Η ταινία του 1955 “Ούτε γάτα ούτε ζημιά” γίνεται σειρά

oute gata
Advertisement

Η κλασική ταινία της δεκαετίας του ’50, “Ούτε γάτα, ούτε ζημιά” με πρωταγωνιστές το αξέχαστο δίδυμο των Βασίλη Λογοθετίδη και Ίλιας Λιβυκού, γίνεται τηλεοπτική σειρά στο πλαίσιο των αυτοτελών επεισοδίων του νέου project του Alpha με τίτλο, “Τα νεοκλασικά”.

Advertisement

Σύμφωνα με το “Πάμε Δανάη”, τους βασικούς ρόλους αυτή τη φορά θα υποδυθούν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κρατερός Κατσούλης αναβιώνοντας τους iconic κινηματογραφικούς ήρωες που λάτρεψε πριν σχεδόν 70 χρόνια το κοινό. Το “Ούτε γάτα, ούτε ζημιά” είναι η κλασική ιστορία των Σακελλάριου – Γιαννακόπουλου, που θέλει το Λαλάκη (Βασίλης Λογοθετίδης), έναν άτακτο σύζυγο, να λέει στη γυναίκα (Ίλυα Λιβυκού) του ότι θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα για την επιθεώρηση ενός εκ των εκεί υποκαταστημάτων της εταιρείας στην οποία δουλεύει.

oute gataoute zimia
Σκηνή από την ταινία, “Ούτε γάτα, ούτε ζημιά”.

Στην πραγματικότητα σχεδιάζει ρομαντικό Σαββατοκύριακο με την ερωμένη του (Ρένα Στρατηγού). Η γυναίκα του, για να τον εκδικηθεί, κανονίζει να κάνει την ίδια διαδρομή, με τη συνοδεία ενός άντρα (Λάμπρος Κωνσταντάρας) ο οποίος τη φλερτάρει εδώ και καιρό. Στο σταθμό των Θυμαριών και μετά από βλάβη του τρένου, ο σταθμάρχης (Μίμης Φωτόπουλος) θα φιλοξενήσει τα δύο ζευγάρια. Αρχικά κάνουν ότι δεν αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλο, έπειτα αρχίζουν οι παρεξηγήσεις, τελικά όμως οι δύο σύζυγοι θα συμφιλιωθούν.

Τα “Νεοκλασικά” του Alpha, είναι τηλεοπτική μεταφορά διάσημων ελληνικών θεατρικών έργων που λάτρεψε το κοινό από τη δεκαετία του 50 έως και σήμερα είτε επί σκηνής είτε στη μεγάλη οθόνη.

Προηγούμενο άρθροΤο χωριό που γυρίστηκε η ταινία, Υπάρχει και φιλότιμο
Επόμενο άρθροΉξερες ότι ο Λαυρέντης Διανέλλος …