Μαυρομάτη Ελένη

on

Η Ελένη Μαυρομάτη γεννήθηκε στον Πειραιά το 1943 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Κ. Μιχαηλίδη από όπου αποφοίτησε το 1963. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1963 στο έργο, “Ήταν ένα κουτό κορίτσι” με τον θίασο Τζ. Καρέζη.
Φιλμογραφία
Γάμος στο περιθώριο (1989) [Ελένη Στεφανίδη]
Ένα τανκς στο… κρεββάτι μου (1975) [Ελένη]
20 γυναίκες κι εγώ (1973) [Φανουρία Φιλίππου]
Τέντυ μπόυ… αγάπη μου (1965) [Ρένα Ματσακούλη-Παναγιωτίδου]
Δις διευθυντής (1964) [Διδώ]
Προδομένη αγάπη (1962) [Λένα]
Ποια είναι η Μαργαρίτα (1961)
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΜαυρέας Κυριάκος
Επόμενο άρθροΜελίντα Λουίζα
Ελληνικός Κινηματογράφος Μαυρομάτη Ελένη
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,711ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,164ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Μιχαηλίδης Ιεροκλής Μαυρομάτη Ελένη

Μιχαηλίδης Ιεροκλής

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου του 1960 στη Χαραυγή Κοζάνης.Αποφοίτησε το 1982 από τη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου...
Κώστας Θεοδόσης Μαυρομάτη Ελένη

Κώστας Θεοδόσης

Πλοιός Βαγγέλης Μαυρομάτη Ελένη

Πλοιός Βαγγέλης