Ελληνικός Κινηματογράφος Γαβριηλίδης Απόλλων
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΒρεττός Νίκος
Επόμενο άρθροΓαϊτάνου Τιτίκα

Τυχαία Αρθρα

Άλκις Κούρκουλος

Ο Άλκης Κούρκουλος είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου 1967. Ο πατέρας του ήταν ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος και η...

Ελίζα Βόζεμπεργκ

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Σεπτεμβρίου 1956 και το πλήρες όνομα της είναι, Ελισσάβετ Βόζεμπεργκ Βρυωνίδη. Η Ελίζα Βόζεμπεργκ είναι Ελληνίδα γερμανικής...

Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν γεννήθηκε στη Καλαμαριά, στις 7 Μαΐου 1940 και το πραγματικό του όνομα ήταν, Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ήταν Έλληνας κωμικός και σατιρικός ηθοποιός,...

Γαβριηλίδης Απόλλων

Ο Απόλλων Γαβριηλίδης ήταν χ
ορογράφος και χορευτής, παρτενέρ της Τούλας Δημητρίου . Πέθανε το 1966.

Φιλμογραφία

Ως ηθοποιός
Ο θείος από τον Καναδά (1959)
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός (1959)[κ. Καψώνης, υπάλληλος εργοστασίου Πετρίδη]
Δουλειές με φούντες (1959)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Ως σεναριογράφος
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964)

Ως σκηνοθέτης
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Ως χορογράφος
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955)
ορογράφος και χορευτής, παρτενέρ της Τούλας Δημητρίου. Πέθανε το 1966.

Φιλμογραφία
Ως ηθοποιός
Ο θείος από τον Καναδά (1959)
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός (1959)[κ. Καψώνης, υπάλληλος εργοστασίου Πετρίδη]
Δουλειές με φούντες (1959)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Ως σεναριογράφος
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964)

Ως σκηνοθέτης
Κορίτσια της Αθήνας (1961)

Ως χορογράφος
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955)

Similar Articles

Αρθρα

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 626ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 626ο

Ελίζα Βόζεμπεργκ

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Σεπτεμβρίου 1956 και το πλήρες όνομα της είναι, Ελισσάβετ Βόζεμπεργκ Βρυωνίδη. Η Ελίζα Βόζεμπεργκ είναι Ελληνίδα γερμανικής...

Ηθοποιοί του παλιού κινηματογράφου που γύρισαν βιντεοταινίες

Ποιος/ποια ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου γύρισε τις περισσότερες βιντεοταινίες την δεκαετία του ΄80 και ποιος/ποια τις λιγότερες; Λάκης Κομνηνός: Ο ηθοποιός γύρισε...