25 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...
ΑρχικήHθοποιοίΤάκης Βάβαλης 1933-2003

Σχετικές αναρτήσεις

Τάκης Βάβαλης 1933-2003

- Advertisement -

Ο Τάκης Βάβαλης γεννήθηκε το 1933 και πέθανε το 2003.
Ήταν ο πρώτος σύζυγος της Άννας Μαντζουράνη με την οποία απέκτησε μια κόρη.

Τάκης Βάβαλης: Φιλμογραφία

Μετά την αμαρτία (1960)
Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος (1960)
Τρεις κούκλες κι εγώ! (1960)
Ήρωες της γκάφας (1959)
Οι κληρονόμοι του Καραμπουμπούνα (1959)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Βασιλείου 1950 – 2016

Ο Γιώργος Βασιλείου γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1950 στη Λαμία και ήταν ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.Οι γονείς του χώρισαν και...

Άγγελος Μαυρόπουλος 1901-1979

Ο Άγγελος Μαυρόπουλος γεννήθηκε το 1901. Υπάρχουν πηγές που τοποθετούν τη γέννησή του στη Μικρά Ασία και τον ερχομό της ξεριζωμένης οικογένειας στην Ελλάδα...

Δημήτρης Βεάνος

Ο Δημήτρης Βεάνος είχε εμφανιστεί σε δεκάδες ελληνικές σειρές στην τηλεόραση από τα τέλη της δεκαετίας του '90 και έπειτα.Έγινε περισσότερο αναγνωρίσιμος από τη...

Τελευταίες αναρτήσεις