Ο Κούρκουλος και η Αλίκη μου έκαναν ανελέητο πόλεμο

Κούρκουλος
Advertisement

Είναι ένας γνωστός ηθοποιός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Advertisement

Η σχέση του με τον Νίκο Κούρκουλο ήταν φιλική μέχρι την στιγμή που βρέθηκαν και οι δυο στην ίδια εταιρεία. «Στη Φίνος Φιλμ είχα κάνει τριετές συμβόλαιο για τρεις ταινίες τον χρόνο και τελικά αντί για εννέα , έγιναν μόνο τρεις.

prekas

Γιατί; Δεν το επέτρεπαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Νίκος Κούρκουλος, με τον οποίο ήμασταν φίλοι όταν συνεργαζόμουν με τον Τζέιμς Πάρις, αλλά όταν μπήκα στο φινέικο άλλαξε συμπεριφορά απέναντί μου», εξήγησε ο Κώστας Πρέκας σε συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα και συνέχισε: «Με το που πάτησα το πόδι μου στη Φίνος τον συνάντησα στο φουαγιέ. Έκαναν να τον αγκαλιάσω αλλά εκείνος με απέφυγε.

Από τότε δεν μου ξαναμίλησε ποτέ. Όπως μάθαινα πήγαινε τα βράδια στην αίθουσα προβολής και έβλεπε τα πλάνα των ταινιών που γύριζα. Καταλάβαινε ότι είχα απήχηση και έβαζε βέτο στον Φίνο να μην προχωρήσω» και συνέχισε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη:

«Επειδή εγώ ήμουν ο πιο ακριβοπληρωμένος στη Φίνος παίρνοντας 400.000 δραχμές την ταινία, είπε κάποια στιγμή για εμένα στο φουαγιέ της εταιρείας ”Καλέ αυτός είναι τρελός. Στο κάτω κάτω ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παίρνει 250.000 δραχμές. Εγώ, μόλις την άκουσα της απάντησα: ”έχετε δίκιο στο κάτω – κάτω”.

Με στραγγάλισε ο Φίνος γιατί με πήρε στην εταιρία του για να με παροπλίσει. Εγώ, όμως του φέρθηκα καλά, γι’ αυτό έλεγε ”αν είχα δέκα σαν τον Πρέκα θα ήμουν Φοξ”. Και αυτό το έλεγε γιατί πήγαινα πρώτος στο γύρισμα και πάντα διαβασμένος και έβγαζα πάντα περισσότερα πλάνα απ’ όσα ήταν προγραμματισμένα.

Προηγούμενο άρθροΤι έχει αποκαλύψει η Μάρω Κοντού για τον Δημήτρη Χορν
Επόμενο άρθροΌταν ο Γιώργος Κωνσταντίνου απορρίφθηκε ως εντελώς ατάλαντος