12.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΝότα Παρούση

Σχετικές αναρτήσεις

Νότα Παρούση

Η Νότα Παρούση σπούδασε στη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνταξιούχων Ηθοποιών από το 2006. Από το 1993 έως το 1997 έλαβε μέρος σε 8 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

parousi 1
Σούλη Σαμπάχ, Άννα Ιασωνίδου, Αντώνης Παπαδόπουλος, Νότα Παρούση, Γιάννης Χριστόπουλος, Ντίνος Φρεζάδος, Γιώργος Πάλλης και Νίκος Βανδώρος το 1980. (Αρχείο Μουσικού Θεάτρου)

Νότα Παρούση: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1961Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός 
1961Παιδί της πιάτσας 
1962Η κυρία του κυρίου 
1962Μην ερωτεύεσαι το Σάββατο 
1964Η γέφυρα της ευτυχίας 
1964Τα δίδυμα 
1965Περιφρόνα με γλυκειά μου 
1970Ο αχαϊρευτος 
1973Ο μοναχογιός μου ο αγαθιάρης 
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1980Ο κος Εξουσίας 
1980Ο παρθενοκυνηγός 
1981Τροχονόμος Βαρβάρα 
1983Καταζητείται το πρόσωπο της ημέρας 
1983Ο άνθρωπος που το ‘παιζε πολύ 
1983Σερίφης ο Μηχανοφάγος 
1985Αγόρια στην πορνεία 
1985Οι Πόντιοι 
1986Ανάμεσα σε 7 γυναίκες
1986Απάτη και γοητεία 
1986Γεράσιμος ο τσαχπίνης 
1986Ο τελευταίος γυφτοκράτορας 
1987Επάγγελμα: Άντρες 
1987Η γειτονιά των τρελών 
1987Θεότρελοι μπάτσοι 
1987Καλλιτέχνης της Πλάκας 
1987Συζυγικά βραχυκυκλώματα 
1987Τρίποντα στο παρθεναγωγείο 
1987Χωρισμένοι και οι δυο 
1988Έλα Μονή στον τόπο σου 
1988Ένας κορίτσαρος όλο μέλι 
1988Έρωτας στο περιθώριο 
1988Αστέρι στη λάσπη 
1988Ερωτικές διπλοπενιές 
1988Λιγουράκο αγάπη μου 
1988Ο Όρκος του Μίσους 
1988Ο άντρας της χρονιάς 
1988Ο κοντοζηλιάρης 
1988Ο μάγος του σεξ 
1988Πασοκομαζέματα Ανδρεοσκορπίσματα 
1988Πόσα θες… να μας τρελάνης 
1988Υπαστυνόμος Θανάσης 
1989Τρελλάδικο πολυτελείας 
1989Ένα μωρό στο ταξί μου 
1989Αχ! Και νάμουν γκόμενος 
1989Για μια χούφτα τούβλα 
1989Γυφτιά το μεγαλείο σου 
1989Η Μαρινέλλα από την Καστέλλα 
1989Η αγάπη που δε γνώρισε σύνορα 
1989Η αμαζόνα του τσίρκου 
1989Κρεβάτι για πέντε 
1989Ο εθνικός μας έρωτας 
1989Ο μάγκας από το Γιουσουρούμ ξαναχτυπά 
1989Ο τελευταίος τίμιος Ρωμιός 
1989Ο τζογαδόρος 
1989Το μινόρε μιας καρδιάς: Ανάμεσα σε δυο γυναίκες 
1989Το μινόρε μιας καρδιάς: Θύελλα παθών 
1989Τρελλοκομείο η Ελλάς 
1989Τύφλα νάχει ο Καζανόβας 
1989Φοιτήτριες 
1990Άγαμοι & Θύτες 
1990Ερωτιάρης από κούνια 
1990Η καρδιά του πατέρα 
1990Λευκή απειλή 
1990Ολόχρυσο μανούλι 
1990Στον αστερισμό του Λαμπάντα 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1988|1988Βεγγαλικά ΕΤ1
1990|1990Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης: Ζήτημα ζωής και θανάτου ΑΝΤ1
1991|1991Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης: Γάτες ΑΝΤ1
1991|1991Η αγάπη που δε γνώρισε σύνορα Mega
1991|1991Μια Απίθανη Γιαγιά ΕΤ2
1991|1991Φάκελλος Αμαζών ΑΝΤ1
1992|1992Έρωτας στο περιθώριο ΑΝΤ1
1992|1992Μάλιστα κύριε: Τα παντρολογήματα ΑΝΤ1
1992|1992Ο Όρκος του Μίσους Mega
1993|1993Χειμερινή έξοδος ΕΤ1
1994|1994Η γενιά των 40Star
1995|1995Το Τρίτο Στεφάνι ΑΝΤ1
1995|1995Χαμένη άνοιξη ΕΤ1
1996|1996Ο ιός του πατέρα Mega
2021|2021Έξι Νύχτες στην Ακρόπολη ΕΡΤ2

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Μάριον Σίβα

Η Μάριον Σίβα (πραγματικό όνομα: Ζαχαρούλα Μπούρμπουλα), γεννήθηκε στην Μυτιλήνη το 1939 και ήταν Ελληνίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός.To 1962 αναδείχθηκε νικήτρια στο διαγωνισμό τραγουδιού του Δήμου Αθηναίων, με...

Παϊτατζή Άννα

Η Άννα Παϊτατζή γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1923 και η οκταμελής οικογένειά της ήρθε στην Ελλάδα όταν η ίδια ήταν πολύ μικρή.Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή των...

Ντία Αβδή 1939-

Η Ντία Αβδή ήταν σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1939 στην Αμαλιάδα. Το πραγματικό της όνομα είναι Αδαμαντία Μανωλοπούλου. Σύζυγός της ο ηθοποιός...

Τελευταίες αναρτήσεις