15.3 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑλεξία Ασκαρίδου

Σχετικές αναρτήσεις

Αλεξία Ασκαρίδου

Η ηθοποιός Αλεξία Ασκαρίδου ”δάνεισε” τη φωνή της σε παιδικές σειρές όπως ”Κάντυ Κάντυ”, ”Το μικρό σπίτι στο λιβάδι” και άλλες.

Αλεξία Ασκαρίδου:Φιλμογραφία

Εσένα μόνο αγαπώ (1970)
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970)
Ο νάνος και οι 7 χιονάτες (1970)
Ο αήττητος (1971)
Ο φαφλατάς (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971)
Παραγγελιά ! (1980)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ελένη Γερασιμίδου 1949-

Η Ελένη Γερασιμίδου γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου του 1949 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης όπου και μεγάλωσε και είναι Ελληνίδα ηθοποιός και πολιτικός. Η καταγωγή της είναι...

Ρένα Στρατηγού 1929-2014

Η Ρένα Στρατηγού γεννήθηκε στην Αθήνα το 1929. Αδέρφια της ήταν ο Στέφανος Στρατηγός, η Αλέκα Στρατηγού και η Στέλλα Στρατηγού, ενώ είχε και ακόμη μία...

Σόνια Δήμου 1917-

Η Σόνια Δήμου (Οικονομίδου) γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1917, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου...

Τελευταίες αναρτήσεις