25.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΘεοχάρη Έφη

Σχετικές αναρτήσεις

Θεοχάρη Έφη

Η Έφη Θεοχάρη είναι ηθοποιός με καταγωγή από τη Σάμο. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Τζεβελέκο και μένουν στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Άγρια πάθη (1967)
Μάρθα η γυναίκα του πόνου (1970)
Γυναίκες στα όπλα (1979)
Πάτερ Γκομένιος (1982)
Σερίφης ο “μηχανοφάγος” (1983)
Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια (1984)
Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο (1985)
Ένας πρωτάρης στο κολλέγιο! (1985)
Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΘεοφίλου Ελένη
Επόμενο άρθροΙακωβίδης Μιχαήλ

Σχετικές αναρτήσεις

Ίλυα Λιβυκού 1919-2002

Η Ίλυα Λιβυκού, ηθοποιός που τη διέκρινε κυρίως η ποιότητα και η λάμψη, σφράγισε με τους ρόλους της το θέατρο και την 7η τέχνη...

Ρηγόπουλος Κώστας

Ο Κώστας Ρηγόπουλος (του Φανουρίου) υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και παράλληλα θιασάρχης και θεατρικός επιχειρηματίας.Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22...

Γιαννακοπούλου Μαρία

Η Μαρία Γιαννακοπούλου γεννήθηκε το 1918 στην Αθήνα και ήταν ηθοποιός, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Πρωτοεμφανίστηκε στο θέατρο το 1938 με το θίασο του...

Τελευταίες αναρτήσεις