32.1 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΘεοχάρη Έφη

Σχετικές αναρτήσεις

Θεοχάρη Έφη

- Advertisement -

Η Έφη Θεοχάρη είναι ηθοποιός με καταγωγή από τη Σάμο. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Τζεβελέκο και μένουν στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Άγρια πάθη (1967)
Μάρθα η γυναίκα του πόνου (1970)
Γυναίκες στα όπλα (1979)
Πάτερ Γκομένιος (1982)
Σερίφης ο “μηχανοφάγος” (1983)
Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια (1984)
Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο (1985)
Ένας πρωτάρης στο κολλέγιο! (1985)
Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Δώρα Κακουράτου 1944-2022

Η Δώρα Κακουράτου γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στη Λεμεσό το 1944 και ήταν Κύπρια ηθοποιός.Σε ηλικία 15 ετών άρχισε να παίζει στο Θίασο, "Ηνωμένων...

Κατσέλη Αλέκα

Η Αλέκα Κατσέλη, το γένος Μαζαράκη, ηθοποιός μεγάλου βεληνεκούς και εξαιρετικής ομορφιάς, λάμπρυνε το ελληνικό θέατρο με το ταλέντο, το ήθος, την πνευματικότητα και την...

Φραντζέσκα Αλεξάνδρου 1934-

Η Φραντζέσκα Αλεξάνδρου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1934 και τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη.Δούλεψε για πρώτη φορά το 1955 στην Θεσσαλονίκη με...

Τελευταίες αναρτήσεις