Γαβριηλίδης Απόλλων

on

Ο Απόλλων Γαβριηλίδης ήταν χ
ορογράφος και χορευτής, παρτενέρ της Τούλας Δημητρίου . Πέθανε το 1966.

Φιλμογραφία

Ως ηθοποιός
Ο θείος από τον Καναδά (1959)
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός (1959)[κ. Καψώνης, υπάλληλος εργοστασίου Πετρίδη]
Δουλειές με φούντες (1959)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Ως σεναριογράφος
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964)

Ως σκηνοθέτης
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Ως χορογράφος
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955)
ορογράφος και χορευτής, παρτενέρ της Τούλας Δημητρίου. Πέθανε το 1966.

Φιλμογραφία
Ως ηθοποιός
Ο θείος από τον Καναδά (1959)
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός (1959)[κ. Καψώνης, υπάλληλος εργοστασίου Πετρίδη]
Δουλειές με φούντες (1959)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Ως σεναριογράφος
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964)

Ως σκηνοθέτης
Κορίτσια της Αθήνας (1961)

Ως χορογράφος
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955)

Προηγούμενο άρθροΒρεττός Νίκος
Επόμενο άρθροΓαϊτάνου Τιτίκα
Ελληνικός Κινηματογράφος Γαβριηλίδης Απόλλων
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,137ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,939ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Ζερβός Παντελής Γαβριηλίδης Απόλλων

Ζερβός Παντελής

Ο Παντελής Ζερβός του Δημητρίου υπήρξε δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου.Χαρακτηριστική φυσιογνωμία της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου (δεκαετίες '50, '60...
Ιορδανίδης Γιώργος Γαβριηλίδης Απόλλων

Ιορδανίδης Γιώργος

Ρίζου Έλσα Γαβριηλίδης Απόλλων

Ρίζου Έλσα

Γαβριηλίδης Απόλλων Γαβριηλίδης Απόλλων

Γαβριηλίδης Απόλλων