Ευδαίμων Γιάννης

on

Ο Γιάννης Ευδαίμων γεννήθηκε το 1951. Αποφοίτησε το 1971 από τη Δραματική σχολή του θεάτρου τέχνης του Κάρολου Κουν.
Χαρακτηριστικη φωνή στις μεταγλωττίσεις των «παιδικών» ,των κινουμένων σχεδίων του ’80 και των αρχών του ’90.
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.
Πέθανε την 1 Ιανουαρίου 2019.

Φιλμογραφία
Η διαδικασία (1976)
Ο Λαμπρούκος μπαλλαντέρ (1981) [αστυνομικός]
Καμικάζι τσαντάκιας (1982) [σύμβουλος διευθυντή]
Αχτύπητα… καμάκια!! (1983) [εφοριακός]
Τι έχουν να δουν τα μάτια μου (1984) [Παρασκευάς Κατσουλιέρης]
Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια (1984)
Πέτρινα χρόνια (1985)
Επάγγελμα γυναίκα μια ζωή πατίνι (1986)
Made in Greece (1987)
Ο δραπέτης του φεγγαριού (1994)
Ζωή (1995)

www.ellinikoskinimatografos.gr

Προηγούμενο άρθροΕυαγγελάτος Γρηγόρης
Επόμενο άρθροΕυθυμίου Νίκος
Ελληνικός Κινηματογράφος Ευδαίμων Γιάννης
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,087ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,482ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Χριστοφορίδης Περικλής Ευδαίμων Γιάννης

Χριστοφορίδης Περικλής

Ο Περικλής Χριστοφορίδης ήταν κωμικός ηθοποιός (1907- 30 Σεπτεμβρίου 1983). Προερχόταν από καλλιτεχνική οικογένεια του Πόντου, αφού τόσο ο πατέρας, όσο και ο παππούς...
Ναυπλιώτου Μαρία Ευδαίμων Γιάννης

Ναυπλιώτου Μαρία

Φλωρεντής Άκης Ευδαίμων Γιάννης

Φλωρεντής Άκης

Πολίτου Όλγα Ευδαίμων Γιάννης

Πολίτου Όλγα