14.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΡήγας Αξελός

Σχετικές αναρτήσεις

Ρήγας Αξελός

Ο Ρήγας Αξελός γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει παίξει σε περισσότερες από 90 θεατρικές παραστάσεις με κρατικούς ή ιδιωτικούς θιάσους.
Έπαιξε επίσης σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές.
Διετέλεσε Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για 10 χρόνια. Επίσης διετέλεσε μέλος της διοίκησης κρατικών θεατρικών και κινηματογραφικών οργανισμών, σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων, για περισσότερο από 20 χρόνια.

Ρήγας Αξελός: Φιλμογραφία

Λυσιστράτη (1972)
Οι αριθμημένοι (1998)
Ούλοι εμείς εφέντη (1998)
Κάθε Σάββατο (1999)
Οι γενναίοι της Σαμοθράκης (2003)
Ηθικόν ακμαιότατον (2006)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Κώστας Μουσούρης

Ο Κώστας Μουσούρης (1903 - 7 Δεκεμβρίου 1976) ήταν Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης, ποιητής και θεατρικός επιχειρηματίας.Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1903. Αποφοίτησε από τη Σχολή...

Ανδρέας Τσάκωνας 1942-2015

Ο Ανδρέας Τσάκωνας ήταν ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου. Γεννήθηκε στο Περιγιάλι Κορινθίας το 1942 και σπούδασε στη δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη. Πρωτοεμφανίστηκε...

Γιώργος Ζαϊφίδης 1939-2006

Ο Γιώργος Ζαϊφίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1939 (άλλη πηγή αναφέρει το 1937) σπούδασε στις δραματικές σχολές Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και Πέλου Κατσέλη...

Τελευταίες αναρτήσεις