27.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΘηβαίου-Παπαδοπούλου Μαίρη

Σχετικές αναρτήσεις

Θηβαίου-Παπαδοπούλου Μαίρη

Η Μαίρη Θηβαίου-Παπαδοπούλουήταν σουμπρέτα του Μουσικού θεάτρου. Αδελφή του κωμικού, Αντώνη Παπαδόπουλου (1932-1983), σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Θηβαίου (1906-1993) και μητέρα του τραγουδοποιού Χρήστου Θηβαίου.

Φιλμογραφία
Το ξύλο βγήκε απ΄τον Παράδεισο (1959)[συγγενής μαθήτριας]
Ο ταξιτζής (1962)
Ο θάνατος του Αλέξανδρου 1966
Ένας απένταρος λεφτάς (1967)
Ο μεθύστακας του λιμανιού (1967)
Ο φιγουρατζής (1968)
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)
Το τρίπτυχο της αμαρτίας (1972)
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1973)
1922 (1978)
Από που πάνε για τη χαβούζα (1978)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Ήταν άξιος (1982)
Χωρίς μάρτυρες (1983)
Δάσκαλε τι δίδασκες; (1983)
Ο ψύλλος (1992)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΘεοφίλου Ελένη
Επόμενο άρθροΙακωβίδης Μιχαήλ

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Εξυπνάκιας

Η ταινία, "Ο Εξυπνάκιας" προβλήθηκε τη σαιζόν 1966-1967 και έκοψε 365.488 εισιτήρια. Ήρθε στην 9η θέση σε 117 ταινίες. Πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά της θεατρικής...

Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται 1976-1977

Η ταινία, "Ο κυρ Γιώργης εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη σαιζόν 1976-1977 και έκοψε 48.888 εισιτήρια. Ήρθε στην 3η θέση σε 17 ταινίες. Πρόκειται για κινηματογραφική μεταφορά...

Χατζησάββας Μηνάς

Ο Μηνάς Χατζησάββας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1948 στην Αθήνα και ήταν Έλληνας ηθοποιός και σεναριογράφος.Υπήρξε απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου το...

Τελευταίες αναρτήσεις