14.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒασίλης Ζωνόρος

Σχετικές αναρτήσεις

Βασίλης Ζωνόρος

Ο Βασίλης Ζωνόρος είναι ηθοποιός. Εκτός από το θέατρο έγινε γνωστός από τις συμμετοχές του σε ταινίες κατά τη δεκαετία του 1980, όπως “Κατάσκοπος Νέλλη” (1981), “Τα τούβλα” (1985), “Τρελλάδικο πολυτελείας” (1989).

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις, “Νου Δου η Άσχημη” (2007), “Δεν έχουν τσίπρα πάνω τους” (2016).
Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά, “Το ρετιρέ” (1990).

Βασίλης Ζωνόρος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1980Ο ποδόγυρος 
1981Κατάσκοπος Νέλλη 
1981Ο τελευταίος άντρας 
1982Αλλαγή και το λουρί της μάνας 
1982Καμικάζι τσαντάκιας 
1985Αγόρια στην πορνεία 
1985Ο Ιππότης της Λακούβας 
1985Τα τούβλα 
1985Ο υπηρέτης 
1985Πηδάτε Γιατί Χαθήκαμε 
1986Η κόμπρα του σούπερ μάρκετ 
1986Μαντόνα για πάντα 
1986Ο σαλταδόρος 
1986Ο βάρβαρος και η Βαρβάρα 
1986Τρελοί παλαβοί και ανάποδοι 
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1987Έρωτας κεραυνοβόλος 
1987Εραστής από το ψυγείο 
1987Εταιρεία ξυλοδαρμών ΕΠΕ 
1987Η μικρομεσαία των μπάτσων σχολή 
1987Η γυναίκα μου ο Αντρέας 
1987Ο θείος μου ο νίνζα Νο 2
1987Ο θηλυκός Καζανόβας 
1987Ο κερατοκυνηγός 
1987Ο κύριος Λιμενάρχης 
1987Ο τρελλογιατρός 
1987Ολέ ολέ γειά σου Ελλάδα κουρελέ 
1987Περικλής ο Τρίχας 
1987Σαλώμη 
1987Σωτήρης ο κροκοδειλάκιας 
1987Χωρισμένοι και οι δυο 
1988Ο καβαλάρης των F.M. stereo 
1988Έρωτας στο περιθώριο 
1988Ανδρέα προχώρα 
1988Γάτα εσύ γάτος κι εγώ 
1988Εσύ εγώ κι η άλλη 
1988Η μαμά ξαναπαντρεύεται 
1988Η ντίβα και ο πρωτάρης 
1988Κοριοί και ΑΤΑ και δυο αυγά μελάτα 
1988Λαγωνικό για κλάματα 
1988Λούφες…Τούφες…Έρωτες… 
1988Μια παρθένα για μένα 
1988Μια τρελή τρελή ζωντοχήρα 
1988Ο ερωτοχτυπημένος 
1988Ο ποντικοκυνηγός των δύο ηπείρων 
1988Παντρέψτε με κι’ ας κλαίω… 
1988Τι είδε η Φιλιππινέζα 
1988Το συνδικάτο των μπατήριδων 
1988Τόλμη και αφασία 
1988Φάγατε Λιανήσατε τελειώσατε 
1988Φωτιά στα μπατζάκια μου 
1988Χαμός στα θρανία 
1989Τρελλάδικο πολυτελείας 
1989Γαμπρός εδώ και τώρα 
1989Γρίπη αγάπη μου 
1989Η φεμινίστρια 
1989Ο εραστής της γυναίκας μου 
1989Συζυγικό κοκτέιλ 
1990Άγαμοι & Θύτες 
1990Μια σαραντάρα ίσον με δυο εικοσάρες 
1990Ολόχρυσο μανούλι 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1990|1990Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης: Μια ληστεία… αλά ελληνικά ΑΝΤ1
1990|1990Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης: Μόνο όρθιοι ΑΝΤ1
1990|1990Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του ΕΤ1
1990|1990Μια παρθένα για μένα ΑΝΤ1
1990|1990Το Ρετιρέ Mega
1991|1991Αξιότιμοι κύριοι ΕΤ1
1991|1991Μάμα Μία ΑΝΤ1
1992|1992Έρωτας στο περιθώριο ΑΝΤ1
1992|1992Οι Μικρομεσαίοι Mega
1993|1993Χειμερινή έξοδος ΕΤ1
1994|1994Cherchez la femme Star
1994|1994Αξιολάτρευτος μπελάς Mega
2000|2000Μικρές αμαρτίες Star
2001|2001Άκρως οικογενειακόν ΑΝΤ1
2001|2001Η σειρήνα και ο μπάτσος ΑΝΤ1

Πληροφορίες: retrodb.gr

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ιορδανίδης Γιώργος

Ο Γιώργος Ιορδανίδης γεννήθηκε το 1921 στη Μικρά Ασία, αλλά μεγάλωσε και σπούδασε στο Κάιρο, όπου πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή με το γαλλικό "Θεατρικό Συγκρότημα...

Στέφανος Στρατηγός 1923-2006

Ο Στέφανος Στρατηγός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1923 και ήταν γιος των ηθοποιών Βασιλείου και Αμαλίας Στρατηγού. Αδελφές του ήταν οι επίσης ηθοποιοί Αλέκα και...

Άρης Μαλιαγρός 1895-1984

Ο Άρης Μαλιαγρός γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1895 στο Αργοστόλι και πέθανε στις 18 Δεκεμβρίου του 1984. Ήταν τενόρος και ηθοποιός, ο οποίος διακρίθηκε...

Τελευταίες αναρτήσεις