32.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024

Νίκος Σταυρίδης: Το μεγάλο του παράπονο

Ο Νίκος Σταυρίδης ήταν ένας σπουδαίος κωμικός...

Το ανθρωπάκι: Αχ βρε Κική τι με κάμεις

"Το ανθρωπάκι" είναι μία από τις αγαπημένες...
ΑρχικήHθοποιοίΧάρις Λουκέα 1937-1978

Σχετικές αναρτήσεις

Χάρις Λουκέα 1937-1978

- Advertisement -

Η Χάρις Λουκέα ήταν ηθοποιός του θεάτρου και ειδικά της επιθεώρησης. Γεννήθηκε το 1937 (ή το 1936) και σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 12/01/1978 στο 60ο χλμ της επαρχιακής οδού Φαρσάλων – Μικροθηβών όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε (με προορισμό τη Χαλκίδα για να δώσει παράσταση με το θίασό της), βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε στύλο του Ο.Τ.Ε. Στο τροχαίο τραυματίστηκαν οι ηθοποιοί Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Κωνσταντίνος Μιχαλάκος (οδηγός), Πόπη Λάζου και Μίνα Πολίτη-Αντουλάκη.

Χάρις Λουκέα: Φιλμογραφία

ΈτοςΤίτλος ταινίας
1955Γκόλφω
1955Γλέντι λεφτά κι αγάπη
1955Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας
1956Η θυσία της μάνας
1958Η κυρά μας η μαμμή
1958Τέσσερις νύφες και ένας γαμπρός
1960Αν ήξερες παιδί μου
1961Ο άρχοντας του κάμπου
1962Δέσπω
1963Για την αγάπη του παιδιού μου
1963Η βαλίτσα με το πτώμα
1964Μας ενώνει ο πόνος
1965Η φωνή μιας αθώας
1965Και οι 14 ήταν υπέροχοι
1966Μιράντα, αγάπη μου

Ευχαριστούμε πολύ το greekactor.blogspot.com για τις πληροφορίες.

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Σχετικές αναρτήσεις

Ρένα Πασχαλίδου 1911-1979

Η Ρένα Πασχαλίδου γεννήθηκε το 1911 και  ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Καθιερώθηκε σε ρόλους καρατερίστας κυρίως σε κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου.Στην κινηματογραφική ταινία "Ξύπνα Κορόιδο..."...

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος 1970-

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 1970 στην Αθήνα και είναι Έλληνας ηθοποιός.Το 1992 αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών ενώ το...

Θόδωρος Αγγελόπουλος 1935-2012

Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος ήταν Έλληνας σκηνοθέτης του κινηματογράφου με διεθνή προβολή και σημαντικές διακρίσεις. Ο δημιουργός της εμβληματικής ταινίας, Ο Θίασος (1974), παραμένει ο...

Τελευταίες αναρτήσεις