31.4 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΒασταρδής Βασίλης

Σχετικές αναρτήσεις

Βασταρδής Βασίλης

Ο Βασίλης Βασταρδής απόφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη το 1968.

Φιλμογραφία
Ένα αγόρι… αλλοιώτικο απ’ τ’ άλλα (1971) [Ζακ]
Ο αγαθιάρης και η ατσίδα (1971) [Τάσος]
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Δουλικό αμέσου δράσεως (1972) [Λέλος]
Ναι μεν, αλλά… (1972)

Προηγούμενο άρθροΒέρα Βασδέκη 1918-2003
Επόμενο άρθροΒασταρδής Νίκος

Σχετικές αναρτήσεις

Τόνυ Άντονυ 1948-2014

Ο Τόνυ Άντονυ είχε στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Το πραγματικό του όνομα ήταν Αντώνης Κόνιαρης, και...

Βλαχοπούλου Τιτίκα

Η Τιτίκα Βλαχοπούλου γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1948. Η καταγωγή της είναι από τη Μικρά Ασία και τελείωσε το Γυμνάσιο στη Θεσσαλονίκη.Αποφοίτησε από τη...

Μια λατέρνα μια ζωή 1958-1959

Η ταινία, "Μια λατέρνα μια ζωή" προβλήθηκε τη σαιζόν 1958-1959 και έκοψε 29.778 εισιτήρια. Ήρθε στην 17η θέση σε 51 ταινίες. Το Μια λατέρνα μια...

Τελευταίες αναρτήσεις