Θηβαίου-Παπαδοπούλου Μαίρη

on

Η Μαίρη Θηβαίου-Παπαδοπούλουήταν σουμπρέτα του Μουσικού θεάτρου. Αδελφή του κωμικού, Αντώνη Παπαδόπουλου (1932-1983), σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Θηβαίου (1906-1993) και μητέρα του τραγουδοποιού Χρήστου Θηβαίου.

Φιλμογραφία
Το ξύλο βγήκε απ΄τον Παράδεισο (1959)[συγγενής μαθήτριας]
Ο ταξιτζής (1962)
Ο θάνατος του Αλέξανδρου 1966
Ένας απένταρος λεφτάς (1967)
Ο μεθύστακας του λιμανιού (1967)
Ο φιγουρατζής (1968)
Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων (1972)
Το τρίπτυχο της αμαρτίας (1972)
Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης (1973)
1922 (1978)
Από που πάνε για τη χαβούζα (1978)
Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. (1980)
Ήταν άξιος (1982)
Χωρίς μάρτυρες (1983)
Δάσκαλε τι δίδασκες; (1983)
Ο ψύλλος (1992)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΘεοφίλου Ελένη
Επόμενο άρθροΙακωβίδης Μιχαήλ
Ελληνικός Κινηματογράφος Θηβαίου-Παπαδοπούλου Μαίρη
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,087ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,482ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Κοτανίδης Γιώργος Θηβαίου-Παπαδοπούλου Μαίρη

Κοτανίδης Γιώργος

O Γιώργος Κοτανίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 5 Φεβρουαρίου 1945 και είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας.Τελείωσε το δημοτικό στη Δράμα και το γυμνάσιο στη...
Καλουτά Άννα Θηβαίου-Παπαδοπούλου Μαίρη

Καλουτά Άννα

Βουγιουκλάκη Αλίκη Θηβαίου-Παπαδοπούλου Μαίρη

Βουγιουκλάκη Αλίκη