Ασκαρίδου Αλεξία

on

Η ηθοποιός Αλεξία Ασκαρίδου ”δάνεισε” τη φωνή της σε παιδικές σειρές όπως ”Κάντυ Κάντυ”, ”Το μικρό σπίτι στο λιβάδι” και άλλες.

Φιλμογραφία
Εσένα μόνο αγαπώ (1970)
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970)
Ο νάνος και οι 7 χιονάτες (1970)
Ο αήττητος (1971)
Ο φαφλατάς (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971)
Παραγγελιά ! (1980)

Προηγούμενο άρθροΑσδραγάνη Ρουμπίνη
Επόμενο άρθροΑτζολετάκη Γωγώ
Ελληνικός Κινηματογράφος Ασκαρίδου Αλεξία
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
58,199ΥποστηρικτέςΚάντε Like
8,949ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,081ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δείτε και αυτα

Τσάπελης Ζώρας Ασκαρίδου Αλεξία

Τσάπελης Ζώρας

Γεννήθηκε στη Σαλαμίνα το 1921 και πέθανε στην Αθήνα στις 11 Ιανουαρίου 2002.Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του «Εθνικού Θεάτρου» κι εκεί έκανε και την...
Δόξας Ανέστης Ασκαρίδου Αλεξία

Δόξας Ανέστης

Βούρος Γιάννης Ασκαρίδου Αλεξία

Βούρος Γιάννης

Σαμπάχ Σούλη Ασκαρίδου Αλεξία

Σαμπάχ Σούλη