27.6 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΠάνος Νικολακόπουλος 1933-

Σχετικές αναρτήσεις

Πάνος Νικολακόπουλος 1933-

- Advertisement -

Ο Πάνος Νικολακόπουλος γεννήθηκε 1933 στους Χράνους Αρκαδίας και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Άγγελου Γιαννούλη, από όπου αποφοίτησε το 1962. Σύμφωνα με πληροφορία στο παλιό μητρώο του Σ.Ε.Η. σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Πάνος Νικολακόπουλος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1962Τέρμα τα δίφραγκα 
1963Ο αδελφός μου ο τροχονόμος 
1964Αν έχεις τύχη 
1964Τα δίδυμα 
1965Όχι, κύριε Τζόνσον 
1965Το πρόσωπο της ημέρας 
1965Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη 
1965Τσακισμένη από την ορφάνια 
1966Άνθρωπος για όλες τις δουλειές 
1966Αρτίστα 
1966Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης 
1967Ο μόδιστρος 
1968Στη ζωή μαζί σου πόνεσα 
1968Τζέιν Έυρ 
1969Ησαϊα μη χορεύεις 
1969Παιδί μου, αγάπη μου 
1969Τα κορόιδα η βαλίτσα μου κι εγώ 
1969Φοβάται ο Γιάννης το θεριό 
1970Έμπαινε Μανωλιό 
1970Ένας χίπις με φιλότιμο 
1970Αριστοτέλης ο επιπόλαιος 
1970Καλάβρυτα 1821
1970Ο αχαϊρευτος 
1970Ο παιχνιδιάρης 
1971Αγάπησα μια πολυθρόνα 
1971Ο αρχιψεύταρος 
1971Τα ομορφόπαιδα 
1972Πιο τρελλός κι’ απ’ τους τρελλούς 
1973Το πιο γρήγορο μπουζούκι 
- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Εκείνο το καλοκαίρι 1971-1972

Η ταινία, "Εκείνο το καλοκαίρι" προβλήθηκε τη σαιζόν 1971-1972 και έκοψε 158.315 εισιτήρια. Ήρθε στην 32η θέση σε 90 ταινίες.-Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 1971,...

Αρτέμης Μάτσας (1930-2003)

Ο Αρτέμης Μάτσας γεννήθηκε το 1930 και απεβίωσε στις 7 Σεπτεμβρίου 2003, ήταν γνωστός Έλληνας ηθοποιός, κριτικός κινηματογράφου και σκηνοθέτης.Έπαιξε στο θέατρο και σε σημαντικό αριθμό κινηματογραφικώνταινιών και...

Ένας Κίτσος στα μπουζούκια 1969-1970

Η ταινία, "Ένας Κίτσος στα μπουζούκια" προβλήθηκε τη σαιζόν 1969-1970 και έκοψε 115.152 εισιτήρια. Ήρθε στην 52η θέση σε 99 ταινίες.Περίληψη της ταινίας, "Ένας...

Τελευταίες αναρτήσεις