in

Ευδαίμων Γιάννης

Ο Γιάννης Ευδαίμων γεννήθηκε το 1951. Αποφοίτησε το 1971 από τη Δραματική σχολή του θεάτρου τέχνης του Κάρολου Κουν.
Χαρακτηριστικη φωνή στις μεταγλωττίσεις των «παιδικών» ,των κινουμένων σχεδίων του ’80 και των αρχών του ’90.
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.
Πέθανε την 1 Ιανουαρίου 2019.

Φιλμογραφία
Η διαδικασία (1976)
Ο Λαμπρούκος μπαλλαντέρ (1981) [αστυνομικός]
Καμικάζι τσαντάκιας (1982) [σύμβουλος διευθυντή]
Αχτύπητα… καμάκια!! (1983) [εφοριακός]
Τι έχουν να δουν τα μάτια μου (1984) [Παρασκευάς Κατσουλιέρης]
Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια (1984)
Πέτρινα χρόνια (1985)
Επάγγελμα γυναίκα μια ζωή πατίνι (1986)
Made in Greece (1987)
Ο δραπέτης του φεγγαριού (1994)
Ζωή (1995)

www.ellinikoskinimatografos.gr

Τι νομίζετε;

0 Πόντοι
Upvote Downvote

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Ευαγγελάτος Γρηγόρης

Ευθυμίου Χρήστος