25.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝτόρα Αναγνωστοπούλου 1936-1997

Σχετικές αναρτήσεις

Ντόρα Αναγνωστοπούλου 1936-1997

Η Ντόρα Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1936 και πέθανε το 1997 .

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη και πήρε την άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο.

Ντόρα Αναγνωστοπούλου 1936-1997
Η Ρία Δελούτση και η Ντόρα Αναγνωστοπούλου.

Θιασάρχις επί σειρά ετών στο Ρωμέικο Θέατρο που ίδρυσε με το σύζυγό της και μέλος της εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.

Ήταν σύζυγος του ηθοποιού Μπάμπη Τιμοθέου.

Ντόρα Αναγνωστοπούλου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1957Μαρία Πενταγιώτισσα
1959Ψιτ κορίτσια
1961Έξω οι κλέφτες
1962Ο Μιχαλιός του 14ου συντάγματος
1965Η γυνή να φοβήται τον άνδρα
1965Μοντέρνα Σταχτοπούτα
1965Το βλακόμουτρο
1966Ευτυχώς τρελάθηκα
1966Ο εξυπνάκιας
1967Ο αχόρταγος
1967Τρελός παλαβός και Βέγγος
1968Η θυρωρίνα
1969Η μεγάλη Ανάσταση

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΑλιφέρη Μαρία
Επόμενο άρθροΑναστασιάδης Αλέκος

Σχετικές αναρτήσεις

Αδαμάκη Μίνα

Η Μίνα Αδαμάκη (Ασημίνα Αδαμάκη) γεννήθηκε στο Βόλο στις 17 Ιουλίου 1944. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966).Η πρώτη...

Βλαχοπούλου Τιτίκα

Η Τιτίκα Βλαχοπούλου γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1948. Η καταγωγή της είναι από τη Μικρά Ασία και τελείωσε το Γυμνάσιο στη Θεσσαλονίκη.Αποφοίτησε από τη...

Τάκης Βάβαλης 1933-2003

Ο Τάκης Βάβαλης γεννήθηκε το 1933 και πέθανε το 2003.Ήταν ο πρώτος σύζυγος της Άννας Μαντζουράνη με την οποία απέκτησε μια κόρη. Τάκης Βάβαλης: Φιλμογραφία Μετά...

Τελευταίες αναρτήσεις