Μυλωνάς Θανάσης

on

Ο Θανάσης Μυλωνάς (1938 – 4 Ιανουαρίου 1989) ήταν Έλληνας ηθοποιός.

Γεννήθηκε το 1938. Έπαιξε σε κωμωδίες κυρίως, όπως στο «Της κακομοίρας». Πέθανε στις 4 Ιανουαρίου 1989 σε ηλικία 51 ετών και ετάφη στο Νεκροταφείο της Άνοιξης στη Δροσιά Αττικής.
Φιλμογραφία   

  • Η φανέλα με το 9 (1988)… Νίκος Βότσης
  • Η Αλίκη της σύγχρονης γενιάς (1973)
  • Αέρα! Αέρα! Αέρα! (1972)
  • Οι γενναίοι του Βορρά (1970) (στο ρόλο του James Carter)
  • Ο παραμυθάς (1969)… Δημήτρης Λαζάρου
  • Ένας μάγκας στα σαλόνια (1969)… Ιάσονας Αντωνίου
  • Οι αντίζηλοι (1968)
  • Αυτή η γη είναι δική μας (1967)
  • Το πλοίο της χαράς (1967)
  • Τ’ αδέλφια μου (1966)
  • Κάποια μάνα αναστενάζει (1966)
  • Η πικραγαπημένη (1965)
  • Το θαύμα της Μεγαλόχαρης (1965)… Αλέκος Μερκάτης
  • Δύσκολοι δρόμοι (1965)… μπουζουξής, Αντρίκος
  • Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964)… Θάνος
  • Ήταν όλοι τους κορόιδα (1964)
  • Το κορίτσι του πόνου (1964)
  • Κάθε καημός και δάκρυ (1964)
  • Ο θαλασσόλυκος (1964)
  • Ο εαυτούλης μου (1964)… Αλέκος Ροδινός
  • Της κακομοίρας (1963) …. Aργύρης
  • Αφοσίωσις (1963)
  • Ο ταυρομάχος προχωρεί (1963)
  • Μη βαράτε όλοι μαζί (1962)
  • Δυο μάνες στο σταύρο του πόνου (1962)
  • Ο βασιλιάς της γκάφας (1962)… Πολ
  • Εφιάλτης (1961)
  • Συνοικία το όνειρο (1961)
  • Ο θάνατος θα ξαναρθεί (1961)
  • Έγκλημα στα παρασκήνια (1960) …. Χάρης Αποστολίδης
  • Το ραντεβού της Κυριακής (1960)… Αλέκος
  • Ένα νερό κυρα-Βαγγελιώ (1959)
Προηγούμενο άρθροΜπουλάς Σάκης
Επόμενο άρθροΝάνα Παπαδάκη
Ελληνικός Κινηματογράφος Μυλωνάς Θανάσης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,315ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,967ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Βουλαλάς Τάκης (Κωνσταντίνος) Μυλωνάς Θανάσης

Βουλαλάς Τάκης (Κωνσταντίνος)

Ο Τάκης  Βουλαλάς γεννήθηκε το 1935 στην Αθήνα και αποφοίτησε το 1963 από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.Πρώτος του σημαντικός ρόλος την επόμενη χρονιά ως...
Καπετανίδης Ηλίας Μυλωνάς Θανάσης

Καπετανίδης Ηλίας

Εγιπίδου Μαίρη Μυλωνάς Θανάσης

Εγιπίδου Μαίρη

Αλατζάς Πέτρος Μυλωνάς Θανάσης

Αλατζάς Πέτρος