Νικολακόπουλος Πάνος

on

Ο Πάνος Νικολακόπουλος γεννήθηκε 1933 στους Χράνους Αρκαδίας και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Άγγελου Γιαννούλη, από όπου αποφοίτησε το 1962. Σύμφωνα με πληροφορία στο παλιό μητρώο του Σ.Ε.Η. σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Φιλμογραφία
Το πιο γρήγορο μπουζούκι(1973)
Αγάπησα μια… πολυθρόνα (1971)
Τα ομορφόπαιδα!.. (1971)
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Ο αχαϊρευτος (1970)
Ένας χίπις με φιλότιμο (1970)
Ησαΐα… μη χορεύεις (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό… (1969)
Τζέιν Έυρ (1968)
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968)
Ο μόδιστρος (1967)
Η αρτίστα (1966)
Άνθρωπος για όλες τις δουλειές.. (1966)
Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης / Η Κλεοπάτρα εν δράσει (1966)
Όχι,.. κύριε Τζόνσον (1965)
Το πρόσωπο της ημέρας (1965)
Τα δίδυμα (1964)
Αν έχεις τύχη… (1964)
Τέρμα τα δίφραγκα (1962)[Λεωνίδας]

Προηγούμενο άρθροΝέγκας Χρήστος
Επόμενο άρθροΝικολινάκος Μιχάλης
Ελληνικός Κινηματογράφος Νικολακόπουλος Πάνος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,104ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,512ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Διβόλη Αναστασία Νικολακόπουλος Πάνος

Διβόλη Αναστασία

Κομπάρσα. Την βρήκαμε σε 96 ταινίες. Φιλμογραφία Ο φίλος μου ο Λευτεράκης (1963) Ο Αριστείδης και τα κορίτσια του (1964) Νυχτοπερπατήματα (1964)ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ Το νησί της Αφροδίτης (1965) Η...
Χαλκιάς Τάσος Νικολακόπουλος Πάνος

Χαλκιάς Τάσος

Μαρίκα Νέζερ Νικολακόπουλος Πάνος

Μαρίκα Νέζερ

Βέλιας Πάνος Νικολακόπουλος Πάνος

Βέλιας Πάνος