25.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΤάκης Βάβαλης 1933-2003

Σχετικές αναρτήσεις

Τάκης Βάβαλης 1933-2003

Ο Τάκης Βάβαλης γεννήθηκε το 1933 και πέθανε το 2003.
Ήταν ο πρώτος σύζυγος της Άννας Μαντζουράνη με την οποία απέκτησε μια κόρη.

Τάκης Βάβαλης: Φιλμογραφία

Μετά την αμαρτία (1960)
Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος (1960)
Τρεις κούκλες κι εγώ! (1960)
Ήρωες της γκάφας (1959)
Οι κληρονόμοι του Καραμπουμπούνα (1959)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Αχείμαστος
Επόμενο άρθροΒαλτινός Γρηγόρης

Σχετικές αναρτήσεις

Νέζος Γιώργος

Ο Γιώργος Νέζος ήταν Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου.Ηθοποιός και λογοτέχνης ο Γιώργος Νέζος ήταν μια αξιόλογη και σεμνή μορφή της πνευματικής...

Γρηγόρης Ευαγγελάτος 1938-2015

Ο Γρηγόρης Ευαγγελάτος γεννήθηκε τo 1938 στη Ζάκυνθο και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και στη Σχολή Γρηγόρη Βαφιά. Διέκοψε νωρίς...

Γιάννης Μπέζος 1956-

Ο Γιάννης Μπέζος γεννήθηκε  στην Αθήνα στις 10 Σεπτεμβρίου του 1956. Έχει συμμετάσχει σε σειρά παραστάσεων στην τηλεόραση και το θέατρο, όπου έχει καθιερωθεί...

Τελευταίες αναρτήσεις