18.8 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΆννα Γεραλή (1946-)

Σχετικές αναρτήσεις

Άννα Γεραλή (1946-)

- Advertisement -
Άννα Γεραλή (1946-)
Η Άννα Γεραλή.

Η Άννα Γεραλή γεννήθηκε το 1946. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού θεάτρου. Πατέρας της ο ποιητής Γιώργος Γεραλής (1917-1996) ενώ ήταν παντρεμένη με τον διευθυντή φωτογραφίας, Συράκο Δανάλη (1927-2017).

Άννα Γεραλή: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1967Τρελός παλαβός και Βέγγος
1968Ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα
1968Θύελλα στο σπίτι των ανέμων
1970Χριστινιό ο θρύλος μιας αγάπης
1971Αυτοί που ξέχασαν τον όρκο τους
1972Με φόβο και πάθος
1982Ο κήπος με τα αγάλματα

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Τζόλυ Γαρμπή 1913-2002

Τζόλυ Γαρμπή: Η ψυχομάνα του ελληνικού κινηματογράφου που πέθανε μόνη και ξεχασμένη σε γηροκομείο.Ως άλλη μια μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, η Τζόλυ Γαρμπή...

Φραντζέσκα Αλεξάνδρου 1934-

Η Φραντζέσκα Αλεξάνδρου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1934 και τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη.Δούλεψε για πρώτη φορά το 1955 στην Θεσσαλονίκη με...

Λήδα Πρωτοψάλτη 1940-

Ο πατέρας μου ήταν από τη Σμύρνη, έμπορος, η μάνα μου από τη Ρωσία. Τους ακολουθούσαν δύο καταστροφές. Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1940. Η...

Τελευταίες αναρτήσεις