24.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝικολακόπουλος Πάνος

Σχετικές αναρτήσεις

Νικολακόπουλος Πάνος

Ο Πάνος Νικολακόπουλος γεννήθηκε 1933 στους Χράνους Αρκαδίας και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Άγγελου Γιαννούλη, από όπου αποφοίτησε το 1962. Σύμφωνα με πληροφορία στο παλιό μητρώο του Σ.Ε.Η. σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Φιλμογραφία
Το πιο γρήγορο μπουζούκι(1973)
Αγάπησα μια… πολυθρόνα (1971)
Τα ομορφόπαιδα!.. (1971)
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Ο αχαϊρευτος (1970)
Ένας χίπις με φιλότιμο (1970)
Ησαΐα… μη χορεύεις (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό… (1969)
Τζέιν Έυρ (1968)
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968)
Ο μόδιστρος (1967)
Η αρτίστα (1966)
Άνθρωπος για όλες τις δουλειές.. (1966)
Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης / Η Κλεοπάτρα εν δράσει (1966)
Όχι,.. κύριε Τζόνσον (1965)
Το πρόσωπο της ημέρας (1965)
Τα δίδυμα (1964)
Αν έχεις τύχη… (1964)
Τέρμα τα δίφραγκα (1962)[Λεωνίδας]

Προηγούμενο άρθροΝαυπλιώτου Μαρία
Επόμενο άρθροΜιχάλης Νικολινάκος 1923-1994

Σχετικές αναρτήσεις

Χηνάς Φάνης

Ο Φάνης Χηνάς γεννήθηκε το 1940 στη Μαραθιά Ευρυτανίας και σπούδασε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη. Πρωτοεμφανίστηκε το 1961, με το "Θέατρο Τέχνης" του...

Λουκάκης Γιώργος

Ο Γιώργος Λουκάκης γεννήθηκε στον Πειραιά (Μοσχάτο) το 1924 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κωστή Μπαστιά. Πρωτοβγήκε στη σκηνή με τους "Ενωμένους Καλλιτέχνες" και...

Χαρτοματζίδης Γιάννης

Γιάννης Χαρτοματζίδης Ο Γιάννης Χαρτοματζίδης ήταν Έλληνας σκηνοθέτης του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Σκηνοθέτησε πολλές γνωστές ταινίες της δεκαετίας του 1980 με πρωταγωνιστέςτον Στάθη...

Τελευταίες αναρτήσεις