20 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΣμόνος Αλέξης

Σχετικές αναρτήσεις

Σμόνος Αλέξης

Ο Αλέξης Σμόνος, γεννήθηκε στη Γουριά Μεσολογγίου το 1931. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη. Επίσης, ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών (φιλόλογος). Πολύ σημαντική ήταν η θεατρική του καριέρα, ως τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Πέθανε το 1988.

Φιλμογραφία
Να ζη κανείς ή να μη ζη; (1966)
Ό,τι λάμπει είναι χρυσός (1966)
Παλικαράκια της παντρειάς (1963)
Η νύφη τό σκασε… (1962)
Του Κουτρούλη ο γάμος (1962) [Αρμάνδος Σολεμίος]

Προηγούμενο άρθροΣκούρα Δάφνη
Επόμενο άρθροΣοφιανός Φίλιππος

Σχετικές αναρτήσεις

Γαλανός Νίκος

Ο Νίκος Γαλανός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Δεκεμβρίου 1945(πραγματικό όνομα, Νίκος Σουπιωνάς). Σπούδασε δραματική τέχνη στη Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο, με...

Ντουνιάς Γιάννης

Ο Γιάννης Ντουνιάς γεννήθηκε στην Κοκκινιά στις 17 Οκτωβρίου 1943. Ξεκίνησε την καριέρα του με το τραγούδι "ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΜΠΑΙΝΕ" που ήταν ο πρώτος...

Η μακιγιέζ των σταρ

Η σταρ του μακιγιάζ, με τα «χρυσά» της χέρια μεταμόρφωσε τα πιο διάσημα πρόσωπα του ελληνικού κινηματογράφου, όπως η Μελίνα Μερκούρη, ο Μάνος Κατράκης,...

Τελευταίες αναρτήσεις