18.8 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΜιχάλης Μαρίνος 1970-

Σχετικές αναρτήσεις

Μιχάλης Μαρίνος 1970-

- Advertisement -

Ο Μιχάλης Μαρίνος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου στις 26 Οκτωβρίου του 1970. Από τα 9 του χρόνια μετακόμισε οικογενειακώς στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών (1998) καθώς και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (1992).

Στις σπουδές του περιλαμβάνονται σεμινάρια υποκριτικής, κίνησης και φωνής, επίσης τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με δασκάλα την Άννα Διαμαντοπούλου.

Ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία στο musical των J.Jacobs & W. Cassey, Grease, σε σκηνοθεσία D.Gilmore (θέατρο Βέμπο, 1998) και ακολούθησαν οι παραστάσεις Πέρσες του Αισχύλου, σκηνοθεσία Λ. Βογιατζή (Εθνικό Θέατρο, 1999), η μουσική παράσταση Miserere
του Π. Πασχίδη, σε σκηνοθεσία Κ. Τσιάνου και μουσική Θ. Μικρούτσικου (Εθνικό Θέατρο, 2001), Ιφιγένεια εν Αυλίδι, σκηνοθεσία Κ. Τσιάνου, μουσική Δ. Παπαδημητρίου, (Εθνικό Θέατρο, 2002) και η παράσταση Βρώμικοι άγγελοι, του Β. Αναστασίου, σε σκηνοθεσία Π. Ζούλια (2003).

Μιχάλης Μαρίνος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
2009Νήsos 
2009Σούλα έλα ξανά 
2010180° Μοίρες
2011Νήsos 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού
2012Λάρισα Εμπιστευτικό 
2013Οικόπεδο 12
2017Ο θησαυρός 
- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Η ζούγκλα των πόλεων 1970-1971

Η ταινία, "Η ζούγκλα των πόλεων" προβλήθηκε τη σαιζόν 1970-1971 και έκοψε 246.844 εισιτήρια. Ήρθε στην 17η θέση σε 87 ταινίες.-Το σενάριο οφείλεται στη...

Τόνυ Άντονυ 1948-2014

Ο Τόνυ Άντονυ είχε στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Το πραγματικό του όνομα ήταν Αντώνης Κόνιαρης, και...

Κολοβός Βασίλης

Ο Βασίλης Κολοβός γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου του 1945 και μεγάλωσε στο Πετρωτό Φθιώτιδας.Είναι Έλληνας ηθοποιός και συγγραφέας επτά βιβλίων.Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά αξιόλογα έργα του σινεμά, σε παραστάσεις...

Τελευταίες αναρτήσεις