Take a fresh look at your lifestyle.

Μπονάτσος Βλάσσης

0 495

Ο Βλάσσης Μπονάτσος (Αθήνα, 30 Νοεμβρίου 1949 – 14 Οκτωβρίου 2004) ήταν ροκ τραγουδιστής, ηθοποιός και τηλεπαρουσιαστής.

Στείλε μας το δικό σου άρθρο!!!

Γιος δικαστικού και καθηγήτριας πιάνου με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Έχει ένα μεγαλύτερο αδερφό τον Τάκη Μπονάτσο ο οποίος γεννήθηκε το 1944. Άρχισε την καριέρα του δημιουργώντας ένα μουσικό συγκρότημα τους Πελόμα Μποκιού απο το 1969-1972. Το όνομα του πήρε από τα αρχικά των ονομάτων των μελών του γκρουπ, όπου είχε υπογράψει τη μεγάλη επιτυχία ο «Γαρύφαλλος».

735565_Screen_Shot_2014-10-14_at_11.18.11_AM.png

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση “Εβίτα” με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη παίζοντας το ρόλο του Τσε. Επίσης έπαιξε μαζί της και την περίοδο 1983-1984 με την παράσταση Βίκτωρ Βικτώρια.

Η σχέση τους κράτησε περίπου έξι χρόνια {Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1982 και έληξε το Δεκέμβριο του 1987 σύμφωνα με τα περιοδικά της εποχής}. Παρουσίασε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα όπως “Με το κλειδί στο χέρι” στην κρατική τηλεόραση, τις Κόντρες, το Βλας Μπακ, το Άλλα Κόλπα, το Με φόρα και το Πάμε για άλλα, όπου ήταν γνωστός για τις ατάκες του και τη βραχνή χροιά της φωνής του.

vlassis_620+4343

Ο Μπονάτσος έγινε πανελληνίως γνωστός από την επιτυχημένη σειρά του 1991 Οι Απαράδεκτοι. Το 1996 παντρεύτηκε με τη Μάρθα Κουτουμάνου (1968) – κόρη της Ελληνίδας ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη – και ένα χρόνο αργότερα το 1997 απέκτησε την κόρη του Ζένια.

Για περισσότερα νέα, Βιογραφίες, Παρασκήνια, Βίντεο και Παιχνίδια, επισκεφτείτε το νέο μας site greekoldcinema.gr/

Απεβίωσε στις 14 Οκτωβρίου του 2004 σε ηλικία 55 ετών. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο θάνατός του οφειλόταν σε «αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα».

Φιλμογραφία   

  • Ένα Ελεύθερο Κορίτσι (1973)
  • Ο δράκος, πρόσωπο της ημέρας (1983)
  • Τηλέ-Καννίβαλοι (1987)… Δημήτρης Δημητρίου
  • Πατρίς-Ληστεία-Οικογένεια (1988)…Βλάσης
  • Ο διάβολος και το κερατό του (1989), (υποδύεται τον Άγγελο Μπουτέρη)
  • Δίψα (τηλεοπτική σειρά, 1990)
  • Ο Δραπέτης (1991)
  • Ο Διάβολος και η ουρά του(1991),(υποδύεται τον Άγγελο Μπουτέρη)
  • Οι Απαράδεκτοι (τηλεοπτική σειρά, υποδύεται τον Βλάσση)
  • Τα μπακούρια(1992)(τηλεοπτική σειρά,ως guest star)
  • Γυναίκες δηλητήριο (1993, υποδύεται τον Βλάσση)
  • Στον αστερισμό της γραβάτας (1993, υποδύεται το Ντίνο Αλεξίου)
  • Της Ελλάδος τα παιδιά (1993, ως guest σμηναγός Καραμπονάτσος)
  • Βίτσια γυναικών (2000)… Ρενάρ
  • Εκείνες κι εγώ{1996} (τηλεοπτική σειρά, ως γκεστ σταρ)

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...