11.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιάννης Ευδαίμων 1951-2019

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννης Ευδαίμων 1951-2019

Ο Γιάννης Ευδαίμων γεννήθηκε το 1951. Αποφοίτησε το 1971 από τη Δραματική σχολή του θεάτρου τέχνης του Κάρολου Κουν.
Χαρακτηριστικη φωνή στις μεταγλωττίσεις των «παιδικών» ,των κινουμένων σχεδίων του ’80 και των αρχών του ’90.
Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.
Πέθανε την 1 Ιανουαρίου 2019.

Γιάννης Ευδαίμων: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1976Η διαδικασία 
1981Ο Λαμπρούκος μπαλλαντέρ
1982Καμικάζι τσαντάκιας 
1983Αχτύπητα… καμάκια!! 
1984Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια 
1984Τι έχουν να δουν τα μάτια μου 
1984Ο Τσιγγάνος 
1985Πέτρινα Χρόνια 
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1986Επάγγελμα γυναίκα μια ζωή πατίνι 
1986Άγιος Γεώργιος ο τροπαιοφόρος 
1986Άγιος Δημήτριος ο μυροβλύτης 
1986Έλα πριν έρθει η γυναίκα μου 
1986Ο Εξολοθρευτής Ήταν… Πόντιος 
1986Ο γυφτοροκάς 
1986Ο τελευταίος γυφτοκράτορας 
1986Ο τελευταίος χούλιγκαν 
1986Ο χαρτοπαίχτης 
1986Το δράμα μιας πριγκίπισσας 
1987Made in Greece 
1987Άγιοι Κυπριανός και Ιουστίνη 
1987Άλλος Μιμή κι άλλος πληρώνει 
1987Απάτη! Και με το νόμο 
1987Η σφαλιάρα μου σπάει… καρύδια 
1987Κλασσική περίπτωση βλάβης 
1987Ο Ιούλιος και τα καλλιστεία 
1987Ριφιφίδες του έρωτα 
1988Βάρβαρος εραστής 
1988Δε δουλεύω δε δουλεύω 
1988Η Κόρη μου η Φεμινίστρια 
1988Ο Όρκος του Μίσους 
1988Ο παπαδόγυφτος 
1988Συνταξιούχος Εραστής 
1989Γκομενάκια στο θρανίο 
1989Η αγάπη που δε γνώρισε σύνορα 
1989Κρεβατοκάμαρα με θέα 
1989Μουσικός και τζέντλεμαν 
1989Ο βιολιστής της φάπας 
1989Ο εθνικός μας έρωτας 
1989Ο παραχαράκτης 
1989Ο τελευταίος τίμιος Ρωμιός 
1990Ένας επικίνδυνος άνθρωπος 
1994Ο δραπέτης του φεγγαριού 
1995Ζωή 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Επιτροπάκης Πέτρος

Πέτρος Επιτροπάκης Ο Πέτρος Επιτροπάκης ήταν διακεκριμένος λυρικός τενόρος της όπερας και της οπερέτας, με διεθνή καταξίωση. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22/12/1894 ή 1897 ή 1898. Ήταν...

Αλέκος Δεληγιάννης 1915-1980

Ο Αλέκος Δεληγιάννης γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1915 και έφυγε από τη ζωή στις 17 Ιουνίου του 1980. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου...

Αστέρω 1959

Η ταινία, "Αστέρω" προβλήθηκε την σαιζόν 1958-1959 και έκοψε 139.501 εισιτήρια. Ήρθε στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 51 ταινίες. Είναι η πρώτη ταινία στην οποία...

Τελευταίες αναρτήσεις