1.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒάβαλης Τάκης

Σχετικές αναρτήσεις

Βάβαλης Τάκης

Ο Τάκης Βάβαλης γεννήθηκε το 1933 και πέθανε το 2003.
Ήταν ο πρώτος σύζυγος της Άννας Μαντζουράνη με την οποία απέκτησε μια κόρη.

Φιλμογραφία
Μετά την αμαρτία (1960)
Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος (1960)
Τρεις κούκλες κι εγώ! (1960)
Ήρωες της γκάφας (1959)
Οι κληρονόμοι του Καραμπουμπούνα (1959)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958)

Προηγούμενο άρθροΑχείμαστος Γιάννης
Επόμενο άρθροΒαλτινός Γρηγόρης

Σχετικές αναρτήσεις

Καλογερίκου Χριστίνα

Εμπνευσμένη και σεμνή ηθοποιός, η Χριστίνα Καλογερίκου άφησε εποχή για τη σπάνια υποκριτική της αξία και αναγνωρίστηκε για το υψηλό ύφος και ήθος της...

Παπαχαραλάμπους Άννα – Μαρία

Η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Αυγούστου του 1974 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Σπούδασε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης - Βεάκη....

Λαμπρινού Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα Λαμπρινού γεννήθηκε στην Αίγυπτο το 1925, όπου πρωτοεμφανίστηκε σε παραστάσεις της παροικίας.Σπουδές όμως τελείωσε το 1961 στην Αθήνα.Συνεργάστηκε με το θίασο Μυράτ,...

Τελευταίες αναρτήσεις