20.2 C
Athens
Κατηγορία:

Μουσούρης Σπύρος

Παρόμοια αρθρα

Ο Σπύρος Μουσούρης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1907 και πέθανε στις 5 Απριλίου 1965.
Το 1944 έλαβε μέρος σε 3 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Έλαβε μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές.
Στον κινηματογράφο, έγινε γνωστός ερμηνεύοντας το ρόλο του Αγησίλαου στην ταινία”Αλλοίμονο στους νέους” (χράτσα, χρούτσα…).
Δεύτερη σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Κρινιώ Παπά, με την οποία συγκρότησαν και θιάσους.
Φιλμογραφία
Συγχώρεσέ με αγάπη μου (1964)
Χωρίς ταυτότητα (1963) [Αντώνης Καρέλης]
Σταυραετοί (1963)
Νόμος 4000 (1962) [Αναγνώστου]
Ποτέ δε σε ξέχασα (1962) [πατέρας Κάτιας]
Αλλοίμονο στους νέους (1961) [Αγησίλαος]
Συνοικία το “όνειρο” (1961)
Ο δολοφόνος αγαπούσε πολύ… (1960)

Προηγούμενο άρθροΜουσούρη Ρίτα
Επόμενο άρθροΜπάρμπα Βάνα

Περισσότερα άρθρα

Τελευταία άρθρα