16.9 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιώργος Βογιατζής 1945-

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Βογιατζής 1945-

Ο Γιώργος Βογιατζής γεννήθηκε 6 Δεκεμβρλιου του 1945 στην Αθήνα.
Υποδύθηκε τον Ιωσήφ στην τηλεοπτική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» που θεωρείται η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης.
Είναι ανιψιός της ηθοποιού Σοφίας Ντάβου.
Πρώτη του σύζυγος είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός Νάντια Κασίνι (1949) κι έχουν κόρη την επίσης ηθοποιό Κασσάνδρα Βογιατζή (1977).
Δεύτερή του σύζυγος είναι η ηθοποιός Ντιάνα Σκόριτς(1979).
Μένει μόνιμα στην Ρώμη.

Γιώργος Βογιατζής: Φιλμογραφία

Κρυστάλλω (1959)
Zorba the Greek (1964)
Ο στόχος (1983) [Τάσος Σερέτης]
Beautiful people (2001)
Lilly’s story (2002)
Without borders (2011)

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Άγγελος Γιαννούλης

Ο Άγγελος Γιαννούλης γεννήθηκε το 1910. Από το 1945 έως το 1983 έλαβε μέρος σε 125 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου. Άγγελος Γιαννούλης: Φιλμογραφία Ρεπό (1982)Ιφιγένεια (1977)...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης 1964-

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου, καθώς επίσης και σκηνοθέτης.Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1964, Καρκίνος στο ζώδιο και στο...

Φάνης Καμπάνης 1916-

Ο Φάνης Καμπάνης γεννήθηκε το 1916. Εμφανίστηκε από το 1937 με διάφορους θιάσους, με πιο σημαντική τη συνεργασία του το 1939 με τον "Θεατρικό Όμιλο"...

Τελευταίες αναρτήσεις