Όταν η Μαίρη Χρονοπούλου έγινε ντίρλα για να πει την Γυναίκα του γλεντιού

Μαίρη Χρονοπούλου
Advertisement

Ιστορίες από τους μεγάλους ηθοποιούς από τον ελληνικό κινηματογράφο διηγήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας στο Στούντιο 4 κι ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου.

Advertisement

«Το βιβλίο το τυραννάμε με την Μαίρη γιατί έχουμε διαφορετικές απόψεις. Το λέω για πρώτη φορά δημόσια γιατί εγώ έχω μια άλλου είδους συνταγή για μι βιογραφία κι η Μαίρη μια διαφορετική. Εγώ πρώτα από όλα δεν γίνεται να μην γράψω για το σινεμά και το θέατρο. Η Μαίρη δεν θέλει, θέλει πιο σημερινά και φιλοσοφημένα πράγματα. Μωρέ αυτά είναι πολύ παλιομοδίτικα μου λέει. Είναι η καταγραφή της ζωής σου, το ένδοξο παρελθόν σου. Δεν γίνεται να μην τα πεις» ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας

«Για να πει την Γυναίκα του Γλεντιού, έγινε ντίρλα. Δεν το ξέρει ο κόσμος. Πήρε μια πορτοκαλάδα, την άδειασε κι έβαλε κονιάκ. Το ήπιε γιατί προερχόταν από ποιοτικό θέατρο. Ερχόταν από μια μεγαλοαστική οικογένεια και θα πάει να χορέψει τσιφτετέλι; Τής λέει η μάνα της ντροπή τι είναι αυτό. Τελικά για να κάνει αυτήν την σκηνή, είπε το κονιάκ, έγινε ντίρλα και τα έδωσε όλα. Αυτά δεν τα ξέρει ο κόσμος και θέλω να τα γράψω» σημείωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Πηγή άρθρου: zappit.gr

Προηγούμενο άρθροΜην ερωτεύεσαι το Σάββατο 1961-1962
Επόμενο άρθροΑχ αυτή η γυναίκα μου 1967-1968