7.8 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑσκαρίδου Αλεξία

Σχετικές αναρτήσεις

Ασκαρίδου Αλεξία

Η ηθοποιός Αλεξία Ασκαρίδου ”δάνεισε” τη φωνή της σε παιδικές σειρές όπως ”Κάντυ Κάντυ”, ”Το μικρό σπίτι στο λιβάδι” και άλλες.

Φιλμογραφία
Εσένα μόνο αγαπώ (1970)
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970)
Ο νάνος και οι 7 χιονάτες (1970)
Ο αήττητος (1971)
Ο φαφλατάς (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971)
Παραγγελιά ! (1980)

Προηγούμενο άρθροΡουμπίνη Ασδραγάνη
Επόμενο άρθροΑτζολετάκη Γωγώ

Σχετικές αναρτήσεις

Ζαρταλούδης Αλέκος

Ο Αλέκος Ζαρταλούδης (1929 - 7 Φεβρουαρίου 2007) ήταν ηθοποιός από τη Χίο.Γεννήθηκε στη Χίο το 1929 και αποφοίτησε, το 1965, από τη δραματική...

Αλέξης Ζορμπάς

Αλέξης ΖορμπάςΈτρα: Η ταινία είναι Αμερικανικής και Ελληνικής παραγωγής και η γλώσσα αυτής Αγγλική και Ελληνική.Η ταινία αυτή σημείωσε τη μεγαλύτερη οικονομική επιτυχία στο...

Μάινας Στέλιος

Ο Στέλιος Μάινας γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου την 1 Οκτωβρίου του 1957 και μεγάλωσε στην Αθήνα.Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων (ξενοδοχειακές σπουδές) και αργότερα τελείωσε τη δραματική σχολή...

Τελευταίες αναρτήσεις