7.5 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΜαίρη Θηβαίου

Σχετικές αναρτήσεις

Μαίρη Θηβαίου

Η Μαίρη Θηβαίου-Παπαδοπούλου ήταν σουμπρέτα του Μουσικού θεάτρου. Αδελφή του κωμικού, Αντώνη Παπαδόπουλου (1932-1983), σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Θηβαίου (1906-1993) και μητέρα του τραγουδοποιού Χρήστου Θηβαίου.

Μαίρη Θηβαίου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1962Ο Ταξιτζής 
1972Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων 
1972Το τρίπτυχο της αμαρτίας 
19781922
1978Από που πάνε για τη χαβούζα 
1982Ήταν άξιος 
1985Απίθανο αγόρι 
1986Η κυρία πρόεδρος 
1987Ένα μανούλι στο πιάτο σας 
1987Βίβα γλυκειά μου Κατερίνα 
1987Ο ταρίφας 
1988Ανδρέα ας πρόσεχες 
1988Γυφτομπάσκετ ’88
1988Η γοητεία του χρήματος 
1988Τρελός παπάς τους βάφτισε 
1989Ωραίος σκληρός και άφραγκος 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Παπαδοπούλου Βίκυ

Η Βίκυ Παπαδοπούλου (Βασιλική Παπαδοπούλου) γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Φεβρουαρίου 1982 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην...

Σοφία Αρσένη – Βασιλειάδου

Η Σοφία Αρσένη - Βασιλειάδου γεννήθηκε το 1915. Εμφανίστηκε ως ηθοποιός σχετικά αργά, δεν είναι γνωστή η δραστηριότητά της πριν τον πόλεμο. Μεταπολεμικά εμφανίστηκε...

Καλή Καλό 1926-

Η Καλή Καλό, το βαφτιστικό της όνομα είναι Καλλιόπη Καλοχριστιανάκη και αφού παντρεύτηκε άλλαξε σε Καλλιόπη Δαμβέργη, είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου. Η Καλλιόπη γεννήθηκε...

Τελευταίες αναρτήσεις