25.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΤάκης Βάβαλης 1933-2003

Σχετικές αναρτήσεις

Τάκης Βάβαλης 1933-2003

Ο Τάκης Βάβαλης γεννήθηκε το 1933 και πέθανε το 2003.
Ήταν ο πρώτος σύζυγος της Άννας Μαντζουράνη με την οποία απέκτησε μια κόρη.

Τάκης Βάβαλης: Φιλμογραφία

Μετά την αμαρτία (1960)
Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος (1960)
Τρεις κούκλες κι εγώ! (1960)
Ήρωες της γκάφας (1959)
Οι κληρονόμοι του Καραμπουμπούνα (1959)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Καλογιάννης Μιχάλης

Ο Μιχάλης Καλογιάννης γεννήθηκε το 1909. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο υπήρξε βασικό στέλεχος. Πέθανε από πνιγμό στη θάλασσα της...

Νίκος Κούρκουλος 1934-2007

Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν Έλληνας ηθοποιός, που υπηρέτησε το Εθνικό Θέατρο, το οποίο και τον γαλούχησε.Ο Νίκος Κούρκουλος δεν ήταν απλά ένας ταλαντούχος ηθοποιός...

Καμπανέλλης Γιώργος

Ο Γιώργος Καμπανέλλης (1930 - 2010) ήταν Έλληνας ηθοποιός. Αδερφός του σεναριογράφου Ιάκωβου Καμπανέλλη, διακρίθηκε σε ρόλους ζεν πρεμιέ στον κινηματογράφο. Γεννήθηκε στη Νάξο το...

Τελευταίες αναρτήσεις