1.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΓαβριηλίδης Απόλλων

Σχετικές αναρτήσεις

Γαβριηλίδης Απόλλων

Ο Απόλλων Γαβριηλίδης ήταν χ
ορογράφος και χορευτής, παρτενέρ της Τούλας Δημητρίου . Πέθανε το 1966.

Φιλμογραφία

Ως ηθοποιός
Ο θείος από τον Καναδά (1959)
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός (1959)[κ. Καψώνης, υπάλληλος εργοστασίου Πετρίδη]
Δουλειές με φούντες (1959)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Ως σεναριογράφος
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964)

Ως σκηνοθέτης
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Ως χορογράφος
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955)
ορογράφος και χορευτής, παρτενέρ της Τούλας Δημητρίου. Πέθανε το 1966.

Φιλμογραφία
Ως ηθοποιός
Ο θείος από τον Καναδά (1959)
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός (1959)[κ. Καψώνης, υπάλληλος εργοστασίου Πετρίδη]
Δουλειές με φούντες (1959)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Ως σεναριογράφος
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964)

Ως σκηνοθέτης
Κορίτσια της Αθήνας (1961)

Ως χορογράφος
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955)

Προηγούμενο άρθροΝίκος Βρεττός 1938-
Επόμενο άρθροΓαϊτάνου Τιτίκα

Σχετικές αναρτήσεις

Φασιανός Σπύρος

Ο Σπύρος Φασιανός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1943. Σπούδασε στη δραματική σχολή Πέλου Κατσέλη (1966).Ως μαθητής της σχολής ακόμα, εμφανίστηκε σε λίγες παραστάσεις του...

Λευτεριώτης Γιώργος

Γεννήθηκε το 1927 στο χωριό Γιαννάδες της Κέρκυρας. Τα σχολικά του χρόνια τα πέρασε στην πόλη της Κέρκυρας με πολύ καλές συνθήκες για την...

Πόνεσα πολύ για σένα 1964-1965

Η ταινία, “Πόνεσα πολύ για σένα” προβλήθηκε τη σαιζόν 1964-1965.Περίληψη της ταινίας, "Πόνεσα πολύ για σένα"Μια γυναίκα αφήνει το σπίτι και την κόρη της,...

Τελευταίες αναρτήσεις