8.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΤάκης Βάβαλης 1933-2003

Σχετικές αναρτήσεις

Τάκης Βάβαλης 1933-2003

Ο Τάκης Βάβαλης γεννήθηκε το 1933 και πέθανε το 2003.
Ήταν ο πρώτος σύζυγος της Άννας Μαντζουράνη με την οποία απέκτησε μια κόρη.

Τάκης Βάβαλης: Φιλμογραφία

Μετά την αμαρτία (1960)
Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος (1960)
Τρεις κούκλες κι εγώ! (1960)
Ήρωες της γκάφας (1959)
Οι κληρονόμοι του Καραμπουμπούνα (1959)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Τάσος Χαλκιάς 1952-

Ο Τάσος Χαλκιάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιανουαρίου του 1952 και είναι Έλληνας ηθοποιός Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1974...

Δαδακαρίδης Πυγμαλίων

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.Γεννήθηκε στις 30 Μαΐου του 1977 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας από πατέρα Έλληνα...

Γιώργος Χριστόπουλος 1939-2005

Ο Γιώργος Χριστόπουλος ήταν ηθοποιός,συγγραφέας και θεατρικός σκηνοθέτης. Γεννήθηκε στο Περιστέρι το 1939 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Λυκούργου Σταυράκου. Το 1960 μαθητής ακόμα...

Τελευταίες αναρτήσεις