30.8 C
Athens
Κατηγορία:

Γαβριηλίδης Απόλλων

Ο Απόλλων Γαβριηλίδης ήταν χ
ορογράφος και χορευτής, παρτενέρ της Τούλας Δημητρίου . Πέθανε το 1966.

Φιλμογραφία

Ως ηθοποιός
Ο θείος από τον Καναδά (1959)
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός (1959)[κ. Καψώνης, υπάλληλος εργοστασίου Πετρίδη]
Δουλειές με φούντες (1959)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Ως σεναριογράφος
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964)

Ως σκηνοθέτης
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Ως χορογράφος
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955)
ορογράφος και χορευτής, παρτενέρ της Τούλας Δημητρίου. Πέθανε το 1966.

Φιλμογραφία
Ως ηθοποιός
Ο θείος από τον Καναδά (1959)
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός (1959)[κ. Καψώνης, υπάλληλος εργοστασίου Πετρίδη]
Δουλειές με φούντες (1959)
Χίλιες παρά μια νύχτες (1960)
Η γέφυρα της ευτυχίας (1964)
Ως σεναριογράφος
Κορίτσια της Αθήνας (1961)
Τρία κορίτσια από την Αμέρικα (1964)

Ως σκηνοθέτης
Κορίτσια της Αθήνας (1961)

Ως χορογράφος
Ούτε γάτα ούτε ζημιά (1955)

Προηγούμενο άρθροΒρεττός Νίκος
Επόμενο άρθροΓαϊτάνου Τιτίκα

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα