28.4 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...
ΑρχικήHθοποιοίΜιχάλης Μαρίνος 1970-

Σχετικές αναρτήσεις

Μιχάλης Μαρίνος 1970-

- Advertisement -

Ο Μιχάλης Μαρίνος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου στις 26 Οκτωβρίου του 1970. Από τα 9 του χρόνια μετακόμισε οικογενειακώς στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών (1998) καθώς και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (1992).

Στις σπουδές του περιλαμβάνονται σεμινάρια υποκριτικής, κίνησης και φωνής, επίσης τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με δασκάλα την Άννα Διαμαντοπούλου.

Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία στο musical των J.Jacobs & W. Cassey, Grease, σε σκηνοθεσία D.Gilmore (θέατρο Βέμπο, 1998) και ακολούθησαν οι παραστάσεις Πέρσες του Αισχύλου, σκηνοθεσία Λ. Βογιατζή (Εθνικό Θέατρο, 1999), η μουσική παράσταση Miserere
του Π. Πασχίδη, σε σκηνοθεσία Κ. Τσιάνου και μουσική Θ. Μικρούτσικου (Εθνικό Θέατρο, 2001), Ιφιγένεια εν Αυλίδι, σκηνοθεσία Κ. Τσιάνου, μουσική Δ. Παπαδημητρίου, (Εθνικό Θέατρο, 2002) και η παράσταση Βρώμικοι άγγελοι, του Β. Αναστασίου, σε σκηνοθεσία Π. Ζούλια (2003).

Μιχάλης Μαρίνος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
2009Νήsos 
2009Σούλα έλα ξανά 
2010180° Μοίρες
2011Νήsos 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού
2012Λάρισα Εμπιστευτικό 
2013Οικόπεδο 12
2017Ο θησαυρός 
- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Βουτσίνος 1932-

Ο Γιώργος Βουτσίνος γεννήθηκε στον Πειραιά στις 16 Αυγούστου του 1932 και είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης, γνωστότερος για τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές.Συνεργάστηκε πολύ στο ξεκίνημα της καριέρας του με...

Κώστας Τσιάνος 1942-

Ο Κώστας Τσιάνος γεννήθηκε στη Λάρισα το 1942 και είναι Έλληνας σκηνοθέτης, ηθοποιός, συγγραφέας και χορογράφος.Mαθήτευσε κοντά στο μεγάλο σκηνοθέτη και δάσκαλο, Δημήτρη Ροντήρη.Παράλληλα...

Τσάπελης Ζώρας

Γεννήθηκε στη Σαλαμίνα το 1921 και πέθανε στην Αθήνα στις 11 Ιανουαρίου 2002.Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του «Εθνικού Θεάτρου» κι εκεί έκανε και την...

Τελευταίες αναρτήσεις