Take a fresh look at your lifestyle.

Βούλγαρη Τζίνα

0 701

Η Τζίνα Βούλγαρη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939 και ήταν ηθοποιός του μουσικού θεάτρου.

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Εμφανίστηκε αρχικά ως τραγουδίστρια στην Αίγλη Ζαππείου, στο Γκρην Παρκ της οδού Μαυρομματαίων και στο Άλσος του Πεδίου Άρεως με τον κονφερανσιέ-ηθοποιό Γιώργο Οικονομίδη.

Απέκτησε άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο.

Συνεργάστηκε με πολλούς πρωταγωνιστές της μουσικής σκηνής (Ορέστη Μαρκή, Σπεράντζα Βρανά, Βέμπο κ. ά.).

Τα τελευταία χρόνια της σταδιοδρομίας της εργάστηκε κυρίως ως τραγουδίστρια σε πολλά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Διέκοψε τις εμφανίσεις της περί το 1985.
Φιλμογραφία
Ο πεθερόπληκτος (1968)
Η γόησσα (1967) [Κατερίνα]
Ένας απένταρος λεφτάς (1967) [Τζωρτζίνα Αδαμοπούλου]
Ο Μελέτης στην Άμεσο Δράση (1966)
Χωρίσαμε ένα δειλινό (1966) [Τζούλια]
Γλυκειά, γλυκειά μου αγάπη (1965)
Το κάθαρμα (1963)
Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962)
Μετά την αμαρτία (1960)

 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

 

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...