Ελληνικός Κινηματογράφος Γαλάτη Σούλα
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΓαλανός Τάκης
Επόμενο άρθροΓαρυφάλλου Νίκος

Τυχαία Αρθρα

Χάρρυ Κλυνν

Ο Χάρρυ Κλυνν γεννήθηκε στη Καλαμαριά, στις 7 Μαΐου 1940 και το πραγματικό του όνομα ήταν, Βασίλης Τριανταφυλλίδης. Ήταν Έλληνας κωμικός και σατιρικός ηθοποιός,...

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...

Γαλάτη Σούλα

Σούλα ή Τέσσι Γαλάτη εννήθηκε στις 7 Απριλίου 1945 στην Κεφαλονιά.
Φιλμογραφία
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968) [Αλέκα]
Λάουρα (1968)
Έρωτες στη Λέσβο (1967)
Στο κατώφλι της μοίρας (1967)
Αμαρτωλές της νύχτας (1966)
Πλήγωσες την αγάπη μου (1966) [Λουίζα]
Το τελευταίο δάκρυ (1965) [Άννα]
Θύελλα σε παιδική καρδιά (1965)[ξαδέλφη του Σπύρου]
Τρεις καρδιές, ένας χτύπος (1965)[Φούλα]
Θύελλα σε παιδική καρδιά (1965) [Καίτη]

Similar Articles

Αρθρα

Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 624ο

Ενώστε το παζλ, πείτε μας τον χρόνο που κάνατε και σχολιάστε την φωτογραφία!!!Για περισσότερα παζλ πατήστε ΕΔΩ. Παζλ του Ελληνικού Κινηματογράφου 624ο

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κέδρος της Καρδίτσας στις 15 Ιανουαρίου του 1962 και είναι Έλληνας ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου. Αποτέλεσε...

Επτά αποκαλύψεις για την ταινία Η νεράιδα και το παλικάρι

1ον.  Στους τίτλους της ταινίας αναγράφονται τα ονόματα δύο ηθοποιών που όμως δεν εμφανίζονται στην ταινία. Πρόκειται για την Νίτσα Μαρούδα και την  Ρένα...