18 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΆννα Γεραλή (1946-)

Σχετικές αναρτήσεις

Άννα Γεραλή (1946-)

Άννα Γεραλή (1946-)
Η Άννα Γεραλή.

Η Άννα Γεραλή γεννήθηκε το 1946. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού θεάτρου. Πατέρας της ο ποιητής Γιώργος Γεραλής (1917-1996) ενώ ήταν παντρεμένη με τον διευθυντή φωτογραφίας, Συράκο Δανάλη (1927-2017).

Άννα Γεραλή: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1967Τρελός παλαβός και Βέγγος
1968Ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα
1968Θύελλα στο σπίτι των ανέμων
1970Χριστινιό ο θρύλος μιας αγάπης
1971Αυτοί που ξέχασαν τον όρκο τους
1972Με φόβο και πάθος
1982Ο κήπος με τα αγάλματα

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΤζόλυ Γαρμπή 1913-2002
Επόμενο άρθροΝατάσα Γερασιμίδου 1952-2002

Σχετικές αναρτήσεις

Έλαμψαν αλλά αποσύρθηκαν νωρίς

Φλωρέττα ΖάνναΤο ντεμπούτο της στον κινηματογράφο έγινε το 1959 όταν πρωταγωνίστησε στο πλάι του Δημήτρη Μυράτ στην αισθηματική ταινία, "Αμαρυλλίς το κορίτσι της αγάπης".Σκηνοθέτης...

Ντία Αβδή 1939-

Η Ντία Αβδή ήταν σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1939 στην Αμαλιάδα. Το πραγματικό της όνομα είναι Αδαμαντία Μανωλοπούλου. Σύζυγός της ο ηθοποιός...

Χατζηαργύρη Ελένη

Η Ελένη Χατζηαργύρη, γεννήθηκε στις 09 Νοεμβρίου του 1923 και απεβίωσε στις 01 Οκτωβρίου του 2004.Αν και δραματική ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου για μια ολόκληρη εικοσαετία, πρωτοεμφανίστηκε στο...

Τελευταίες αναρτήσεις