15.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΘεοχάρη Έφη

Σχετικές αναρτήσεις

Θεοχάρη Έφη

Η Έφη Θεοχάρη είναι ηθοποιός με καταγωγή από τη Σάμο. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Τζεβελέκο και μένουν στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Άγρια πάθη (1967)
Μάρθα η γυναίκα του πόνου (1970)
Γυναίκες στα όπλα (1979)
Πάτερ Γκομένιος (1982)
Σερίφης ο “μηχανοφάγος” (1983)
Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια (1984)
Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο (1985)
Ένας πρωτάρης στο κολλέγιο! (1985)
Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Καλογεροπούλου Ξένια

Η Ξένια Καλογεροπούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Σεπτεμβρίου του 1936. Ο πατέρας της ήταν ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ η...

Όλγα Δαμάνη 1943-

Η Όλγα Δαμάνη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Νοεμβρίου του 1943 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Το 1975 αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης. Ξεκίνησε την...

Οι κακοί του Ελληνικού Κινηματογράφου

Έγιναν γνωστοί σε ρόλους κακών και μοχθηρών ανθρώπων, αν και στην πραγματική τους ζωή ήταν άνθρωποι καλοσυνάτοι και με ήθος. Το iart σας παρουσιάζει...

Τελευταίες αναρτήσεις