Ελληνικός Κινηματογράφος Θεοχάρη (Χλόη) Καίτη
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΘεοφίλου Ελένη
Επόμενο άρθροΙακωβίδης Μιχαήλ

Τυχαία Αρθρα

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...

Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν γεννήθηκε στη Καλαμαριά, στις 7 Μαΐου 1940 και το πραγματικό του όνομα ήταν, Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ήταν Έλληνας κωμικός και σατιρικός ηθοποιός,...

Θεοχάρη (Χλόη) Καίτη

Η Καίτη Θεοχάρη γεννήθηκε στην Ξάνθη και είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Σε κάποιες ταινίες εμφανίστηκε ως Καίτη Χλόη. Πήγε να ξεπεράσει σε ”γυμνά” την Ζέτα Αποστόλου, αλλά δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε επίσης: Τρεις Σπάνιες Φωτογραφίες Που Δείχνουν Την Τζένη Καρέζη, Κατάξανθη!!!
Φιλμογραφία
Ερωτικές στιγμές (1972)
Παιδί μου, αγάπη μου (1969) [Καίτη]
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968) [Μαίρη]
Υπόθεσις Ερμής (1968)
Άκρως απόρρητο (1967)
Τρούμπα 67 (1967) [Ρίτα]
Ματωμένη Γη (1967) [Μαρία]
Μαζί σου για πάντα (1966)
Ο αδελφός μου ο τρελάρας / Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966) [Λένα]
Το παραστράτημα της ορφανής (1966)
Γαβριέλα, η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)
Ο μπαμπάς μου ο τέντι μπόις (1966)
Ούτε μιλάει ούτε λαλάει (1966)
Καημοί στη φτωχογειτονιά (1965)[Ειρήνη]ΩΣ ΧΛΟΗ
Στουρνάρα 288 (1959) [Ερατώ Κολιοδήμα]

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Similar Articles

Αρθρα

Επτά αποκαλύψεις για την ταινία Η νεράιδα και το παλικάρι

1ον.  Στους τίτλους της ταινίας αναγράφονται τα ονόματα δύο ηθοποιών που όμως δεν εμφανίζονται στην ταινία. Πρόκειται για την Νίτσα Μαρούδα και την  Ρένα...

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 628ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 628ο

Επτά αποκαλύψεις για την ταινία Η Παριζιάνα

Η Παριζιάνα είναι ελληνική κωμική ταινία του 1969, σε παραγωγή Φίνος Φιλμ και σκηνοθεσία-σενάριο του Γιάννη Δαλιανίδη. Πρωταγωνιστούν: Ρένα Βλαχοπούλου, Χρόνης Εξαρχάκος, Βαγγέλης Σειληνός,...