18.8 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Άγνωστες πτυχές της ταινίας, Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται

Η ταινία, "Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται" προβλήθηκε τη...

Ήξερες ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου…

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και...

Ποια ηθοποιός κάνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις με τις ταινίες της

Ο Χρήστος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει ποια ηθοποιός της...
ΑρχικήHθοποιοίΜουσούρης Σπύρος

Σχετικές αναρτήσεις

Μουσούρης Σπύρος

- Advertisement -

Ο Σπύρος Μουσούρης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1907 και πέθανε στις 5 Απριλίου 1965.
Το 1944 έλαβε μέρος σε 3 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Έλαβε μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές.
Στον κινηματογράφο, έγινε γνωστός ερμηνεύοντας το ρόλο του Αγησίλαου στην ταινία”Αλλοίμονο στους νέους” (χράτσα, χρούτσα…).
Δεύτερη σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Κρινιώ Παπά, με την οποία συγκρότησαν και θιάσους.
Φιλμογραφία
Συγχώρεσέ με αγάπη μου (1964)
Χωρίς ταυτότητα (1963) [Αντώνης Καρέλης]
Σταυραετοί (1963)
Νόμος 4000 (1962) [Αναγνώστου]
Ποτέ δε σε ξέχασα (1962) [πατέρας Κάτιας]
Αλλοίμονο στους νέους (1961) [Αγησίλαος]
Συνοικία το “όνειρο” (1961)
Ο δολοφόνος αγαπούσε πολύ… (1960)

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Happy day 1977-1978

Η ταινία, "Happy day" προβλήθηκε το 1977 και έκοψε 61.503 εισιτήρια. Ήρθε στην πρώτη θέση ανάμεσα σε 17 ταινίες.-Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του...

Αλέκος Δαρόπουλος

Ο Αλέκος Δαρόπουλος ήταν πασίγνωστος κομπάρσος του ελληνικού κινηματογράφου. Έκανε ''περάσματα'' σε 114 ταινίες. Σε σχέση με τους άλλους κομπάρσους που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες...

Η αρτίστα 1966-1967

Η ταινία, "Η αρτίστα" προβλήθηκε την σαιζόν 1966-1967 και έκοψε 235.048 εισιτήρια. Ήρθε στην 25η θέση σε 101 ταινίες.Περίληψη της ταινίας, "Η αρτίστα"Ο Δημήτρης,...

Τελευταίες αναρτήσεις