Θεοχάρη Έφη

on

Η Έφη Θεοχάρη είναι ηθοποιός με καταγωγή από τη Σάμο. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Τζεβελέκο και μένουν στην Αθήνα.
Φιλμογραφία
Άγρια πάθη (1967)
Μάρθα η γυναίκα του πόνου (1970)
Γυναίκες στα όπλα (1979)
Πάτερ Γκομένιος (1982)
Σερίφης ο “μηχανοφάγος” (1983)
Μάντεψε τι κάνω… τα βράδια (1984)
Ο αγκαλίτσας: Ένα εξαγόμενο κορόιδο (1985)
Ένας πρωτάρης στο κολλέγιο! (1985)
Ψηλός λιγνός και ψεύταρος (1985)

www.ellinikoskinimatografos.gr
Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΘεοφίλου Ελένη
Επόμενο άρθροΙακωβίδης Μιχαήλ
Ελληνικός Κινηματογράφος Θεοχάρη Έφη
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
59,104ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,512ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Τσαγανέας Χρήστος Θεοχάρη Έφη

Τσαγανέας Χρήστος

Ο Χρήστος Τσαγανέας (2 Ιουλίου 1906 - 2 Ιουλίου 1976) ήταν Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Γεννήθηκε στη Βραΐλα της Ρουμανίας. Εμφανίστηκε σε...
Ηλιόπουλος Ντίνος Θεοχάρη Έφη

Ηλιόπουλος Ντίνος

Δήμου Σόνια Θεοχάρη Έφη

Δήμου Σόνια

Παπανίκα Καίτη Θεοχάρη Έφη

Παπανίκα Καίτη