38.3 C
Athens
Κατηγορία:

Γαλάτη Σούλα

Σούλα ή Τέσσι Γαλάτη εννήθηκε στις 7 Απριλίου 1945 στην Κεφαλονιά.
Φιλμογραφία
Το πιο γρήγορο μπουζούκι (1973)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)
Στη ζωή μαζί σου πόνεσα (1968) [Αλέκα]
Λάουρα (1968)
Έρωτες στη Λέσβο (1967)
Στο κατώφλι της μοίρας (1967)
Αμαρτωλές της νύχτας (1966)
Πλήγωσες την αγάπη μου (1966) [Λουίζα]
Το τελευταίο δάκρυ (1965) [Άννα]
Θύελλα σε παιδική καρδιά (1965)[ξαδέλφη του Σπύρου]
Τρεις καρδιές, ένας χτύπος (1965)[Φούλα]
Θύελλα σε παιδική καρδιά (1965) [Καίτη]

Προηγούμενο άρθροΓαλανός Τάκης
Επόμενο άρθροΓαρυφάλλου Νίκος

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα