18 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΆννα Γεραλή (1946-)

Σχετικές αναρτήσεις

Άννα Γεραλή (1946-)

- Advertisement -
Άννα Γεραλή (1946-)
Η Άννα Γεραλή.

Η Άννα Γεραλή γεννήθηκε το 1946. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού θεάτρου. Πατέρας της ο ποιητής Γιώργος Γεραλής (1917-1996) ενώ ήταν παντρεμένη με τον διευθυντή φωτογραφίας, Συράκο Δανάλη (1927-2017).

Άννα Γεραλή: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1967Τρελός παλαβός και Βέγγος
1968Ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα
1968Θύελλα στο σπίτι των ανέμων
1970Χριστινιό ο θρύλος μιας αγάπης
1971Αυτοί που ξέχασαν τον όρκο τους
1972Με φόβο και πάθος
1982Ο κήπος με τα αγάλματα

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Φιλίνη Ελένη

Η Ελένη Φιλίνη (14 Μαΐου 1960, Κόρινθος) είναι Ελληνίδα ηθοποιός και χορεύτρια του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης. Βιογραφία   Σπούδασε στη σχολή Θεοδοσιάδη και...

Κώστας Πρέκας 1941-

Ο Κώστας Πρέκας γεννήθηκε στο Αιγάλεω στις 26 Αυγούστου 1941 και είναι Έλληνας ηθοποιός και θιασάρχης. Κατά τη διάρκεια των νεανικών του χρόνων ασχολήθηκε...

Γιάννης Καλατζόπουλος 1949-

Ο Γιάννης Καλατζόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949. Από μικρός στον κινηματογράφο, στο θέατρο για παιδιά και στο ραδιόφωνο, έγινε γνωστός ως "παιδί-θαύμα.Στο θέατρο...

Τελευταίες αναρτήσεις