11.5 C
Athens
Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΜαίρη Θηβαίου

Σχετικές αναρτήσεις

Μαίρη Θηβαίου

- Advertisement -

Η Μαίρη Θηβαίου-Παπαδοπούλου ήταν σουμπρέτα του Μουσικού θεάτρου. Αδελφή του κωμικού, Αντώνη Παπαδόπουλου (1932-1983), σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Θηβαίου (1906-1993) και μητέρα του τραγουδοποιού Χρήστου Θηβαίου.

Μαίρη Θηβαίου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1962Ο Ταξιτζής 
1972Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων 
1972Το τρίπτυχο της αμαρτίας 
19781922
1978Από που πάνε για τη χαβούζα 
1982Ήταν άξιος 
1985Απίθανο αγόρι 
1986Η κυρία πρόεδρος 
1987Ένα μανούλι στο πιάτο σας 
1987Βίβα γλυκειά μου Κατερίνα 
1987Ο ταρίφας 
1988Ανδρέα ας πρόσεχες 
1988Γυφτομπάσκετ ’88
1988Η γοητεία του χρήματος 
1988Τρελός παπάς τους βάφτισε 
1989Ωραίος σκληρός και άφραγκος 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Λίλα Δρούτσα

Η Λίλα Δρούτσα, επίσης και ως Λιλή Δρούτσα γεννήθηκε στην Αθήνα. Τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη. Έπαιξε θέατρο, κινηματογράφο, τηλεόραση. Για τρία...

Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους 1974-

Η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Αυγούστου του 1974 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Σπούδασε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης -...

Μάρω Γραβλιώτου

Η Μάρω Γραβλιώτου ήταν ηθοποιός και χορεύτρια. Εμφανιζόταν και ως Μαίρη Γραβλιώτη. Πέθανε τη δεκαετία του ΄90.Μάρω Γραβλιώτου: ΦιλμογραφίαΤαινίεςΈτοςΤίτλος ταινίας1964Δίψα για ζωή1965Το λάθος1965Είναι ένας...

Τελευταίες αναρτήσεις