Γνώριζες ότι Μέρος 1ο

Μέρος 1ο
Advertisement

Η Μαίρη Χρονοπούλου κάνει μια πολύ τολμηρή εμφάνιση στην ταινία, Κοινωνία ώρα μηδέν, επειδή εκείνη το ζήτησε απο τον σκηνοθέτη, Ντίνο Δημόπουλο. Ύστερα απο τα Δάκρυα για την Ηλέκτρα, όπου η Μαίρη υποδύθηκε τη μητέρα της Ζωής Λάσκαρη, όλοι της έλεγαν οτι έκανε μέγα σφάλμα να δεχτεί ρόλο μητέρας μιας τόσο μεγάλης κόρης. Κάποιοι μάλιστα, της είπαν οτι αυτό θα είχε σοβαρό αντίκτυπο στη μετέπειτα καριέρα της. Η Μαίρη απάντησε οτι η καριέρα της δε θα πάθαινε τίποτα και οτι στην αμέσως επόμενη ταινία που θα γύριζε θα έδειχνε και το στήθος της. Αυτό ακριβώς έγινε και στην επίμαχη σκηνή στην οποία βρίσκεται και ο Νίκος Κούρκουλος, τη βλέπουμε στην αρχή του Κοινωνία ώρα μηδέν.

Advertisement

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχτισε την εξοχική κατοικία της στον Θεολόγο, επειδή ξετρελάθηκε με το μέρος όταν το πρωτοείδε στα γυρίσματα της ταινίας, Η αγάπη μας.

Η Ελένη Ανουσάκη χορεύει στο Μαριχουάνα στοπ, φορώντας κατεστραμμένο καλσόν. Πρόκειται για το χορευτικό που έχει η Ελένη στο αεροδρόμιο και που αν προσέξει κανείς καλά, θα διαπιστώσει έναν μεγάλο πόντο στο σκούρο καλσόν της. Η ζημιά έγινε την ώρα που η ηθοποιός ντυνόταν για το γύρισμα και το δαχτυλίδι της πιάστηκε στο καλσόν. Το παράξενο είναι οτι κανείς δεν πρόσεξε τη ζημιά, παρά μονάχα όταν η ταινία βγήκε στις αίθουσες.

Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πάντα πρόβλημα στα χορευτικά της να σηκώσει το ένα πόδι της. Ύστερα απο κόπο και πολλή δουλειά με τον εκάστοτε χορογράφο, κατάφερνε τελικά να μη φαίνεται η δυσκολία της.

Το πραγματικό επώνυμο της Κατερίνας Γιουλάκη, είναι Γιουβαρλάκη.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Γιώργος Γαβριηλίδης ήταν απίστευτα σνομπ, όσον αφορά τους ρόλους που δέχονταν. Για να πούνε και οι δυο το Ναι σε έναν ρόλο, αυτός έπρεπε να είναι ρόλος διευθυντή, βιομηχάνου, εφοπλιστή, στρατιωτικού και τέλος πάντων ρόλος ενός ανθρώπου που βρισκόταν πολύ ψηλά κοινωνικά.

Προηγούμενο άρθροΗ Τζένη Καρέζη και το νυφικό στην ταινία Τζένη Τζένη
Επόμενο άρθροΓνώριζες ότι Μέρος 16ο