6.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝτόρα Αναγνωστοπούλου 1936-1997

Σχετικές αναρτήσεις

Ντόρα Αναγνωστοπούλου 1936-1997

Η Ντόρα Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1936 και πέθανε το 1997 .

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη και πήρε την άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο.

Ντόρα Αναγνωστοπούλου 1936-1997
Η Ρία Δελούτση και η Ντόρα Αναγνωστοπούλου.

Θιασάρχις επί σειρά ετών στο Ρωμέικο Θέατρο που ίδρυσε με το σύζυγό της και μέλος της εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.

Ήταν σύζυγος του ηθοποιού Μπάμπη Τιμοθέου.

Ντόρα Αναγνωστοπούλου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1957Μαρία Πενταγιώτισσα
1959Ψιτ κορίτσια
1961Έξω οι κλέφτες
1962Ο Μιχαλιός του 14ου συντάγματος
1965Η γυνή να φοβήται τον άνδρα
1965Μοντέρνα Σταχτοπούτα
1965Το βλακόμουτρο
1966Ευτυχώς τρελάθηκα
1966Ο εξυπνάκιας
1967Ο αχόρταγος
1967Τρελός παλαβός και Βέγγος
1968Η θυρωρίνα
1969Η μεγάλη Ανάσταση

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μαίρη Χρονοπούλου 1933-

Η Μαίρη Χρονοπούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης . Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς. Εντυπωσιακή γυναίκα και...

Κατερίνα Λέχου 1967-

Η Κατερίνα Λέχου γεννήθηκε στην στην Αθήνα στις 10 Φεβρουαρίου του 1967 και κατάγεται απ' τα Τζουμέρκα. Είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Aποφοίτησε από το Θέατρο...

Στέλλα Γκρέκα 1922-

Η Στέλλα Γκρέκα υπήρξε για ένα μικρό διάστημα η αγαπημένη τραγουδίστρια των Αστικών κέντρων και η απόλυτη ερμηνεύτρια των ελαφρών τραγουδιών. Με την απολυτότητα που...

Τελευταίες αναρτήσεις