30.6 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑλεξία Ασκαρίδου

Σχετικές αναρτήσεις

Αλεξία Ασκαρίδου

Η ηθοποιός Αλεξία Ασκαρίδου ”δάνεισε” τη φωνή της σε παιδικές σειρές όπως ”Κάντυ Κάντυ”, ”Το μικρό σπίτι στο λιβάδι” και άλλες.

Αλεξία Ασκαρίδου:Φιλμογραφία

Εσένα μόνο αγαπώ (1970)
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970)
Ο νάνος και οι 7 χιονάτες (1970)
Ο αήττητος (1971)
Ο φαφλατάς (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971)
Παραγγελιά ! (1980)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΡουμπίνη Ασδραγάνη
Επόμενο άρθροΓωγώ Ατζολετάκη 1953-

Σχετικές αναρτήσεις

Μαίρη Γιαμαρέλου

Η Μαίρη Γιαμαρέλου είναι πολυτάλαντη και πανέμορφη σουμπρέτα του Μουσικού Θεάτρου. Γεννήθηκε στην Αθήνα πιθανότατα στις 3 Νοεμβρίου 1949 . Μεγαλύτερή της αδελφή είναι...

Ζωζώ Νταλμάς

Η Ζωζώ Νταλμάς (το πραγματικό της όνομα ήταν Ζωή Σταυρίδη), γεννήθηκε στη Κωνσταντινούπολη το 1900 ή το 1905 και ήταν κοσμοπολίτισσα Ελληνίδα ηθοποιός, χορεύτρια...

Άννα Κυριακού (1929-)

Η Άννα Κυριακού είναι Ελληνίδα ηθοποιός και γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 1929 στην Αθήνα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, καθώς και στη Σχολή...

Τελευταίες αναρτήσεις