Η ταινία της Αλίκης που είχε κριθεί ακατάλληλη

Αλίκη Βουγιουκλάκη
Advertisement

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη απασχολεί ακόμα τα ελληνικά media και άγνωστες πτυχές από την ζωή της έρχονται συνέχεια στο φως της δημοσιότητας…

Advertisement

Σύμφωνα με τα όσα έχει αποκαλύψει το «Down Town» η ταινία, “Το κορίτσι του λούνα παρκ”, είχε χαρακτηριστεί «ακατάλληλη» από τη χούντα ενώ η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε τσακωθεί με τον Γιώργο Ζαμπέτα.

to koritsi tou louna park

Η ταινία, “Το κορίτσι του λούνα παρκ” αρχικά είχε χαρακτηριστεί «ακατάλληλη» από τη χούντα. Η Αλίκη, ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία που της είχε η κόρη ενός υψηλόβαθμου προσώπου του δικτατορικού καθεστώτος, καταφέρνοντας τελικά να τη μετατρέψει σε «κατάλληλη».

Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει η έκτη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το να χαρακτηριστεί τότε μια ταινία «κατάλληλη», και ειδικά της Αλίκης, ισοδυναμούσε με οικονομική καταστροφή. Στο “Κορίτσι του λούνα παρκ” η σταρ τσακώθηκε με τον Γιώργο Ζαμπέτα γιατί δεν της άρεσε το κομμάτι, “Σταλιά, σταλιά” και αρνήθηκε να το τραγουδήσει. Έκτοτε, δεν συνεργάστηκαν ποτέ ξανά οι δυο τους, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Προηγούμενο άρθροΟ πρωταγωνιστής της ταινίας, “Σίσσυ η αυτοκράτειρα” μαζί με Έλληνες σταρ
Επόμενο άρθροΑναστασία Τσιλιμπίου: Το κοριτσάκι από το Νησί, μεγάλωσε και μιλάει για την καριέρα της