Take a fresh look at your lifestyle.

Μαυρομάτη Ελένη

3,567

Η Ελένη Μαυρομάτη γεννήθηκε στον Πειραιά το 1943 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Κ. Μιχαηλίδη από όπου αποφοίτησε το 1963. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1963 στο έργο, “Ήταν ένα κουτό κορίτσι” με τον θίασο Τζ. Καρέζη.

Φιλμογραφία
Γάμος στο περιθώριο (1989) [Ελένη Στεφανίδη]
Ένα τανκς στο… κρεββάτι μου (1975) [Ελένη]
20 γυναίκες κι εγώ (1973) [Φανουρία Φιλίππου]
Τέντυ μπόυ… αγάπη μου (1965) [Ρένα Ματσακούλη-Παναγιωτίδου]
Δις διευθυντής (1964) [Διδώ]
Προδομένη αγάπη (1962) [Λένα]
Ποια είναι η Μαργαρίτα (1961)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Αφήστε μια απάντηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More