32.1 C
Athens
Κατηγορία:

Άννα Γεραλή (1946-)

Άννα Γεραλή (1946-)
Η Άννα Γεραλή.

Η Άννα Γεραλή γεννήθηκε το 1946. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού θεάτρου. Πατέρας της ο ποιητής Γιώργος Γεραλής (1917-1996) ενώ ήταν παντρεμένη με τον διευθυντή φωτογραφίας, Συράκο Δανάλη (1927-2017).

Άννα Γεραλή: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1967Τρελός παλαβός και Βέγγος
1968Ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα
1968Θύελλα στο σπίτι των ανέμων
1970Χριστινιό ο θρύλος μιας αγάπης
1971Αυτοί που ξέχασαν τον όρκο τους
1972Με φόβο και πάθος
1982Ο κήπος με τα αγάλματα

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΓαρμπή Τζόλυ
Επόμενο άρθροΝατάσα Γερασιμίδου 1952-2002

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα