28.4 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...
ΑρχικήHθοποιοίΝίκος Παπαδόπουλος 1962-

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Παπαδόπουλος 1962-

- Advertisement -

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και αποφοίτησε από την επαγγελματική σχολή Θεάτρου Αθηνών το 1985.

Έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις, σήριαλ και “θεατρικά” στην τηλεόραση, ενώ έχει δανείσει τη φωνή του σε αρκετές μεταγλωττισμένες κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων.

papadopoulos nikos

Παράλληλα παρουσίαζε θεατρικές και λογοτεχνικές εκπομπές στο ραδιόφωνο. Επίσης υποδύεται τον Zakario στην κινηματογραφική ταινία Γαλλικής και Ιρανικής παραγωγής, “Cafe Transit”.

Το 2004 παντρεύτηκε την μουσικοσυνθέτη Μαρία Οικονομάκου και ένα χρόνο μετά απέκτησαν μια κόρη την Αγγελίνα. Διδάσκει στην ακαδημία τέχνης ιδιωτικού ινστιτούτου.

Νίκος Παπαδόπουλος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1982Βασικά καλησπέρα σας 
1982Η στροφή 
1983Καμικάζι αγάπη μου 
1983Οι επικίνδυνοι 
1986Η αδελφή της αδελφής 
1986Χριστίνα ο μεγάλος έρωτας 
1988Ισόβια 
1989Ένα αγκάθι στο στεφάνι μου 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1983|1983Οι ιερόσυλοι ΕΡΤ2
1986|1986Μαντάμ Σουσού ΕΡΤ2
1988|1988Το σφαγείο ΕΤ1
1989|1989Βίος και πολιτεία του Χαράλαμπου Κ ΕΤ2
1990|1990Μαύρη χρυσαλλίδα ΕΤ1
1991|1991Η λάμψη ΑΝΤ1
1992|1992Κλειστά παράθυρα ΕΤ1
1992|1992Οι φρουροί της Αχαΐας Mega
1993|1993Καλημέρα ζωή ΑΝΤ1
1998|1998Απαγορευμένη αγάπη Mega
- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Αντώνης Αντύπας

Ο Αντώνης Αντύπας είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Αποφοίτησε από τη Δραματική σχολή του Θεάτρου τέχνης ''Κάρολου Κουν'' το 1966. Ανέβασε το πρώτο του έργο...

Απόλλων Γαβριηλίδης

Ο Απόλλων Γαβριηλίδης ήταν χορογράφος και χορευτής, παρτενέρ της Τούλας Δημητρίου. Πέθανε το 1966.ΦιλμογραφίαΩς ηθοποιός Ο θείος από τον Καναδά (1959) Σαν θέλει η νύφη κι...

Αιμίλιος Βεάκης 1884-1951

Ο Αιμίλιος Βεάκης ήταν γόνος καλής οικογενείας, γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1884  και μεγάλωσε στον Πειραιά σε συγγενικές οικογένειες, αφού έχασε τους γονείς του...

Τελευταίες αναρτήσεις