Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; Ποιες ήταν αρχικά οι 4 πρωταγωνίστριες

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;
Advertisement

Μπορεί η σειρά, “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” να μην ολοκληρώθηκε ποτέ όμως ακόμα και σήμερα 22 χρόνια μετά το ξαφνικό κόψιμο της στο έκτο επεισόδιο οποιαδήποτε αποκάλυψη από τα παρασκήνια προκαλεί ενδιαφέρον.

Advertisement

Η υπέροχη δραματική κωμωδία φαινόμενο που δημιούργησαν οι Δημήτρης Αποστόλου και Αλέξανδρος Ρήγας με αρχικό τίτλο “Τιμής ένεκεν” κατέκτησε την κορυφή της θεαματικότητας από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και αγαπήθηκε όσο λίγες.

Αν και η πρώτη επιλογή των δημιουργών για τους τρεις από τους τέσσερις βασικούς γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν είχε καμία σχέση με αυτή που είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.
Ρόλοι ισάξιοι που τους υποδύθηκαν μοναδικά η Ελένη Καστάνη, η Ελένη Ράντου, η Χρύσα Ρώπα, και η Άβα Γαλανοπούλου.

ti psixi tha paradoseis

Ας δούμε όμως ποιες ηθοποιοί ήταν αρχικά να υποδυθούν τις φίλες που ξανασυναντήθηκαν μετά από 30 χρόνια για να πάρουν εκδίκηση από τον άνθρωπο που τις είχε βιάσει στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσαν.

Η Ελένη Καστάνη ήταν η μόνη ηθοποιός που παρέμεινε από την αρχική τετράδα που είχαν επιλέξει οι δύο δημιουργοί Δημήτρης Αποστόλου και Αλέξανδρος Ρήγας.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχε κλείσει να υποδυθεί την Αλέκα και μάλιστα είχε γυρίσει και αρκετές σκηνές με την τελική τριάδα (Ράντου, Καστάνη, Γαλανοπούλου). Για άγνωστους όμως λόγους λίγες εβδομάδες πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου ο Αλέξανδρος Ρήγας που υπέγραφε και την σκηνοθεσία την αντικατέστησε με την Χρύσα Ρώπα.

Η Ασπασία Τζιτζικάκη θα ήταν η Γερμανίδα Γκρέτα που όμως στην πορεία έγινε Γαλλίδα και μετονομάστηκε σε Ντομινίκ και τη υποδύθηκε απολαυστικά η Ελένη Ράντου.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θα ήταν η σύζυγος του Γιάννη Μποσταντζόγλου την οποία θα κακομεταχειριζόταν μαζί με την δύστροπη αδερφή του. Μια βουλιμική γυναίκα που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά ενώ όνειρο της ήταν να γίνει ηθοποιός.
Ρόλος που τελικά υποδύθηκε η Άβα Γαλανοπούλου.

Ενώ και ο Αλέξανδρος Ρήγας ήταν να υποδυθεί τον βοηθό της Αλέκας (Χρύσας Ρώπα) στο κουτσομπολίστικο περιοδικό που ήταν αρχισυντάκτρια. Ρόλο που τελικά υποδύθηκε ο Νίκος Συμεωνίδης.

Προηγούμενο άρθροΓυμνοί στο χιόνι: Το ρίσκο του Φίνου και η μοναδική, Aιμιλία Υψηλάντη
Επόμενο άρθροΟρφέας Παπαδόπουλος 1986-
Χρήστος Κωνσταντίνου
Για μένα ο κινηματογράφος είναι ένα ταξίδι σε κάποιον μαγικό κόσμο μιας άλλης εποχής. Νιώθω ευγνώμων γιατί έχω την τύχη να γνωρίσω και να με τιμούν με την φιλία τους αρκετοί καλλιτέχνες της χρυσής εκείνης περιόδου όπου τα αστέρια ήταν αληθινά κι όχι κάλπικα.