17.5 C
Athens

Αξελός Ρήγας

Παρόμοια αρθρα

Ο Ρήγας Αξελός γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει παίξει σε περισσότερες από 90 θεατρικές παραστάσεις με κρατικούς ή ιδιωτικούς θιάσους.
Έπαιξε επίσης σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές.
Διετέλεσε Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για 10 χρόνια. Επίσης διετέλεσε μέλος της διοίκησης κρατικών θεατρικών και κινηματογραφικών οργανισμών, σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων, για περισσότερο από 20 χρόνια.
Φιλμογραφία
Λυσιστράτη (1972)
Οι αριθμημένοι (1998)
Ούλοι εμείς εφέντη (1998)
Κάθε Σάββατο (1999)
Οι γενναίοι της Σαμοθράκης (2003)
Ηθικόν ακμαιότατον (2006)

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθροΑντωνίου Αντώνης
Επόμενο άρθροΑπέργη Ελεάνα

Περισσότερα άρθρα

Σε αυτη κατηγορία

Άντλερ Ρίτα

Η Ρίτα Άντλερ γεννήθηκε το 1945 και είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής Αθηνών του Γ. Θεοδοσιάδη το 1966. Φιλμογραφία Ορφανή στους πέντε δρόμους (1964)ΩΣ ΛΗΔΑ...

Βαξεβανίδου Μαίρη

Η Μαίρη Βαξεβανίδου (Βάνα) γεννήθηκε στον Πειραιά το 1931.Έκανε σπουδές στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Ωδείου και τη Σχολή Χορού της Έλλης Ζουρούδη.Διακρίθηκε σε...

Ναθαναήλ Έλενα

Δημοφιλής ελληνίδα ηθοποιός, από τις πιο όμορφες και ξεχωριστές παρουσίες της εγχώριας σόουζ-μπιζ. Διακρίθηκε, κυρίως, για τους κινηματογραφικούς ρόλους της.Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε στις...

Τελευταία άρθρα