Μίνι, φούστα και καράτε

Παραγωγής: Αφοί Κουρουνιώτη
Πρεμιέρα: 01 Ιανουαρίου 1967
Παραγωγός:
Φωτογραφία: Δημήτρης Παπακωνσταντής
Συγγραφέας: Βασίλης Ανδρεόπουλος
Σεναρίο: Βασίλης Ανδρεόπουλος

Κωμωδία
1967

Ηθοποιοί: Γιώργος Πάντζας, Ελένη Προκοπίου, Σαπφώ Νοταρά, Γιάννης Βογιατζής , Γοργώ Χρέλια, Γιώργος Βρασιβανόπουλος, Αλέκος Κουρής, Αντώνης Παπαδόπουλος , Γιάννης Γκιωνάκης, Αλέκος Λειβαδίτης, Απόστολος Σουγκλάκος, Αθανασία Ζαφειροπούλου (τραγούδι)

Περίληψη: Η δεσποινίδα Αύρα (Σαπφώ Νοταρά) έχει νοικάρη της τον Πέτρο (Γιώργος Πάντζας), ο οποίος αναλαμβάνει μετά από μεσολάβηση του φίλου του Άρη (Γιάννης Βογιατζής) να γράψει τη βιογραφία του συνταγματάρχη Κολάρη (Αλέκος Λειβαδίτης). Ο φίλος του όμως, παραμελώντας τη μνηστή του (Γοργώ Χρέλια), φλερτάρει την κόρη του συνταγματάρχη, την Τερέζα (Ελένη Προκοπίου), την οποία θα ερωτευθεί και ο Πέτρος. Μετά από άπειρα μπερδέματα, ο Πέτρος θα κερδίσει την Τερέζα, και η δύστροπη δεσποινίδα Αύρα θα αναγνωρίσει στο πρόσωπο του συνταγματάρχη τον έρωτα της νιότης της.
Παρασκήνιο: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1966-1967 και έκοψε 136.948 εισιτήρια. Ήρθε στην 48η θέση σε 117 ταινίες.Η ταινία βασίζεται σε διήγημα του Δημήτρη Γιαννουκάκη.

Ελληνικός Κινηματογράφος Μίνι, φούστα και καράτε
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΣτέλλα
Επόμενο άρθροΌλοι οι άνδρες είναι ίδιοι

Similar Articles

Comments