27.7 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΜουσούρης Σπύρος

Σχετικές αναρτήσεις

Μουσούρης Σπύρος

Ο Σπύρος Μουσούρης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Επαγγελματική Σχολή Θεάτρου. Γεννήθηκε το 1907 και πέθανε στις 5 Απριλίου 1965.
Το 1944 έλαβε μέρος σε 3 παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.
Έλαβε μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές.
Στον κινηματογράφο, έγινε γνωστός ερμηνεύοντας το ρόλο του Αγησίλαου στην ταινία”Αλλοίμονο στους νέους” (χράτσα, χρούτσα…).
Δεύτερη σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Κρινιώ Παπά, με την οποία συγκρότησαν και θιάσους.
Φιλμογραφία
Συγχώρεσέ με αγάπη μου (1964)
Χωρίς ταυτότητα (1963) [Αντώνης Καρέλης]
Σταυραετοί (1963)
Νόμος 4000 (1962) [Αναγνώστου]
Ποτέ δε σε ξέχασα (1962) [πατέρας Κάτιας]
Αλλοίμονο στους νέους (1961) [Αγησίλαος]
Συνοικία το “όνειρο” (1961)
Ο δολοφόνος αγαπούσε πολύ… (1960)

Προηγούμενο άρθροΜουσούρη Ρίτα
Επόμενο άρθροΜπάρμπα Βάνα

Σχετικές αναρτήσεις

Βάβαλης Τάκης

Ο Τάκης Βάβαλης γεννήθηκε το 1933 και πέθανε το 2003. Ήταν ο πρώτος σύζυγος της Άννας Μαντζουράνη με την οποία απέκτησε μια κόρη. Φιλμογραφία Μετά την...

Θάνος Δαδινόπουλος 1938-1998

Ο Θάνος Δαδινόπουλος γεννήθηκε το 1938 και υπήρξε ένας σεμνός και ακούραστος εργάτης του θεάτρου. Για πολλά χρόνια εργάστηκε στο Εθνικό Θέατρο. Έπαιξε εξαίρετα τον...

Αντώνης Τρικαμηνάς

Ο Αντώνης Τρικαμηνάς είναι ηθοποιός. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις, "Οι Απάχηδες των Αθηνών" (2018), "Οίκος ευγηρίας:η ευτυχισμένη δύσις" (2015). 1980-19851986-1990Σειρές ΈτοςΤίτλος ταινίας1983Δώστε...

Τελευταίες αναρτήσεις