22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ελένη Προκοπίου: Ο επίγειος παράδεισος της στο Ξυλόκαστρο

Στο πανέμορφο Ξυλόκαστρο και κυριολεκτικά πάνω στο...

Ήξερες ότι ο Θόδωρος Κατσαδράμης…

Ο Θόδωρος Κατσαδράμης γεννήθηκε στη Δόξα Αρκαδίας...

Έφυγε από τη ζωή ο Θόδωρος Κατσαδράμης

Δυστυχώς άλλη μία απώλεια για τον καλλιτεχνικό...
ΑρχικήHθοποιοίΧάρις Λουκέα 1937-1978

Σχετικές αναρτήσεις

Χάρις Λουκέα 1937-1978

- Advertisement -

Η Χάρις Λουκέα ήταν ηθοποιός του θεάτρου και ειδικά της επιθεώρησης. Γεννήθηκε το 1937 (ή το 1936) και σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 12/01/1978 στο 60ο χλμ της επαρχιακής οδού Φαρσάλων – Μικροθηβών όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε (με προορισμό τη Χαλκίδα για να δώσει παράσταση με το θίασό της), βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε στύλο του Ο.Τ.Ε. Στο τροχαίο τραυματίστηκαν οι ηθοποιοί Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Μιχαλάκος (οδηγός), Πόπη Λάζου και Μίνα Πολίτη-Αντουλάκη.

Χάρις Λουκέα: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1955Γκόλφω
1955Γλέντι λεφτά κι αγάπη
1955Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας
1956Η θυσία της μάνας
1958Η κυρά μας η μαμμή
1958Τέσσερις νύφες και ένας γαμπρός
1960Αν ήξερες παιδί μου
1961Ο άρχοντας του κάμπου
1962Δέσπω
1963Για την αγάπη του παιδιού μου
1963Η βαλίτσα με το πτώμα
1964Μας ενώνει ο πόνος
1965Η φωνή μιας αθώας
1965Και οι 14 ήταν υπέροχοι
1966Μιράντα, αγάπη μου

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ένας νομοταγής πολίτης 1974-1975

Η ταινία, "Ένας νομοταγής πολίτης" προβλήθηκε τη σαιζόν 1974-1975 και έκοψε 69.143 εισιτήρια. Ήρθε στην 6η θέση σε 47 ταινίες.-Μια ταινία με έντονα στοιχεία...

Χριστίνα Καλογερίκου 1885-1968

Η Χριστίνα Καλογερίκου γεννήθηκε το 1885 από γονείς ηθοποιούς, τον Παντελή και την Ελπινίκη Ρούσσου.Η Χριστίνα Καλογερίκου παντρεύτηκε τρεις φορές. Η πρώτη ήταν με...

Τζόλυ Γαρμπή 1913-2002

Τζόλυ Γαρμπή: Η ψυχομάνα του ελληνικού κινηματογράφου που πέθανε μόνη και ξεχασμένη σε γηροκομείο.Ως άλλη μια μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, η Τζόλυ Γαρμπή...

Τελευταίες αναρτήσεις