11.6 C
Athens
Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΘεοχάρη Έφη

Σχετικές αναρτήσεις

Θεοχάρη Έφη

- Advertisement -

Η Έφη Θεοχάρη είναι ηθοποιός με καταγωγή από τη Σάμο. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Τζεβελέκο και μένουν στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Άγρια πάθη (1967)
Μάρθα η γυναίκα του πόνου (1970)
Γυναίκες στα όπλα (1979)
Πάτερ Γκομένιος (1982)
Σερίφης ο “μηχανοφάγος” (1983)
Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια (1984)
Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο (1985)
Ένας πρωτάρης στο κολλέγιο! (1985)
Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ρίκα Διαλυνά 1934-

Η Ρίκα Διαλυνά είναι ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης, με διεθνή καριέρα. Προερχόμενη από το χώρο των καλλιστείων, εμφανίστηκε σε...

Χαμένη ευτυχία 1966-1967

Η ταινία, "Χαμένη ευτυχία" προβλήθηκε τη σαιζόν 1966-1967 και έκοψε 137.252 εισιτήρια. Ήρθε στην 47η θέση σε 117 ταινίες.-Ο Παύλος Τάσιος, που υπήρξε χρόνια...

Ραγισμένες καρδιές 1945-1946

Η ταινία, “Ραγισμένες καρδιές” προβλήθηκε τη σαιζόν 1945-1946.Περίληψη της ταινίας, "Ραγισμένες καρδιές"Στη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου μια κοπέλα μαθαίνει ότι αγνοείται ο αγαπημένος της....

Τελευταίες αναρτήσεις