27 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓιάννης Αλεξανδρίδης 1933-

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννης Αλεξανδρίδης 1933-

Ο Γιάννης Αλεξανδρίδης γεννήθηκε το 1933. Έλαβε μέρος σε 100 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Ενσάρκωσε πάρα πολλές φορές τον κατώτερο αστυνομικό.

Γιάννης Αλεξανδρίδης: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1961Το νησί των πειρασμών 
1963Αστέρια στο βούρκο 
1965Ενώνει ο πόνος δυο καρδιές 
1965Κάλλιο πέντε και στο χέρι 
1966Δοσατζού: Επιχείρησις γαμπρός 
1966Κλεμμένη αγάπη 
1966Κούνια που σε κούναγε… 
1966Ο αδελφός μου ο λόρδος 
1966Οι στιγματισμένοι 
19675 Γυναίκεs για Έναν Άνδρα
1967Ένα Κορίτσι Αλλιώτικο 
1967Δρόσω η αρχοντοπούλα 
1967Η ώρα της δικαιοσύνης 
1967Ο αχόρταγος 
1967Ο μόδιστρος 
1967Ουδείς Αναμάρτητος 
1967Το Πιο Λαμπρό Αστέρι 
1967Το κορίτσι της οργής 
1968Βυζαντινή ραψωδία 
1968Η Ζηλιάρα 
1968Η καρδιά ενός αλήτη 
1968Η λυγερή 
1968Καπετάν φάντης μπαστούνι 
1968Ο Τρελλός τάχει 400
1968Ο πεθερόπληκτος 
1968Οι άντρες δεν λυγίζουν ποτέ 
1968Οι μνηστήρες της Πηνελόπης 
1968Ταπεινός και καταφρονεμένος 
1968Το κανόνι και τ’ αηδόνι 
1968Το πιο λαμπρό μπουζούκι 
1969Για την τιμή και τον έρωτα 
1969Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου 
1969Η αρχόντισσα της κουζίνας 
1969Η αρχόντισσα του λιμανιού 
1969Η μεγάλη Ανάσταση 
1969Η σφραγίδα του Θεού 
1969Μαριώ η κατατρεγμένη βοσκοπούλα 
1969Ο άνθρωπος της καρπαζιάς 
1969Ο μπλοφατζής 
1969Ο παραμυθάς 
1969Φίλησέ με πριν φύγεις για πάντα 
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1970Έμπαινε Μανωλιό 
1970Ένας Κίτσος στα μπουζούκια 
1970Αγάπησα μιά άγνωστη 
1970Γύρω μας γκρεμίστηκαν όλα 
1970Η αριστοκράτισσα και ο αλήτης 
1970Κατηγορώ τους δυνατούς 
1970Μια γυναίκα στην αντίσταση 
1970Ο Αστραπόγιαννος 
1970Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά 
1970Ο παιχνιδιάρης 
1970Οι γενναίοι του Βορρά 
1970Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήση 
1970Χρηστινιώ, ο θρύλος μιας αγάπης 
1971Αιχμάλωτοι της ηδονής 
1971Ανήλικες αμαρτωλές 
1971Αννιώ η τσελιγκοπούλα της κατάρας 
1971Δάκρυα για έναν αλήτη 
1971Ζούσα μοναχός χωρίς αγάπη 
1971Η αρχόντισσα του κάμπου 
1971Η ζαβολιάρα 
1971Η ηλιογέννητη 
1971Η κραυγή της αλήθειας 
1971Θύμιος εναντίον Τσίτσιου 
1971Κολασμένη φύση 
1971Μια βοσκοπούλα αγάπησα 
1971Μια γυναίκα, μια αγάπη, μια ζωή! 
1971Ο Αήττητος 
1971Ο Καου-Μπόυς του Μεταξουργείου!! 
1971Ο αγαθιάρης και η ατσίδα 
1971Ο καμαριέρης της μπουζουξούς 
1971Οι εγωισταί 
1971Τα βήματα της φωτιάς 
1972Έρωτας και Προδοσία 
1972Κυνηγημένοι εραστές 
1972Πιο τρελλός κι’ απ’ τους τρελλούς 
1972Το ξενοδοχείο των διεφθαρμένων 
1972Υπέροχες νύφες κορόιδα γαμπροί 
1973Μιρέλλα, η σάρκα της ηδονής 
1974Αιμιλία, η διεστραμμένη 
1974Διεστραμμένοι πόθοι 
1975Βρώμικες κυρίες 
1975Υποταγή στη σάρκα 
1976Η τρίτη επαφή στο σεξ 
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1980Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο 
1980Ρένα να η ευκαιρία 
1983Σερίφης ο “Μηχανοφάγος” 

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΑλατζάς Πέτρος
Επόμενο άρθροΠάρις Αλεξάντερ 1932-2016

Σχετικές αναρτήσεις

Θόδωρος Έξαρχος 1930-2009

Ο Θόδωρος Έξαρχος γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 10 Δεκεμβρίου του 1930, ήταν Έλληνας ηθοποιός και συγγραφέας.Σπούδασε θεατρική τέχνη στο Εθνικό Θέατρο, έχοντας δασκάλους το...

Χριστόφορος Παπακαλιάτης 1975-

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1975.Είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας.Άρχισε να παίζει στην τηλεόραση από τα 16 του χρόνια. Ο Χριστόφορος...

Δημήτρης Αρώνης

Ο Δημήτρης Αρώνης κατάγεται από τη Μακεδονία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη μέχρι που τα επαγγελματικά τον έφεραν στην πρωτεύουσα. Από τότε ζει στην Αθήνα....

Τελευταίες αναρτήσεις