Αυτό το κάτι άλλο

Παραγωγής: Αφοί Ρουσσόπουλοι-Γ. Λαζαρίδης-Δ. Σαρρής-Κ. Ψαρράς Ε.Π.Ε.
Πρεμιέρα: Πρεμιέρα: 01 Ιανουαρίου 1963
Παραγωγός:
Φωτογραφία: Νίκος Γαρδέλης
Συγγραφέας: Γιώργος Λαζαρίδης
Σεναρίο: Γιώργος Λαζαρίδης

Κωμωδία
1963

Ηθοποιοί: Άννα Φόνσου , Γιώργος Πάντζας , Μάρθα Καραγιάννη , Βιβέτα Τσιούνη , Βαγγέλης Σειληνός , Γιώργος Κωνσταντίνου , Τζόλυ Γαρμπή , Λάμπρος Κωνσταντάρας , Κώστας Μπάκας , Κατερίνα Γιουλάκη , Ερρίκος Κονταρίνης , Δέσποινα Νικολαϊδου , Θόδωρος Κατσαδράμης , Κώστας Παπαχρήστος , Αλέκος Κουρής , Ντέπη Γεωργίου , Μαξ Ρόμαν , Σοφία Ονόρε , Roberto Carieri , Πέτρος Πανταζής , Κώστας Φυσσούν , Σωκράτης Κορρές , Elisabeth Van Dayk , Εύη Μυλοπούλου (τραγούδι) , Νίκη Καμπά (τραγούδι) , Κλειώ Δενάρδου (τραγούδι) , Δημήτρης Μπαξεβανάκης (τραγούδι) , Rita Cadillac , Ανδρέας Λαμπράκης (κατς) , Δημήτρης Καρυστινός , Θόδωρος Μεγαρίτης , Α. Μεϊτάνης , Παναγιώτης Ασημάκης , Ι. Χαρισιάδης

Πλοκή: Ο Τέλης Σπαρτάλης είναι ένας ανοργάνωτος και κακομαθημένος νέος, που ενδιαφέρεται μόνο για τη διασκέδασή του. κατασπαταλώντας όλη την πατρική περιουσία σε γλέντια και χαρτοπαιξίες. Η αδελφή του, η Έλλη, μια νόστιμη κοπέλα και σοβαρή δικηγόρος, καθώς και η πλούσια θεία του Τζούλη, κάνουν τα πάντα για να αλλάξουν αυτή την κατάσταση αλλά δυστυχώς ο Τέλης δεν έχει επίγνωση της κατάντιας του. Η θεία του τον πιέζει να αρραβωνιαστεί την πλούσια Νανά, η οποία με τη σειρά της είναι φανατική του ξεφαντώματος και έχει τη δυνατότητα να τον ξελασπώσει από τα χρέη. Κάποτε αντιλαμβάνονται ότι ο Τέλης έχει πέσει στα νύχια επιτήδειων οι οποίοι, με επικεφαλής τον απατεώνα Στέλιο, θέλουν να του πάρουν ακόμα και το εργοστάσιο, που έχει κληρονομήσει. Τότε ανασκουμπώνονται όλοι μαζί, ακόμα και η αδελφή του αλλά και η Νανά, κι έτσι κατατροπώνουν τους κακούς. Το εργοστάσιο διασώζεται, ο Τέλης ωριμάζει και ο έρωτας μεταξύ Τέλη και Νανάς έχει αίσιο τέλος.
Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1962-1963 και έκοψε 70.273 εισιτήρια. Ήρθε στην 9η θέση σε 82 ταινίες.

Ελληνικός Κινηματογράφος Αυτό το κάτι άλλο
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΓαμπρός για κλάματα
Επόμενο άρθροΝα ζη κανείς ή να μη ζη

Similar Articles

Comments