10.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝικολακόπουλος Πάνος

Σχετικές αναρτήσεις

Νικολακόπουλος Πάνος

Ο Πάνος Νικολακόπουλος γεννήθηκε 1933 στους Χράνους Αρκαδίας και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Άγγελου Γιαννούλη, από όπου αποφοίτησε το 1962. Σύμφωνα με πληροφορία στο παλιό μητρώο του Σ.Ε.Η. σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Φιλμογραφία
Το πιο γρήγορο μπουζούκι(1973)
Αγάπησα μια… πολυθρόνα (1971)
Τα ομορφόπαιδα!.. (1971)
Αριστοτέλης ο επιπόλαιος (1970)
Ο αχαϊρευτος (1970)
Ένας χίπις με φιλότιμο (1970)
Ησαΐα… μη χορεύεις (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό… (1969)
Τζέιν Έυρ (1968)
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968)
Ο μόδιστρος (1967)
Η αρτίστα (1966)
Άνθρωπος για όλες τις δουλειές.. (1966)
Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης / Η Κλεοπάτρα εν δράσει (1966)
Όχι,.. κύριε Τζόνσον (1965)
Το πρόσωπο της ημέρας (1965)
Τα δίδυμα (1964)
Αν έχεις τύχη… (1964)
Τέρμα τα δίφραγκα (1962)[Λεωνίδας]

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ντίνος Δουλγεράκης 1937-2012

Ο Ντίνος Δουλγεράκης γεννήθηκε στη Γέργερη Ηρακλείου Κρήτης το 1937 και σπούδασε στις δραματικές σχολές Εθνικού Θεάτρου και Γρηγόρη Βαφιά μετά την αποφοίτησή του...

Τάκης Βάβαλης 1933-2003

Ο Τάκης Βάβαλης γεννήθηκε το 1933 και πέθανε το 2003.Ήταν ο πρώτος σύζυγος της Άννας Μαντζουράνη με την οποία απέκτησε μια κόρη. Τάκης Βάβαλης: Φιλμογραφία Μετά...

Κάθε καημός και δάκρυ

Περίληψη: Η Φανή είναι μια φτωχή νέα που εργάζεται στα γραφεία του πλούσιου επιχειρηματία Πετρά. Η μητέρα της Δέσπω πάσχει από την καρδιά της...

Τελευταίες αναρτήσεις