13.2 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΑλιμπέρτι Φέφε

Σχετικές αναρτήσεις

Αλιμπέρτι Φέφε

Ο Φέφε Αλιμπέρτι ήταν ένας από τους αρκετούς Ιταλούς τραγουδιστές που ήρθαν στην Ελλάδα στα μέσα της δεκαετίας του ’60,παίζοντας σε διάφορα κλαμπ της Αθήνας και συνοδευόμενοι κυρίως από Έλληνες μουσικούς.
Είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία ”Η κόμισσα της φάμπρικας” (1969).
Φιλμογραφία
Η κόμισσα της φάμπρικας (1969)
Η Αθήνα μετά τα μεσάνυχτα (1968)
Θυμήσου αγάπη μου (1969)
Κορίτσια στον ήλιο (1968)

Προηγούμενο άρθροΑλεξοπούλου Έλενα
Επόμενο άρθροΜαρία Αλκαίου 1915-2005

Σχετικές αναρτήσεις

Καλαντζής Σάββας

Ο Σάββας Καλαντζής ή Καλατζής ήταν ένας από τους πιο γνωστούς κομπάρσους του ελληνικού κινηματογράφου. Η πραγματική δουλειά του ήταν ηλεκτρολόγος στα συνεργεία των...

Κατσαδράμης Θόδωρος

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε το 1929 στη Δόξα Αρκαδίας) είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και σεναριογράφος.Έλαβε μέρος σε δεκάδες παραστάσεις και έργα του...

Κυριακός Πέτρος

Ο Πέτρος Κυριακός (γνωστός με το ψευδώνυμο Πετράν) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1899 και ήταν Έλληνας ηθοποιός της επιθεώρησης, της οπερέτας, του κινηματογράφου και τραγουδιστής του ρεμπέτικου.Τη δεκαετία του ’10 έγινε ο βοηθός...

Τελευταίες αναρτήσεις