3.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΘεοχάρη Έφη

Σχετικές αναρτήσεις

Θεοχάρη Έφη

Η Έφη Θεοχάρη είναι ηθοποιός με καταγωγή από τη Σάμο. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Τζεβελέκο και μένουν στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Άγρια πάθη (1967)
Μάρθα η γυναίκα του πόνου (1970)
Γυναίκες στα όπλα (1979)
Πάτερ Γκομένιος (1982)
Σερίφης ο “μηχανοφάγος” (1983)
Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια (1984)
Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο (1985)
Ένας πρωτάρης στο κολλέγιο! (1985)
Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΘεοφίλου Ελένη
Επόμενο άρθροΙακωβίδης Μιχαήλ

Σχετικές αναρτήσεις

Παναγιωτοπούλου Άννα

Η Άννα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Κυψέλη, στις 30 Ιουλίου 1947 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός.Από τα παιδικά της χρόνια ήθελε να γίνει ηθοποιός....

Κοινωνία ώρα μηδέν (1966-1967)

Η ταινία, "Κοινωνία ώρα μηδέν" προβλήθηκε τη σαιζόν 1966-1967 και έκοψε 596.289 εισιτήρια. Ήρθε στην 2η θέση σε 117 ταινίες.-Πρόκεται για μια από τις...

Λόλα (1963-1964)

Η ταινία, "Λόλα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1963-1964 και έκοψε 313.822 εισιτήρια. Ήρθε στην 8η θέση σε 92 ταινίες.-Ο Πάνος Γαβαλάς και η Ρία Κούρτη...

Τελευταίες αναρτήσεις