32.1 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΝτόρα Αναγνωστοπούλου 1936-1997

Σχετικές αναρτήσεις

Ντόρα Αναγνωστοπούλου 1936-1997

- Advertisement -

Η Ντόρα Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1936 και πέθανε το 1997 .

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη και πήρε την άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο.

Ντόρα Αναγνωστοπούλου 1936-1997
Η Ρία Δελούτση και η Ντόρα Αναγνωστοπούλου.

Θιασάρχις επί σειρά ετών στο Ρωμέικο Θέατρο που ίδρυσε με το σύζυγό της και μέλος της εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.

Ήταν σύζυγος του ηθοποιού Μπάμπη Τιμοθέου.

Ντόρα Αναγνωστοπούλου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1957Μαρία Πενταγιώτισσα
1959Ψιτ κορίτσια
1961Έξω οι κλέφτες
1962Ο Μιχαλιός του 14ου συντάγματος
1965Η γυνή να φοβήται τον άνδρα
1965Μοντέρνα Σταχτοπούτα
1965Το βλακόμουτρο
1966Ευτυχώς τρελάθηκα
1966Ο εξυπνάκιας
1967Ο αχόρταγος
1967Τρελός παλαβός και Βέγγος
1968Η θυρωρίνα
1969Η μεγάλη Ανάσταση

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Πέρσα Βλάχου

Η Πέρσα Βλάχου - Ψάλτη γεννήθηκε στο Μουντούκι της Κέρκυρας το 1905.Από το 1921 εμφανίστηκε σε διάφορα μουσικά θέατρα συνεργαζόμενη με τους θιάσους Κόκκου,...

Βίλμα Κύρου 1924-2013

Η Βίλμα Κύρου γεννήθηκε στις Σέρρες το 1924 και σπούδασε στη δραματική σχολή της Μαρίκας Κοτοπούλη.Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο της δασκάλας της, το 1943 με...

Θεοδώρου Αλίκη

Η Αλίκη Θεοδωρίδου - Νορ ήταν Ελληνίδα ηθοποιός . Τα πρώτα δύο χρόνια της καριέρας της εμφανιζόταν με το όνομα Αλίκη Θεοδωρίδη....

Τελευταίες αναρτήσεις