19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΒίκυ Παπαδοπούλου 1982-

Σχετικές αναρτήσεις

Βίκυ Παπαδοπούλου 1982-

- Advertisement -

Η Βίκυ Παπαδοπούλου (Βασιλική Παπαδοπούλου) γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Φεβρουαρίου του 1982 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “Δυο μέρες μόνο”. Σημαντικούς ρόλους έπαιξε και στις σειρές, “10η εντολή”, “Έχω ένα μυστικό“, “L.A.P.D.” και “Έτερος εγώ”.

papadopoulou viki

Παντρεύτηκε τον Θάνο Τοκάκη, στις 3 Σεπτεμβρίου του 2017. Η ίδια έχει δηλώσει ότι αρχικά επιθυμούσε να γίνει κριτικός θεάτρου αλλά τελικά την κέρδισε η υποκριτική.

Βίκυ Παπαδοπούλου: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1995Το φτερό της μύγας 
1996Ακροπόλ 
2006Πεθαίνοντας στην Αθήνα 
2008Μικρό έγκλημα 
2011Το Τανγκό των Χριστουγέννων 
2012Τσέλσι-Μπαρτσελόνα 
2014Το Μικρό Ψάρι 
2015The Republic 
2018Αναζητώντας τον Χέντριξ 
2019Φαντασία 
2020Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1994|1994Βανίλια σοκολάτα Mega
1994|1994Πίσω από τις μάσκες ΕΤ1
1996|1996Καλά ξεμπερδέματα ΑΝΤ1
2003|2003Σχεδόν ποτέ ΝΕΤ
2005|2005Δυο μέρες μόνο Mega
2005|2005Μόνη εξ αμελείας ΝΕΤ
2006|200610η εντολή: Τα γενέθλιαAlpha
2006|200610η εντολή: Τεχνική ποινήAlpha
2006|2006Η Τελευταία Παράσταση Alpha
2006|2006Λούφα και παραλλαγή ΝΕΤ
2007|200710η εντολή: ΓατοπαγίδαAlpha
2007|2007Ιστορίες από την απέναντι όχθη: Το πηγάδι ΑΝΤ1
2008|2008L.A.P.D. Mega
2008|2008Άγρια Παιδιά Mega
2008|2008Έχω ένα μυστικό Alpha
2008|2008Αληθινοί έρωτες: Άσκηση Παρμενίδης Alpha
2008|2008Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα: Ο θάνατος του Τιμόθεου Κώνστα Alpha
2008|2008Σε είδα: Στριφτά τσιγάρα Alpha
2010|2010Ο 3ος νόμος: Η μυρωδιά του κτήνουςMega
2015|201510η εντολή: ΤρίαAlpha
2019|2019Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές Cosmote TV
2019|2019Κρατάς μυστικό; Alpha
2020|2020Έτερος Εγώ: Κάθαρσις Cosmote TV
2021|2021Σιωπηλός Δρόμος Mega
2022|2022Milky Way Mega
2022|2022Αυτή η Νύχτα Μένει Alpha
2022|2022Η Γενιά του ’30Cosmote TV
2022|2022Στοργή  ΣΚΑΙ
2022|2022Ψέματα Alpha 
2023|2023Έτερος Εγώ: Νέμεσις Cosmote TV
- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Άννα Παναγιωτοπούλου 1947-

Η Άννα Παναγιωτοπούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός και σεναριογράφος.Γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1947, στην Κυψέλη. Από τα παιδικά της χρόνια ήθελε να γίνει ηθοποιός. Μεγάλωσε...

24ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 1983

24ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΘεσσαλονίκηςΤο 24ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε στις 3-9 Οκτωβρίου 1983 στην αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και στον κινηματογράφο Αριστοτέλειον.Βραβευμένες ταινίες μεγάλου μήκουςΡεβάνς: 7 βραβεία...

Άννα Κυριακού (1929-)

Η Άννα Κυριακού είναι Ελληνίδα ηθοποιός και γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1929 στην Αθήνα.Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, καθώς και στη Σχολή...

Τελευταίες αναρτήσεις