Θεοχάρη (Χλόη) Καίτη

on

Η Καίτη Θεοχάρη γεννήθηκε στην Ξάνθη και είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Σε κάποιες ταινίες εμφανίστηκε ως Καίτη Χλόη. Πήγε να ξεπεράσει σε ”γυμνά” την Ζέτα Αποστόλου, αλλά δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε επίσης: Τρεις Σπάνιες Φωτογραφίες Που Δείχνουν Την Τζένη Καρέζη, Κατάξανθη!!!
Φιλμογραφία
Ερωτικές στιγμές (1972)
Παιδί μου, αγάπη μου (1969) [Καίτη]
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968) [Μαίρη]
Υπόθεσις Ερμής (1968)
Άκρως απόρρητο (1967)
Τρούμπα 67 (1967) [Ρίτα]
Ματωμένη Γη (1967) [Μαρία]
Μαζί σου για πάντα (1966)
Ο αδελφός μου ο τρελάρας / Ο αδελφός μου ο λόρδος (1966) [Λένα]
Το παραστράτημα της ορφανής (1966)
Γαβριέλα, η αμαρτωλή της Αθήνας (1966)
Ο μπαμπάς μου ο τέντι μπόις (1966)
Ούτε μιλάει ούτε λαλάει (1966)
Καημοί στη φτωχογειτονιά (1965)[Ειρήνη]ΩΣ ΧΛΟΗ
Στουρνάρα 288 (1959) [Ερατώ Κολιοδήμα]

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΘεοφίλου Ελένη
Επόμενο άρθροΙακωβίδης Μιχαήλ
Ελληνικός Κινηματογράφος Θεοχάρη (Χλόη) Καίτη
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,315ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,967ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Μαλικένζου Έρση Θεοχάρη (Χλόη) Καίτη

Μαλικένζου Έρση

Η Έρση Μαλικένζου είναι ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1940 στην Θεσσαλονίκη και είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Ηλία Μυλωνάκο.Σπούδασε στην Δραματική Σχολή του Π.Ι.Ε.Π....
Γνώριζες ότι Μέρος 10ο Θεοχάρη (Χλόη) Καίτη

Άντονυ Τόνυ

Αντωνίου Αντώνης Θεοχάρη (Χλόη) Καίτη

Αντωνίου Αντώνης

Χρονοπούλου Μαίρη Θεοχάρη (Χλόη) Καίτη

Χρονοπούλου Μαίρη