11.6 C
Athens
Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήHθοποιοίΑλεξία Ασκαρίδου

Σχετικές αναρτήσεις

Αλεξία Ασκαρίδου

- Advertisement -

Η ηθοποιός Αλεξία Ασκαρίδου ”δάνεισε” τη φωνή της σε παιδικές σειρές όπως ”Κάντυ Κάντυ”, ”Το μικρό σπίτι στο λιβάδι” και άλλες.

Αλεξία Ασκαρίδου:Φιλμογραφία

Εσένα μόνο αγαπώ (1970)
Κατηγορώ τους δυνατούς (1970)
Ο νάνος και οι 7 χιονάτες (1970)
Ο αήττητος (1971)
Ο φαφλατάς (1971)
Ο τρελοπενηντάρης (1971)
Παραγγελιά ! (1980)

Ευχαριστούμε θερμά το greekactor.blogspot.gr για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Στέλλα Γκρέκα 1922-

Η Στέλλα Γκρέκα υπήρξε για ένα μικρό διάστημα η αγαπημένη τραγουδίστρια των Αστικών κέντρων και η απόλυτη ερμηνεύτρια των ελαφρών τραγουδιών.Με την απολυτότητα που...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου 1932-

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου γεννήθηκε στην Μεσσήνη στις 08 Ιουλίου του 1932 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός.Σπούδασε φωνητική στο Ελληνικό Ωδείο και θέατρο στη Δραματική Σχολή...

Αννίτα Δαλέζιου 1947-

Η Αννίτα Δαλέζιου (Δαλεζίου) είναι χορεύτρια και ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1947. Στα καλλιστεία του 1965, αναδείχθηκε ''Ελληνίδα'' της χρονιάς.Αννίτα Δαλέζιου: ΦιλμογραφίαΕίναι ένας... τρελός τρελός...

Τελευταίες αναρτήσεις