22.9 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΆννα Γεραλή (1946-)

Σχετικές αναρτήσεις

Άννα Γεραλή (1946-)

Άννα Γεραλή (1946-)
Η Άννα Γεραλή.

Η Άννα Γεραλή γεννήθηκε το 1946. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού θεάτρου. Πατέρας της ο ποιητής Γιώργος Γεραλής (1917-1996) ενώ ήταν παντρεμένη με τον διευθυντή φωτογραφίας, Συράκο Δανάλη (1927-2017).

Άννα Γεραλή: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1967Τρελός παλαβός και Βέγγος
1968Ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα
1968Θύελλα στο σπίτι των ανέμων
1970Χριστινιό ο θρύλος μιας αγάπης
1971Αυτοί που ξέχασαν τον όρκο τους
1972Με φόβο και πάθος
1982Ο κήπος με τα αγάλματα

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΤζόλυ Γαρμπή 1913-2002
Επόμενο άρθροΝατάσα Γερασιμίδου 1952-2002

Σχετικές αναρτήσεις

Κλεώ Σκουλούδη 1938-

Η Κλεώ Σκουλούδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938. Απόφοιτος της Σχολής Θεάτρου Τέχνης του Κάρολου Κουν. Παρακολούθησε επίσης μαθήματα δραματικής τέχνης στο Παρίσι (Cours...

Καίτη Ιμπροχώρη (1943-)

Η Καίτη Ιμπροχώρη, είναι μια εκλεκτή, σοβαρή και ανήσυχη ηθοποιός που ακόμα τιμά το θέατρο με «ψαγμένες» παραστάσεις. Η Καίτη Ιμπροχώρη γεννήθηκε το 1943 στην...

Βίλμα Κύρου 1924-2013

Η Βίλμα Κύρου γεννήθηκε στις Σέρρες το 1924 και σπούδασε στη δραματική σχολή της Μαρίκας Κοτοπούλη. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο της δασκάλας της, το 1943 με...

Τελευταίες αναρτήσεις