Ελληνικός Κινηματογράφος Μαυρομάτη Ελένη
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΜαυρέας Κυριάκος
Επόμενο άρθροΜελίντα Λουίζα

Μαυρομάτη Ελένη

Η Ελένη Μαυρομάτη γεννήθηκε στον Πειραιά το 1943 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Κ. Μιχαηλίδη από όπου αποφοίτησε το 1963. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1963 στο έργο, “Ήταν ένα κουτό κορίτσι” με τον θίασο Τζ. Καρέζη.
Φιλμογραφία
Γάμος στο περιθώριο (1989) [Ελένη Στεφανίδη]
Ένα τανκς στο… κρεββάτι μου (1975) [Ελένη]
20 γυναίκες κι εγώ (1973) [Φανουρία Φιλίππου]
Τέντυ μπόυ… αγάπη μου (1965) [Ρένα Ματσακούλη-Παναγιωτίδου]
Δις διευθυντής (1964) [Διδώ]
Προδομένη αγάπη (1962) [Λένα]
Ποια είναι η Μαργαρίτα (1961)
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Similar Articles

Αρθρα

Βασίλης Τσιτσάνης

Ο Βασίλης Τσιτσάνης γεννήθηκε στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας στις 18 Ιανουαρίου 1915 και ήταν συνθέτης, στιχουργός, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και τραγουδιστής από τις σημαντικότερες...

Ταϋγέτη

Η Ταϋγέτη Μπασούρη περισσότερο γνωστή ως Ταϋγέτη, ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1914 στην Αθήνα και σπούδασε στη...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 625ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 625ο