12.7 C
Athens
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

Υπάρχει και φιλότιμο: Το σκηνοθετικό λάθος στην ταινία

Aθάνατος ελληνικός κινηματογράφος. Λατρεμένος Λάμπρος Κωνσταντάρας. Κάποιοι...

Τα πανάκριβα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι σταρ στις ελληνικές ταινίες (βίντεο)

Ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος, ήταν το φυτώριο...

Υπολοχαγός Νατάσσα: Η εκκλησία που γυρίστηκε η σκηνή με τα πολυβόλα

Η ταινία, "Υπολοχαγός Νατάσσα" προβάλλεται κάθε χρόνο...
ΑρχικήHθοποιοίΜιχάλης Μαρίνος 1970-

Σχετικές αναρτήσεις

Μιχάλης Μαρίνος 1970-

Ο Μιχάλης Μαρίνος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου στις 26 Οκτωβρίου του 1970. Από τα 9 του χρόνια μετακόμισε οικογενειακώς στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών (1998) καθώς και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (1992).

Στις σπουδές του περιλαμβάνονται σεμινάρια υποκριτικής, κίνησης και φωνής, επίσης τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με δασκάλα την Άννα Διαμαντοπούλου.

Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία στο musical των J.Jacobs & W. Cassey, Grease, σε σκηνοθεσία D.Gilmore (θέατρο Βέμπο, 1998) και ακολούθησαν οι παραστάσεις Πέρσες του Αισχύλου, σκηνοθεσία Λ. Βογιατζή (Εθνικό Θέατρο, 1999), η μουσική παράσταση Miserere
του Π. Πασχίδη, σε σκηνοθεσία Κ. Τσιάνου και μουσική Θ. Μικρούτσικου (Εθνικό Θέατρο, 2001), Ιφιγένεια εν Αυλίδι, σκηνοθεσία Κ. Τσιάνου, μουσική Δ. Παπαδημητρίου, (Εθνικό Θέατρο, 2002) και η παράσταση Βρώμικοι άγγελοι, του Β. Αναστασίου, σε σκηνοθεσία Π. Ζούλια (2003).

Μιχάλης Μαρίνος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
2009Νήsos 
2009Σούλα έλα ξανά 
2010180° Μοίρες
2011Νήsos 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού
2012Λάρισα Εμπιστευτικό 
2013Οικόπεδο 12
2017Ο θησαυρός 
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Τζεβελέκος Σωτήρης

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στις 5 Μαΐου του 1945 στη Θεσσαλονίκη, όπου...

Ο τσαρλατάνος 1973-1974

Η ταινία, "Ο τσαρλατάνος" προβλήθηκε τη σαιζόν 1973-1974 και έκοψε 174.834 εισιτήρια. Ήρθε στην 2η θέση σε 44 ταινίες.-Στα χρόνια της μεγάλης κρίσης του...

Ο αντιφασίστας 1972-1973

Η ταινία, "Ο αντιφασίστας" προβλήθηκε την σαιζόν 1972-1973 και έκοψε 121.764 εισιτήρια. Ήρθε στην 15η θέση σε 64 ταινίες. Το σενάριο της ταινίας είναι...

Τελευταίες αναρτήσεις