Ο καλός μας άγγελος

Παραγωγής: Κόρονετ Φιλμ
Πρεμιέρα: 01 Ιανουαρίου 1961
Παραγωγός:
Φωτογραφία: Giovanni Varriano
Συγγραφέας: Νίκος Τσιφόρος
Σεναρίο: Νίκος Τσιφόρος

Κωμωδία
1961

Ηθοποιοί: Μίμης Φωτόπουλος, Ρίκα Διαλυνά, Ορέστης Μακρής, Γιάννης Γκιωνάκης, Μπέτυ Μοσχονά, Νίτσα Τσαγανέα, Περικλής Χριστοφορίδης, Κώστας Παπαχρήστος, Νίκη Λινάρδου, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Αντώνης Σαβιολάκης, Κώστας Θεοδόσης, Καίτη Λύδου, Λάουρα (τραγούδι)

Περίληψη: Ένας απένταρος αλλά ικανός τύπος προσλαμβάνεται σε μια καθ’ όλα προβληματική επιχείρηση, και με κατάλληλους χειρισμούς κατορθώνει να αποκαταστήσει τη λειτουργία της και την κάνει να ορθοποδήσει και πάλι.
Παρασκήνιο: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1961-1962 και έκοψε 15.563 εισιτήρια. Ήρθε στην 39η θέση σε 68 ταινίες.Κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης θεατρικής κωμωδίας του Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη.

Ελληνικός Κινηματογράφος Ο καλός μας άγγελος
Ελληνικός Κινηματογράφος
Ο ιστότοπος αυτός δημιουργήθηκε με σκοπό να μοιραζόμαστε όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, το γέλιο και τη συγκίνηση, μέσα απο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο, τρέιλερ, ατάκες που έμειναν στην ιστορία, άγνωστες και μη πτυχές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ηθοποιών, προτεινόμενες ταινίες και οτιδήποτε σχετικό με όλους εκείνους τους ηθοποιούς, σεναριογράφους και σκηνοθέτες που με το λαμπρό ταλέντο τους μεγαλώνουν γενιές και γενιές!
Προηγούμενο άρθροΈξω οι κλέφτες
Επόμενο άρθροΤο μεροκάματο του πόνου

Similar Articles

Comments