32.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒογιατζής Γιώργος

Σχετικές αναρτήσεις

Βογιατζής Γιώργος

Ο Γιώργος Βογιατζής γεννήθηκε 6 Δεκ 1945 στην Αθήνα.
Υποδύθηκε τον Ιωσήφ στην τηλεοπτική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» που θεωρείται η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης.
Είναι ανιψιός της ηθοποιού Σοφίας Ντάβου.
Πρώτη του σύζυγος είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός Νάντια Κασίνι (1949) κι έχουν κόρη την επίσης ηθοποιό Κασσάνδρα Βογιατζή (1977).
Δεύτερή του σύζυγος είναι η ηθοποιός Ντιάνα Σκόριτς(1979).
Μένει μόνιμα στην Ρώμη.
Φιλμογραφία
Κρυστάλλω (1959)
Zorba the Greek (1964)
Ο στόχος (1983) [Τάσος Σερέτης]
Beautiful people (2001)
Lilly’s story (2002)
Without borders (2011)

Προηγούμενο άρθροΑγνή Βλάχου 1930-2015
Επόμενο άρθροΒόκοβιτς Στέλιος

Σχετικές αναρτήσεις

Σταθοπούλου Τούλα

Η Τούλα Σταθοπούλου γεννήθηκε το 1932  και ήταν Ελληνίδα ηθοποιός.Στον κινηματογράφο, πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία του Θεόδωρου Αγγελόπουλου «Αναπαράσταση», το 1970, σε ηλικία 38 ετών. Για το...

Τα νησιά του Ελληνικού Κινηματογράφου Μέρος 20ο

Το Δόλωμα Όσο και να ψάξεις, θα βρεις δύσκολα μια ταινία πιο κοντινή σε χολιγουντιανή ρομαντική κομεντί στο ελληνικό σινεμά των 60s. Σκηνοθετημένο με φινέτσα από...

Κώστας Παληός 1926-1996

Ο Κώστας Παληός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1926 και πέθανε στις 26 Δεκεμβρίου του 1996. Σημαντική φυσιογνωμία των προηγούμενων δεκαετιών, υπηρετώντας τα “θέλω” εκείνης...

Τελευταίες αναρτήσεις