17.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΣούλα Γαλάτη 1945-

Σχετικές αναρτήσεις

Σούλα Γαλάτη 1945-

Η Σούλα Γαλάτη γεννήθηκε στις 07 Απριλίου του 1945 στην Κεφαλονιά.

Στην ταινία, “Θύελλα σε παιδική καρδιά” του 1965 εμφανίζεται ως Τέσσι Γαλάτη.

Σούλα Γαλάτη: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1965Θύελλα σε παιδική καρδιά
1965Το τελευταίο δάκρυ
1965Τρεις καρδιές ένας χτύπος
1966Αμαρτωλές της Νύχτας
1966Πλήγωσες την Αγάπη μου
1967Έρωτες στη Λέσβο
1967Στο κατώφλι της μοίρας
1968Λάουρα
1968Στη ζωή μαζί σου πόνεσα
1970Οι γενναίοι του Βορρά
1973Το πιο γρήγορο μπουζούκι
1986Ανάμεσα σε 7 γυναίκες
1986Οι γυναίκες μου τρελάθηκαν
1987Γαμπρός από τον τόπο σου ας είναι και βλήμα
1987Επάγγελμα: Άντρες
1987Εραστής και γκαφατζής
1987Η γειτονιά των τρελών
1987Η φάπα της χρονιάς

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΓαλανός Τάκης
Επόμενο άρθροΓαρυφάλλου Νίκος

Σχετικές αναρτήσεις

Φραντζέσκα Αλεξάνδρου 1934-

Η Φραντζέσκα Αλεξάνδρου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1934 και τελείωσε τη Δραματική Σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη.Δούλεψε για πρώτη φορά το 1955 στην Θεσσαλονίκη με...

Νοταρά Σαπφώ

Η Σαπφώ Νοταρά γεννήθηκε στην Βήσσανη Ιωαννίνων το 1907.Το πραγματικό της επώνυμο ήταν Χανδάνου.Γυναίκα καλλιεργημένη και πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μοναδική στο είδος της,...

Γαρμπή Τζόλυ

Η Τζόλυ Γαρμπή ήταν Ελληνίδα ηθοποιός του κινηματογράφου. Ήταν για 60 χρόνια σύζυγος του επίσης ηθοποιού Θόδωρου Μορίδη.Γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ από Κεφαλονίτες γονείς, το...

Τελευταίες αναρτήσεις