23.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΚαλογιάννης Μιχάλης

Σχετικές αναρτήσεις

Καλογιάννης Μιχάλης

- Advertisement -

Ο Μιχάλης Καλογιάννης γεννήθηκε το 1909. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο υπήρξε βασικό στέλεχος. Πέθανε από πνιγμό στη θάλασσα της Αίγινας το 1971. Η ταινία ”Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εμείς” ήταν έτοιμη το 1971 αλλά δεν προβλήθηκε. Από το 1937 έως το 1971 έλαβε μέρος σε 92 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου.
Φιλμογραφία
Νυχτερινή περιπέτεια (1954)
Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας (1955)[Γκέρλας]
Διακοπές στην Αίγινα (1958)
Ένα νερό κυρά Βαγγελιώ (1959)
Η Λίζα τό ’σκασε (1959)
Ματωμένο ηλιοβασίλεμμα (1959)
Ταξίδι με τον έρωτα (1959)
Για σένα την αγάπη μου (1960)
Στην πόρτα της κολάσεως (1960)
Ραντεβού στη Βενετία (1960) [Θωμάς]
Ενώ σφύριζε το τραίνο (1961)[Αντώνιος Πεπονής]
Το καρπουζάκι (1962)
Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εμείς  (1972)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr  για τις πληροφορίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Αθηνόδωρος Προύσαλης 1926-2012

Ο Αθηνόδωρος Προύσαλης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1926 και από το 1932 έζησε με την οικογένειά του στην Παλαιά Κοκκινιά. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή...

Παναγιώτης Καραβουσιάνος 1908-1973

Ο Παναγιώτης Καραβουσιάνος γεννήθηκε το 1908. Απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Μέλος του Σ.Ε.Η. από το 1936. Στην αρχή της σταδιοδρομίας του έπαιξε «πρόζα», συνεργαζόμενος...

Γιάννης Ζουγανέλης 1955-

Ο Γιάννης Ζουγανέλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Φεβρουαρίου του 1955 και είναι Έλληνας συνθέτης, μουσικός, ηθοποιός, παρουσιαστής και δάσκαλος.Η καταγωγή του είναι από τη Μύκονο...

Τελευταίες αναρτήσεις