (1975)
Ιφιγένεια (1977)
Ελευθέριος Βενιζέλος (1980)
Το εργοστάσιο (1981)
Υπόγεια διαδρομή (1983)
Καραβάν Σαράι (1986)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Βασίλης Μαλούχος 1936-2022

Ο Βασίλης Μαλούχος γεννήθηκε στη Δημητσάνα Αρκαδίας στις 14 Ιανουαρίου του 1936 και ήταν ηθοποιός - σκηνοθέτης. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Δημήτρη Ροντήρη,...

Μεντής Κώστας

Γεννήθηκε στην Αμφιλοχία το 1913. Ηθοποιός (κωμικός «τυπίστας») αδελφός του Σπήλιου Μεντή.Μεταξύ άλλων, πήρε μέρος σε μουσικά έργα και επιθεωρήσεις, συνεργαζόμενος με γνωστούς πρωταγωνιστές...

Άρης Μαλιαγρός 1895-1984

Ο Άρης Μαλιαγρός γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1895 στο Αργοστόλι και πέθανε στις 18 Δεκεμβρίου του 1984. Ήταν τενόρος και ηθοποιός, ο οποίος διακρίθηκε...

Τελευταίες αναρτήσεις