16.1 C
Athens
Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΜπέσυ Μάλφα 1966-

Σχετικές αναρτήσεις

Μπέσυ Μάλφα 1966-

- Advertisement -

Η Μπέσυ Μάλφα είναι Ελληνίδα ηθοποιός και γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1966. Το αληθινό της όνομα είναι Παναγιώτα (γιορτάζει στις 15 Αυγούστου) Βασιλοπούλου, το Μάλφα είναι το επώνυμο της μητέρας της και έχει έναν αδερφό τον Γιώργο.
Η μητέρα της, Όλγα Μάλφα, είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών, Βακαλώ και ο πατέρας της αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

malfa skiadaresis

Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή “Άγιος Ιωσήφ” (Saint Joseph) και σπούδασε θέατρο στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κ. Κουν, χορό στην Κρατική Ορχηστική Σχολή Χορού και κλασσικό τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών.

Είναι παντρεμένη από το 1997 με τον επίσης ηθοποιό Γεράσιμο Σκιαδαρέση, κουμπάροι τους είναι οι επισης ηθοποιοί Λήδα Ματσάγκου, Γιώργος Στριφτάρης και Στέλιος Μάινας, και έχουν τρία παιδιά (δίδυμα κορίτσια (1997) την Όλγα (το όνομα της μητέρας της Μπέσυς) και την Νικολίτσα (το όνομα της μητέρας του Γεράσιμου) και ένα γιο (2005), τον Γιάγγο (Ιωάννης Άγγελος, από τον ήρωα του βιβλίου του Μίκα Βαλτάρη “Ο Μαύρος Άγγελος”).

Μπέσυ Μάλφα: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1996Ακροπόλ 
1997Βαλκανιζατέρ 
2000Βασίλισσα μαϊμού 
2002Το μυστικό του Νοέμβρη 
2006Απόστολος και μόνος 
2008Τρυφερότητα 
2010I love Καρδίτσα 
2010Ζητείται ψεύτης 
2011Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα 
2012Λάρισα Εμπιστευτικό 
2015Οι γαμπροί της Ευτυχίας 
2018Μαζί τα φάγαμε 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1989|1989Βιντεογραφίες Mega
1992|1992Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά ΑΝΤ1
1992|1992Πανδοχείο βρυκολάκων ΕΤ1
1993|1993Κωστής Παλαμάς ΕΤ1
1994|1994Τμήμα ηθών: Χωρίς άλλοθι ΑΝΤ1
1994|1994Το γελοίον του πράγματος: Μια ζωή σκυφτός ΑΝΤ1
1994|1994Το γελοίον του πράγματος: Το πειραματόζωο ΑΝΤ1
1994|1994Το τελευταίο αντίο Mega
1995|1995Δρόμοι της πόλης: Σκοτεινός κόσμος ΑΝΤ1
1996|1996Ο ιός του πατέρα Mega
1998|1998Όταν ο Χάρης Χώρισε τη Μαίρη Mega
1999|1999Και πάλι φίλοι Mega
2000|2000Θα σε δω στο πλοίο Alpha
2000|2000Κόκκινος κύκλος: Σκουπίδια Alpha
2001|2001Κόκκινος κύκλος: Χρόνια πολλά Alpha
2002|2002Κόκκινος κύκλος: Ο ληστής Alpha
2002|2002Κόκκινος κύκλος: Ο ψαλιδοπόδης Alpha
2002|2002Κόκκινος κύκλος: Το θήραμα Alpha
2002|2002Κόκκινος κύκλος: Τρωικός πόλεμος Alpha
2002|2002Τα Φιλαράκια ΑΝΤ1
2003|2003Σαν τον σκύλο με τη γάτα ΑΝΤ1
2004|2004Η ώρα η καλή Mega
2005|200510η εντολή: Επικίνδυνα παιχνίδιαAlpha
2005|200510η εντολή: Η απαγωγήAlpha
2005|200510η εντολή: Να τα πούμε;Alpha
2005|200510η εντολή: Νοικοκυρεμένες δουλειέςAlpha
2006|2006Απόστολος και μόνος ΝΕΤ
2006|2006Γάμος με τα όλα του: Ο γάμος είναι φυλακή ΑΝΤ1
2006|2006Φύγε εσύ έλα εσύ Alpha 
2007|200710η εντολή: The endAlpha
2007|200710η εντολή: ΑποπλάνησηAlpha
2007|2007Εντιμότατοι κερατάδες: Το θύμα κερατάς Alpha
2008|2008Safe sex: Δίδυμος με ωροσκόπο Παρθένο Mega
2008|2008Μαύρα μεσάνυχτα Mega
2011|2011Η γενιά των 592€: Έργο τέχνηςMega
2012|2012Είναι στιγμές ΑΝΤ1
2012|2012Το αμάρτημα της μητρός μου ΑΝΤ1
2013|2013Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα Alpha
2013|2013Στο ράφι…: Η μάνα γεροντοκόρη E TV
2014|2014Δια ταύτα: Πίσω έχει η χήρα την ουρά Alpha
2014|2014Τρίχες ΑΝΤ1
2015|201510η εντολή: ΜπαρούτηAlpha
2019|2019Αν ήμουν πλούσιος ΑΝΤ1
2019|2019Το Καφέ της Χαράς ΑΝΤ1
2021|2021Σ’ αγαπάω μεν… αλλά Open
- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Χατζηαργύρη Ελένη

Η Ελένη Χατζηαργύρη, γεννήθηκε στις 09 Νοεμβρίου του 1923 και απεβίωσε στις 01 Οκτωβρίου του 2004.Αν και δραματική ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου για μια ολόκληρη εικοσαετία, πρωτοεμφανίστηκε στο...

Τρεις κούκλες κι’ εγώ 1960-1961

Η ταινία, "Τρεις κούκλες κι' εγώ" προβλήθηκε τη σαιζόν 1960-1961 και έκοψε 52.632 εισιτήρια. Ήρθε στην 9η θέση σε 58 ταινίες.Περίληψη της ταινίας, "Τρεις...

Βυζαντίου Κική

Η Κική (Αγγελική) Βυζαντίου γεννήθηκε το 1910. Προπολεμικά εμφανίστηκε με το "Καλλιτεχνικό Θέατρο" του Τζαβαλά Καρούσου.Φιλμογραφία Ορκίστηκα εκδίκηση (1952) Χαρούμενο ξεκίνημα (1954) Κυριακάτικοι ήρωες / Οι άσσοι...

Τελευταίες αναρτήσεις