in

Θεοχάρη Έφη

Θεοχάρη Έφη Θεοχάρη Έφη svg xml charset utf 8  3Csvg xmlns 3D http 3A 2F 2Fwww

Η Έφη Θεοχάρη είναι ηθοποιός με καταγωγή από τη Σάμο. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Τζεβελέκο και μένουν στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Άγρια πάθη (1967)
Μάρθα η γυναίκα του πόνου (1970)
Γυναίκες στα όπλα (1979)
Πάτερ Γκομένιος (1982)
Σερίφης ο “μηχανοφάγος” (1983)
Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια (1984)
Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο (1985)
Ένας πρωτάρης στο κολλέγιο! (1985)
Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Τι νομίζετε;

0 Πόντοι
Upvote Downvote

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0
Θεοχάρη Έφη Θεοχάρη Έφη svg xml charset utf 8  3Csvg xmlns 3D http 3A 2F 2Fwww

Θεοδωρόπουλος Άγγελος

Θεοχάρη Έφη Θεοχάρη Έφη svg xml charset utf 8  3Csvg xmlns 3D http 3A 2F 2Fwww

Ιακωβίδου Βίκυ