16.1 C
Athens
Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΠάνος Νικολακόπουλος 1933-

Σχετικές αναρτήσεις

Πάνος Νικολακόπουλος 1933-

- Advertisement -

Ο Πάνος Νικολακόπουλος γεννήθηκε 1933 στους Χράνους Αρκαδίας και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Άγγελου Γιαννούλη, από όπου αποφοίτησε το 1962. Σύμφωνα με πληροφορία στο παλιό μητρώο του Σ.Ε.Η. σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στα μέσα της δεκαετίας του 1970.

Πάνος Νικολακόπουλος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1962Τέρμα τα δίφραγκα 
1963Ο αδελφός μου ο τροχονόμος 
1964Αν έχεις τύχη 
1964Τα δίδυμα 
1965Όχι, κύριε Τζόνσον 
1965Το πρόσωπο της ημέρας 
1965Το ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη 
1965Τσακισμένη από την ορφάνια 
1966Άνθρωπος για όλες τις δουλειές 
1966Αρτίστα 
1966Η Κλεοπάτρα ήταν Αντώνης 
1967Ο μόδιστρος 
1968Στη ζωή μαζί σου πόνεσα 
1968Τζέιν Έυρ 
1969Ησαϊα μη χορεύεις 
1969Παιδί μου, αγάπη μου 
1969Τα κορόιδα η βαλίτσα μου κι εγώ 
1969Φοβάται ο Γιάννης το θεριό 
1970Έμπαινε Μανωλιό 
1970Ένας χίπις με φιλότιμο 
1970Αριστοτέλης ο επιπόλαιος 
1970Καλάβρυτα 1821
1970Ο αχαϊρευτος 
1970Ο παιχνιδιάρης 
1971Αγάπησα μια πολυθρόνα 
1971Ο αρχιψεύταρος 
1971Τα ομορφόπαιδα 
1972Πιο τρελλός κι’ απ’ τους τρελλούς 
1973Το πιο γρήγορο μπουζούκι 
- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Γρηγορίου 1908-1991

Ο Γιώργος Γρηγορίου (Κόλλιας) γεννήθηκε το 1908.Μετά το 1925 που γράφτηκε στο ΣΕΗ, πήρε μέρος σε αρκετές περιοδείες θιάσων τόσο του μουσικού θεάτρου όσο...

Νίκος Κούρος 1928-2018

Ο Νίκος Κούρος γεννήθηκε στη Χαλκίδα στις 20 Μαρτίου του 1928. Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η κλίση του Νίκου Κούρου για την τέχνη...

Εμμανουήλ Τάκης

Τάκης Εμμανουήλ Ο Τάκης Εμμανουήλ γεννήθηκε το 1933 στο Μεσολόγγι και σπούδασε στη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών. Το 1960 έκανε την πρώτη του εμφάνιση...

Τελευταίες αναρτήσεις