Ευδαίμων Γιάννης

on

Ο Γιάννης Ευδαίμων γεννήθηκε το 1951. Αποφοίτησε το 1971 από τη Δραματική σχολή του θεάτρου τέχνης του Κάρολου Κουν.
Χαρακτηριστικη φωνή στις μεταγλωττίσεις των «παιδικών» ,των κινουμένων σχεδίων του ’80 και των αρχών του ’90.
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.
Πέθανε την 1 Ιανουαρίου 2019.

Φιλμογραφία
Η διαδικασία (1976)
Ο Λαμπρούκος μπαλλαντέρ (1981) [αστυνομικός]
Καμικάζι τσαντάκιας (1982) [σύμβουλος διευθυντή]
Αχτύπητα… καμάκια!! (1983) [εφοριακός]
Τι έχουν να δουν τα μάτια μου (1984) [Παρασκευάς Κατσουλιέρης]
Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια (1984)
Πέτρινα χρόνια (1985)
Επάγγελμα γυναίκα μια ζωή πατίνι (1986)
Made in Greece (1987)
Ο δραπέτης του φεγγαριού (1994)
Ζωή (1995)

www.ellinikoskinimatografos.gr

Προηγούμενο άρθροΕυαγγελάτος Γρηγόρης
Επόμενο άρθροΕυθυμίου Νίκος
Ελληνικός Κινηματογράφος Ευδαίμων Γιάννης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
57,664ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,886ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Αικατερίνη Παναγιώτου Ευδαίμων Γιάννης

Αικατερίνη Παναγιώτου

Η Αικατερίνη Παναγιώτου ήταν από τις πρώτες επαγγελματίες Ελληνίδες ηθοποιούς.Καταγόταν από την Ήπειρο, αλλά έμενε στην Αθήνα όπου δούλευε σαν εργάτρια μεταξουργείου. Τον Σεπτέμβρη του...
Κυριακάκη Ηρώ Ευδαίμων Γιάννης

Κυριακάκη Ηρώ