13.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΕυδαίμων Γιάννης

Σχετικές αναρτήσεις

Ευδαίμων Γιάννης

Ο Γιάννης Ευδαίμων γεννήθηκε το 1951. Αποφοίτησε το 1971 από τη Δραματική σχολή του θεάτρου τέχνης του Κάρολου Κουν.
Χαρακτηριστικη φωνή στις μεταγλωττίσεις των «παιδικών» ,των κινουμένων σχεδίων του ’80 και των αρχών του ’90.
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.
Πέθανε την 1 Ιανουαρίου 2019.

Φιλμογραφία
Η διαδικασία (1976)
Ο Λαμπρούκος μπαλλαντέρ (1981) [αστυνομικός]
Καμικάζι τσαντάκιας (1982) [σύμβουλος διευθυντή]
Αχτύπητα… καμάκια!! (1983) [εφοριακός]
Τι έχουν να δουν τα μάτια μου (1984) [Παρασκευάς Κατσουλιέρης]
Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια (1984)
Πέτρινα χρόνια (1985)
Επάγγελμα γυναίκα μια ζωή πατίνι (1986)
Made in Greece (1987)
Ο δραπέτης του φεγγαριού (1994)
Ζωή (1995)

www.ellinikoskinimatografos.gr

Προηγούμενο άρθροΕυαγγελάτος Γρηγόρης
Επόμενο άρθροΕυθυμίου Νίκος

Σχετικές αναρτήσεις

Άγγελος Μαυρόπουλος 1901-1979

Ο Άγγελος Μαυρόπουλος γεννήθηκε το 1901. Υπάρχουν πηγές που τοποθετούν τη γέννησή του στη Μικρά Ασία και τον ερχομό της ξεριζωμένης οικογένειας στην Ελλάδα...

Μοντέρνα Σταχτοπούτα

Η ταινία, "Μοντέρνα Σταχτοπούτα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1964-1965 και έκοψε 446.691 εισιτήρια. Ήρθε στην 5η θέση σε 93 ταινίες.-Πρόκειται για την 24η ταινία που...

Το κορίτσι του λούνα παρκ

Περίληψη: Ένα φτωχό και καλόκαρδο κορίτσι, η Μαργαρίτα, δουλεύει σ' ένα λούνα παρκ κι ερωτεύεται έναν ευκατάστατο καρδιοχειρουργό, τον Αλέκο, ο οποίος όμως της...

Τελευταίες αναρτήσεις