22.9 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΕυδαίμων Γιάννης

Σχετικές αναρτήσεις

Ευδαίμων Γιάννης

Ο Γιάννης Ευδαίμων γεννήθηκε το 1951. Αποφοίτησε το 1971 από τη Δραματική σχολή του θεάτρου τέχνης του Κάρολου Κουν.
Χαρακτηριστικη φωνή στις μεταγλωττίσεις των «παιδικών» ,των κινουμένων σχεδίων του ’80 και των αρχών του ’90.
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.
Πέθανε την 1 Ιανουαρίου 2019.

Φιλμογραφία
Η διαδικασία (1976)
Ο Λαμπρούκος μπαλλαντέρ (1981) [αστυνομικός]
Καμικάζι τσαντάκιας (1982) [σύμβουλος διευθυντή]
Αχτύπητα… καμάκια!! (1983) [εφοριακός]
Τι έχουν να δουν τα μάτια μου (1984) [Παρασκευάς Κατσουλιέρης]
Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια (1984)
Πέτρινα χρόνια (1985)
Επάγγελμα γυναίκα μια ζωή πατίνι (1986)
Made in Greece (1987)
Ο δραπέτης του φεγγαριού (1994)
Ζωή (1995)

www.ellinikoskinimatografos.gr

Προηγούμενο άρθροΕυαγγελάτος Γρηγόρης
Επόμενο άρθροΕυθυμίου Νίκος

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Πάντζας 1937-

Ο Γιώργος Πάντζας γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 1937 στην Αθήνα (Παγκράτι) και μεγάλωσε με τον θείο του στην Καισαριανή, εξαιτίας των πολιτικών διώξεων του...

Ρούμπου Σοφία

Η Σοφία Ρούμπου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947. Σπούδασε υποκριτική στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και χορό στην Σχολή της Σόνιας Μοριάνοβα. Στο θεατρικό...

Αλέκος Γιαννάκης 1958-2016

Ο Αλέκος Γιαννάκης συμμετείχε σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες αλλά και βιντεοταινίες από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 ως το 1990 περίπου. Οι πρώτες του...

Τελευταίες αναρτήσεις