22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Βογιατζής 1945-

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Βογιατζής 1945-

- Advertisement -

Ο Γιώργος Βογιατζής γεννήθηκε 6 Δεκεμβρλιου του 1945 στην Αθήνα.
Υποδύθηκε τον Ιωσήφ στην τηλεοπτική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» που θεωρείται η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης.
Είναι ανιψιός της ηθοποιού Σοφίας Ντάβου.
Πρώτη του σύζυγος είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός Νάντια Κασίνι (1949) κι έχουν κόρη την επίσης ηθοποιό Κασσάνδρα Βογιατζή (1977).
Δεύτερή του σύζυγος είναι η ηθοποιός Ντιάνα Σκόριτς(1979).
Μένει μόνιμα στην Ρώμη.

Γιώργος Βογιατζής: Φιλμογραφία

Κρυστάλλω (1959)
Zorba the Greek (1964)
Ο στόχος (1983) [Τάσος Σερέτης]
Beautiful people (2001)
Lilly’s story (2002)
Without borders (2011)

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Πέτρος Ζαρκάδης 1940-

Ο Πέτρος Ζαρκάδης γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1940 στη Ζάκυνθο. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Λυκούργου Σταυράκου. Ως μέλος του Σ.Ε.Η. ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα. Διετέλεσε...

Έρρικα Μπρόγιερ 1942-2020

Η Έρρικα Μπρόγιερ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Νοεμβρίου του 1942 από Έλληνα πατέρα και μητέρα με καταγωγή από την Αυστρία. Παιδί του ηθοποιού...

Νίκος Βανδώρος 1924-

Ο Νίκος Βανδώρος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Δεκεμβρίου του 1924 και είναι Έλληνας ηθοποιός.Ο πατέρας του, Γεράσιμος Βανδώρος, υπήρξε για μικρό διάστημα βαρύτονος του μελοδράματος και η μητέρα του (με...

Τελευταίες αναρτήσεις