4.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΚώστας Φλωράτος

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Φλωράτος

Ο Κώστας Φλωράτος γεννήθηκε στον Πειραιά και το πραγματικό του όνομα ήταν Κώστας Φλωρόπουλος, Εγκατέλειψε τη Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού για ν’ ασχοληθεί με το θέατρο. Ξεκίνησε από βοηθητικός ηθοποιός, όπως και η γυναίκα του.

Εμφανίστηκε με πολλούς μεγάλους θιάσους στην Αθήνα και στο εξωτερικό με τον Κώστα Βουτσά, τον Ορέστη Μακρή, την Ρένα Βλαχοπούλου και άλλος μεγάλους θιασάρχες. Πρωταγωνίστησε σε πολλά σίριαλ στην Ελληνική τηλεόραση και σε ξένες συμπαραγωγές.

Ο Κώστας Φλωράτος θεωρείται ένας απ’ τους αξιότερους και σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του, στο Ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα, γιατί με μεγάλη επιτυχία έπαιζε όλα τα είδη θεάτρου. Στην Αυστραλία εμφανίστηκε με το θίασο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με σημαντική επιτυχία.

Κώστας Φλωράτος: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1961Οι 900 της Μαρίνας
1967Τα δολλάρια της Ασπασίας 
1967Το κορίτσι της οργής 
1968Η μοίρα μιας γυναίκας 
1972Οι ξενητεμένοι 
1973Αστερισμός της Παρθένου 
1974Άγουρη σάρκα 
1974Όλοι θα ζήσουμε 
ΈτοςΤίτλος ταινίας
1980Έξοδος κινδύνου 
1980Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι 
1980Ο Κώτσος στην Ε.Ο.Κ. 
1982Ο Θανάσης και το καταραμένο φίδι 
1983Σιδηρά κυρία 
1985Ο Δυναστείας 
1985Ο Ροζ Γάτος 
1985Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο 
1985Οι Πόντιοι 
1985Τα τούβλα 
1985Απίθανο αγόρι 
1985Γυμνά σκάνδαλα 
1985Ιππότης της λιγούρας 
1985Οι ατσίδες και η κούκλα 
1985Πω πω μανούλια μάνα μου 
1986Αδελφή μου… αγάπη μου 
1986Ένα κορίτσι και πολύ… αντράκι!! 
1986Ο Πιπίλας και ο Τορπίλας 
1986Ο γυφτοαριστοκράτης 
1986Ο παπαφαγάνας 
1986Ο παρθενοφάγος 
1987Ένας πιλότος για πέταμα 
1987Η ψεύτρα από το Κατάκωλο 
1987Μπόνυ και Κλάιντ αλά ελληνικά 
1987Ο κρεββατοκυνηγός 
1987Ο μπαμπάς μου ο ξεφτύλας 
1987Ο τρελλογιατρός 
1987Οδός Έρωτα 
1987Πριν φύγει το τραίνο 
1987Το ‘πε το ‘πε ο παπαγάλος είσαι κόκορας μεγάλος 
1987Τρελή και ανύπαντρη 
1987Φ.Π.Α. και τέζα όλοι 
1987Φαλακρός στόχος 
1988Γάτα εσύ γάτος κι εγώ 
1988Γλυκειά μου Κούτση από το Χαλκούτσι 
1988Διαρρήκτης με το ζόρι 
1988Εδήλωσα τρελλός δεν πάω στο στρατό 
1988Εραστής με ανταλλακτικό 
1988Η ζωή αρχίζει στα σαράντα 
1988Η μεγάλη απόφραξη 
1988Και το πρώτο κλαρίνο 
1988Ξαφνικός πειρασμός 
1988Ο Πειρασμός 
1988Ο Ταμτάκος στο ναυτικό 
1988Ο Χάρος βγήκε ….παγανιά 
1988Ο κοντός με το παπάκι 
1988Οι κοριοί… του Τρόμπα 
1988Παντρεύουν τον Ανδρέα! 
1988Το ράλλυ του έρωτα 
1988Το συνδικάτο των μπατήριδων 
1988Φρόσω Φροσάρα 
1989Για μια χούφτα τούβλα 
1989Ερωτικό ταξίδι: Τζώννυ και Ναντίν 
1989Η εκδίκηση του πατέρα 
1989Ο υπαλληλάκος πάει στον Παράδεισο 
1989Ποιος σκότωσε τη θεία Ελβίρα 
1989Τα δίδυμα 
1989Γαμπρός με το ζόρι 
ΈτοςΤίτλος σειράςΚανάλι
1972|1972Η Γειτονιά μας ΥΕΝΕΔ
1976|1976Οι ατσίδες ΥΕΝΕΔ
1985|1985Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του ΕΡΤ2
1990|1990Τζόνι και Ναντίν ΕΤ2
1991|1991Η δίκη ΕΤ2
1992|1992Μάλιστα κύριε: Η διαθήκη του Πεντεδέκα ΑΝΤ1

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΌλγα Δαμάνη 1943-
Επόμενο άρθροΈλντα Πανοπούλου 1961-

Σχετικές αναρτήσεις

Μια άλλη Ελλάδα

Ο μεγάλος Αμερικανός φωτογράφος απεικόνισε μια μαγική, chic εποχή της Ελλάδας με πρωταγωνιστές  τη Μελίνα, τον Μίκη Θεοδωράκη, την Ντίντι Σερπιέρη, τον αυλάρχη Λεβίδη,...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 948ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ.

Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας, με τον Γιώργο Ηλιόπουλο

8ος και τελευταίος χρόνος ξεκαρδιστικής καταστροφής της παράστασης, "Πώς να καταστρέψετε την ζωή σας"!Η παράσταση είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, μια...

Τελευταίες αναρτήσεις