Το φλερτ ανάμεσα σε δύο αστέρες

φλερτ
Advertisement

Στις αρχές της δεκαετίας του 70 ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ο τραγουδιστής φαινόμενο. Το αστέρι του είχε ξεφύγει από τις πίστες και έλαμπε επίσης στον κινηματογράφο και το σανίδι του θεάτρου. Ήταν και ένας μεγάλος καρδιοκατακτητής.

Advertisement
Τόλης Βοσκόπουλος Μπάρμπαρα Μπουσέ
Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Μπάρμπαρα Μπουσέ χορεύουν στην Νεράϊδα το καλοκαίρι του 1972

Η Μπάρμπαρα Μπουσέ ήταν η όμορφη Γερμανίδα σταρ που έκανε καριέρα στον Ευρωπαϊκό Κινηματογράφο. Το 1976 έπαιξε και στο «Αγκίστρι» του Ερρίκου Ανδρέου. Μερικά χρόνια νωρίτερα, το 1972 είχε συναντηθεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο, μια βραδιά στη «Νεράιδα» όπου εμφανιζόταν ο λαϊκός βάρδος.

Η συνάντηση είχε απαθανατιστεί από τις κάμερες και ήταν ιδιαίτερα θερμή. Ο εβδομαδιαίος Τύπος της εποχής μιλούσε για φλερτ ανάμεσα στους δύο αστέρες.

Οι φήμες ήθελαν την ηθοποιό να υποκύπτει στην ιδιαίτερη γοητεία του τραγουδιστή. Όπως και να έχει ήταν ο μεγάλος έρωτας του με τη Ζωή Λάσκαρη που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού εκείνη τη χρονιά.

Στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης είχε τραγουδήσει το «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά» πέφτοντας στα γόνατα μπροστά στη Λάσκαρη που βρισκόταν στην πρώτη σειρά. Ένα από τα συμβάντα του έρωτα τους που είχε συζητηθεί ιδιαίτερα…

Προηγούμενο άρθροΗ κυρία δήμαρχος 1959-1960
Επόμενο άρθροΗ Ζαβολιάρα 1959-1960