Άρης Κοντός

kontos aris
kontos aris

Ο Άρης Κοντός είναι όμορφος και γοητευτικός ηθοποιός που γεννήθηκε στην Ρουμανία από Έλληνα πατέρα και Ρουμάνα μητέρα. Ήρθε στην Ελλάδα στα τέσσερα του χρόνια και στην ηλικία των 20 αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο.

Άρης Κοντός

Έτσι λοιπόν τα χρόνια που βρισκόταν στο εξωτερικό  ασχολήθηκε  με το μόντελινγκ καθώς έχει ένα πολύ καλογυμνασμένο σώμα  ενώ παρακολουθήσε και μαθήματα υποκριτικής στην Νέα Υόρκη.

Στο ευρύ κοινό έγινε ιδιαιτέρως γνωστός λόγω της  μεγάλης ομοιότητας που έχει με  χολιγουντιανό σταρ Brad Pitt  αν κι όπως ο ίδιος έχει κατα καιρούς δηλώσει όλο αυτό του  έχει δημιουργήσει αρκετές παρεξηγήσεις  τις οποίες και αντιμετωπίζει  με το αφοπλιστικά λαμπερό  χαμόγελο του.

Το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου καθώς πρωταγωνιστεί στις ιστορίες της στήλης, “Διλήμματα” μαζί με την Αλίκη Κατσαβού και τον Σπύρο Θεοδόση.

Επίσης αν και  πολύ μικρός έχει ήδη έναν γάμο στο ενεργητικό του και αρκετές σχέσεις καθώς είναι λάτρης του γυναικείου φύλου.

Πάντως το σίγουρο είναι ένα πως ο Άρης Κοντος με την εντυπωσιακή εμφάνιση ήρθε και θα μείνει για τα καλά στον χώρο της 7ης τέχνης.

Του Χρήστου Κωνσταντίνου.

Facebook: Xristos Konstantinou
Instagram: xristoskp

Προηγούμενο άρθροΖωζώ Σαπουντζάκη 1933-
Επόμενο άρθροΦιλοποίμην Φίνος 1908-1977
Για μένα ο κινηματογράφος είναι ένα ταξίδι σε κάποιον μαγικό κόσμο μιας άλλης εποχής. Νιώθω ευγνώμων γιατί έχω την τύχη να γνωρίσω και να με τιμούν με την φιλία τους αρκετοί καλλιτέχνες της χρυσής εκείνης περιόδου όπου τα αστέρια ήταν αληθινά κι όχι κάλπικα.