Κώστας Θεοδόσης

Κώστας Θεοδόσης

Ο Κώστας Θεοδόσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934 και σπούδασε στη Σχολή Θεάτρου Τάκη Μουζενίδη και τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών. Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο, ήταν στην επιθεώρηση »Ομόνοια Πλας» στο θέατρο Κυβέλης το 1954. Υπήρξε το πιο πολυφωτογραφημένο φωτομοντέλο στις έντυπες διαφημίσεις της δεκαετίας 1960 και 1970, αργότερα εμφανίστηκε και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Ασχολήθηκε με την οργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε δήμους, κοινότητες κι διάφορους οργανισμούς. Υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού Ράνιας Ιωαννίδου. Πέθανε το 1995.
 

Φιλμογραφία

Τα παιδιά του ονείρου (1992)

Η μάνα της φόνισσας (1989)
Γράμμος (1971)
Στον ίλιγγο της ζωής (1969)
Ο προδότης (1967)
Χάιδω (1967)
Είμαι μάνα και πονώ (1966)
Αδικία (1966) [Χάρης]
Άγγελοι χωρίς φτερά (1965)
Ο νικητής (1965)
Ρημαγμένο σπίτι (1964)
Συγχώρεσέ με αγάπη μου (1964)
Ο καλός μας άγγελος (1961) [Γιώργος]
Η αυγή του θριάμβου (1960)
Η μουσίτσα (1959)[στη δεξίωση]

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Επεξεργασία ηθοποιών


Επεξεργασία παρασκηνίου

Σχόλια
Loading...