12.1 C
Athens
ΑρχικήHθοποιοίΧάρις Λουκέα 1937-1978

Σχετικές αναρτήσεις

Χάρις Λουκέα 1937-1978

Η Χάρις Λουκέα ήταν ηθοποιός του θεάτρου και ειδικά της επιθεώρησης. Γεννήθηκε το 1937 (ή το 1936) και σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 12/01/1978 στο 60ο χλμ της επαρχιακής οδού Φαρσάλων – Μικροθηβών όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε (με προορισμό τη Χαλκίδα για να δώσει παράσταση με το θίασό της), βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε στύλο του Ο.Τ.Ε. Στο τροχαίο τραυματίστηκαν οι ηθοποιοί Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Μιχαλάκος (οδηγός), Πόπη Λάζου και Μίνα Πολίτη-Αντουλάκη.

Χάρις Λουκέα: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1955Γκόλφω
1955Γλέντι λεφτά κι αγάπη
1955Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας
1956Η θυσία της μάνας
1958Η κυρά μας η μαμμή
1958Τέσσερις νύφες και ένας γαμπρός
1960Αν ήξερες παιδί μου
1961Ο άρχοντας του κάμπου
1962Δέσπω
1963Για την αγάπη του παιδιού μου
1963Η βαλίτσα με το πτώμα
1964Μας ενώνει ο πόνος
1965Η φωνή μιας αθώας
1965Και οι 14 ήταν υπέροχοι
1966Μιράντα, αγάπη μου

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Η αριστοκράτισσα και ο αλήτης

Περίληψη: Μια κοπέλα από καλή νησιώτικη οικογένεια και αρκούντως πλούσια, η Άννα, σπουδάζει στην Ιατρική σχολή της Αθήνας και είναι ερωτευμένη μ’ έναν φτωχό...

Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ

Περίληψη: Ο Θανάσης Ζεβεδαίος έχει κατάστημα με ρολόγια αλλά τρέχει και δεν φτάνει, προσπαθώντας να θρέψει τους συγγενείς του. Ένας λογικός άνθρωπος θα μπορούσε...

Έρση Μαλικένζου 1940-

Η Έρση Μαλικένζου (Περσεφόνη Μαλικένζου) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1940 στην Θεσσαλονίκη και είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Ηλία Μυλωνάκο.Σπούδασε στην Δραματική Σχολή...

Τελευταίες αναρτήσεις