12 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΜουσούρης Σπύρος

Σχετικές αναρτήσεις

Μουσούρης Σπύρος

Ο Σπύρος Μουσούρης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1907 και πέθανε στις 5 Απριλίου 1965.
Το 1944 έλαβε μέρος σε 3 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Έλαβε μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές.
Στον κινηματογράφο, έγινε γνωστός ερμηνεύοντας το ρόλο του Αγησίλαου στην ταινία”Αλλοίμονο στους νέους” (χράτσα, χρούτσα…).
Δεύτερη σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Κρινιώ Παπά, με την οποία συγκρότησαν και θιάσους.
Φιλμογραφία
Συγχώρεσέ με αγάπη μου (1964)
Χωρίς ταυτότητα (1963) [Αντώνης Καρέλης]
Σταυραετοί (1963)
Νόμος 4000 (1962) [Αναγνώστου]
Ποτέ δε σε ξέχασα (1962) [πατέρας Κάτιας]
Αλλοίμονο στους νέους (1961) [Αγησίλαος]
Συνοικία το “όνειρο” (1961)
Ο δολοφόνος αγαπούσε πολύ… (1960)

Προηγούμενο άρθροΜουσούρη Ρίτα
Επόμενο άρθροΜπάρμπα Βάνα

Σχετικές αναρτήσεις

Αντωνόπουλος Άγγελος

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά στις 16 Ιανουαρίου του 1932. Μεγάλωσε στα Ταμπούρια και στην Αρχαία Ολυμπία. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Θεάτρου...

Γκιζά Αμαλία

Η Αμαλία Γκιζά γεννήθηκε στα Γιάννινα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σύζυγός της ο ηθοποιός Βασίλης Μητσάκης. Μένει μόνιμα...

Δάκρυα για την Ηλέκτρα (1966-1967)

Η ταινία, "Δάκρυα για την Ηλέκτρα" προβλήθηκε τη σαιζόν 1966-1967 και έκοψε 328.277 εισιτήρια. Ήρθε στην 11η θέση σε 117 ταινίες.-Τέσσερα χρόνια μετά την...

Τελευταίες αναρτήσεις