Η Ελένη Προκοπίου μιλάει για το εορταστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ

εορταστικό βίντεο
Advertisement

Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία της Φίνος Φιλμ και πραγματικά το απόλαυσα πάρα πολύ. Όταν εγώ έφτασα ο Γιάννης (Βογιατζής) ήταν ήδη εκεί και με περίμενε μαζί με τον διευθυντή της εταιρίας τον κύριο Τσαγκαράκη.

Advertisement

Δεν υπήρχε καθόλου άγχος. Το αντίθετο, χαρήκαμε και οι δύο που ξαναειδωθήκαμε και μάλιστα εκεί μέσα στο σπίτι μας στην Φίνος. Γιατί για εμάς τους ηθοποιούς που δουλεύαμε εκεί η Φίνος Φιλμ ήταν η οικογένεια μας.

girismata finos jpg

Με τον Γιάννη παίξαμε μαζί πριν από 57 χρόνια στην ταινία, “Ραντεβού στον αέρα” που είναι και η αγαπημένη μου. Θυμηθήκαμε πολλά αστεία περιστατικά από τα παρασκήνια κυρίως με τον Κώστα Βουτσά. Ένα από αυτά ήταν όταν έπρεπε να “πετάξει το αεροπλάνο” και του φώναζε ο Γιάννης. Τι γέλια κάναμε τότε άλλα και τώρα.

girismata finos 3

Όλο το γύρισμα διήρκεσε περίπου μια ώρα κάτω από έντονο φορτισμένο κλίμα με όλους εκεί μέσα να προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Από την κοπέλα που με υποδέχτηκε στην είσοδο μέχρι και τα παιδιά πίσω από τις κάμερες
Να πω εδώ πως το τσούγκρισμα στο τέλος ήταν αυθόρμητο όπως είμαστε κι εμείς σαν παιδιά. Στο τέλος φύγαμε μαζί με τον Γιάννη με το ίδιο ταξί.

Εγώ έχω ακριβώς 50 χρόνια από τότε που αποσύρθηκα απά τον καλλιτεχνικό χώρο και όταν μου ζήτησαν να κάνω αυτό το όμορφο βίντεο με τον Γιάννη δέχτηκα χάρη στον Χρήστο Κωνσταντίνου που αγαπώ πάρα πολύ σαν να είναι εγγονός μου. Κι απ’ ότι ξέρω γράφει και σε σας εδώ στον ellinikokinimatografo.gr.

girismata finos 1

Φυσικά ήταν και τιμητική η πρόταση από τους ανθρώπους της Φίνος Φιλμ που τους γνώρισα και έχω να πω ότι είναι άξιοι συνεχιστές της ιστορίας που έχει αυτή η σπουδαία εταιρία.

Ήταν όλοι τους ευγενικοί και χαμογελαστοί και τους ευχαριστώ πάρα πολύ και για όμορφο Χριστουγεννιάτικο δώρο που για μένα έχει και ιδιαίτερη συναισθηματική αξία..
Να μην ξεχάσω να πω και ένα ευχαριστώ στο Teta Beuty salon που επιμελήθηκε τα μαλλιά μου.

girismata finos 4

Όπως θέλω να ευχαριστήσω κι όλους αυτούς που από προχθές έχουν γράψει τόσο όμορφα λόγια για μένα και την ας πούμε επιστροφή μου. Να είστε όλοι καλά και καλή χρονιά να έχετε με υγεία.

girismata finos 2

Όσο για σας εδώ στον ellinikokinimatografo.gr να συνεχίσετε την υπέροχη δουλειά που κάνετε.

Προηγούμενο άρθροΟ ζεστός μήνας Αύγουστος: Μια ερωτική ταινία του 1966
Επόμενο άρθροΜαρία Αλιφέρη: Σπάνια φωτογραφία από την πρώτη τηλεοπτική δουλειά της