Προηγούμενο άρθροΑχείμαστος Γιάννης
Επόμενο άρθροΒαλτινός Γρηγόρης

Βάβαλης Τάκης

Ο Τάκης Βάβαλης γεννήθηκε το 1933 και πέθανε το 2003.
Ήταν ο πρώτος σύζυγος της Άννας Μαντζουράνη με την οποία απέκτησε μια κόρη.

Φιλμογραφία
Μετά την αμαρτία (1960)
Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος (1960)
Τρεις κούκλες κι εγώ! (1960)
Ήρωες της γκάφας (1959)
Οι κληρονόμοι του Καραμπουμπούνα (1959)
Το κορίτσι της αμαρτίας (1958)

Τυχαία Αρθρα

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 630ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 630ο

Οι άσσοι του γηπέδου

Η ταινία, "Οι άσσοι του γηπέδου" προβλήθηκε την σαιζόν 1955-1956 και έκοψε 19.726 εισιτήρια. Ήρθε στην 16η θέση σε 24 ταινίες. Η πρώτη ταινία...

Επτά αποκαλύψεις για την ταινία Η Παριζιάνα

Η Παριζιάνα είναι ελληνική κωμική ταινία του 1969, σε παραγωγή Φίνος Φιλμ και σκηνοθεσία-σενάριο του Γιάννη Δαλιανίδη. Πρωταγωνιστούν: Ρένα Βλαχοπούλου, Χρόνης Εξαρχάκος, Βαγγέλης Σειληνός,...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 636ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 636ο

Παρόμοια άρθρα

Ελληνικός Κινηματογράφος Βάβαλης Τάκης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!

Αρθρα

Εννιά αποκαλύψεις για την ταινία Η αρχόντισσα κι ο αλήτης

Η "Η αρχόντισσα κι ο αλήτης" είναι αισθηματική κωμωδία του 1968, παραγωγής της κινηματογραφικής εταιρείας Φίνος Φιλμ, σε σκηνοθεσία του Ντίνου Δημόπουλου και σενάριο...

Χειροκροτήματα

Η ταινία, "Χειροκροτήματα" προβλήθηκε ξανά στο "Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης" το Νοέμβριο του 1994. Τα "Χειροκροτήματα" είναι δραματική-μουσική ταινία του 1944, σε σενάριο και σκηνοθεσία...

Αγάπη για πάντα

Η ταινία, "Αγάπη για πάντα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1969-1970 και έκοψε 266.826 εισιτήρια. Ήρθε στην 23η θέση σε 99 ταινίες. Μετά από 9 χρόνια συνεργασίας...