31.3 C
Athens
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Βογιατζής 1945-

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Βογιατζής 1945-

- Advertisement -

Ο Γιώργος Βογιατζής γεννήθηκε 6 Δεκεμβρλιου του 1945 στην Αθήνα.
Υποδύθηκε τον Ιωσήφ στην τηλεοπτική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» που θεωρείται η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης.
Είναι ανιψιός της ηθοποιού Σοφίας Ντάβου.
Πρώτη του σύζυγος είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός Νάντια Κασίνι (1949) κι έχουν κόρη την επίσης ηθοποιό Κασσάνδρα Βογιατζή (1977).
Δεύτερή του σύζυγος είναι η ηθοποιός Ντιάνα Σκόριτς(1979).
Μένει μόνιμα στην Ρώμη.

Γιώργος Βογιατζής: Φιλμογραφία

Κρυστάλλω (1959)
Zorba the Greek (1964)
Ο στόχος (1983) [Τάσος Σερέτης]
Beautiful people (2001)
Lilly’s story (2002)
Without borders (2011)

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Διαλεγμένος 1940-

Ο Γιώργος Διαλεγμένος είναι ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας.Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1940 και σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου αποφοίτησε το...

Κώστας Ρηγόπουλος 1930-2001

Ο Κώστας Ρηγόπουλος (του Φανουρίου) υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και παράλληλα θιασάρχης και θεατρικός επιχειρηματίας.Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22...

Κώστας Δούκας 1895-1967

Ο Κώστας Δούκας γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1895 και ήταν Έλληνας ηθοποιός και σεναριογράφος.Με ρουμελιώτικο μουστάκι και "τραχιά" συμπεριφορά, υπήρξε ένας από τους πιο...

Τελευταίες αναρτήσεις